2 yaşındaki oğlum sürekli soyunuyor.

htcahmd

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
3
0
16
Kocaeli
merhabalar 2 yaşında bir oğlum var ve gün içerisinde en az 5-7 kez bi köşeye cekilip pantalonunu ve çoraplarını cıkarıyor bunu neden yapıyor ve başka cocuklarda varmıı böle yapan hanımlar bana fikir verin nasıl vazgeciricem bilmiyorum ve en önemlisi neden böle yapıyor.

Canim ya cok ilginc uzmanla gorusun cocuk bu belki sebebi yoktur aliskanliktir oyle rahat ediyo olabilir. Bunu taparken sizden utaniyormu. Utaniyorsa utznilacak bisi yaptigini saniyordur. Bi site var doktorlar sitesi diye oraya uye olup bi uzmana danisabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

utanıyomu anlamıyorum ama hep başka odaya gecıp köşeye saklanıp yapıyor ,sitenın adını yada link verırmısın.

merhaba benim kızımda 2 yaşında ve aynen dediğiniz gibi günde kaç kez o çoraplar ve eşofmanı çıkıyo :) Allah'tan havalar güzel gidiyor
endişelenmeyin Buda 2 yaş sendromuymuş netten bakmıştım
zamanla unutur herhalde

Benimki hic çorap giymez zaten ama arada oda yapiyor ciplak bacakları dolaşmak hoşuna gidiyor öyle yatmak istiyor olabilir bence de zamanla seyrekleşir sonrada unuturlar bence bu arada oğlum 3,5 yasinda

Ben de boyleymisim kucukken dolaplarin icine girer soyunurmusum krestede kucuk evler olur ya onun icinde soyunup kimseyi iceri almazmisim annem senin icinde bir femen ruhu vardi cocukken der

Benim kızımda 2.5 yasında coraplar her fırsatta cıkar gece uykusuna gecmeden once coraplar cıkar pantolon sıyrılır oyle uyur uyduktan sonra gıydırırım corapları. Aradada sorar anne pantolonumu cıkarıyımmı cıkarsana gıbı yada kendı cıkarmaya calısır. Cok kafaya takacak bırsey oldugunu dusunmuyorum.

merak etme benim oğlumda aynı seninki gibiydi hep soyunurdu.şimdi 3 yaşında artık soyunmuyor kardeşini soyuyor.ama bacaklarından pipisinin görmemizden utanıyor hemen giyinmek istiyor.birde elbise beğenmiyor.

bence büyütülüp endişe edilecek bişe yok. çocuk sıcaktan bunalıp kıyafetlerini çıkarabilir. nereden biliyorum. çünkü ben de küçükken sıcaktan bunalıp elbiselerimi çıkarıyordum.

korkacak bir şey yok :) bir yaramazda bende var sürekli eşofmanını külotlu çorabını çıkarıyordu ne kadar üstelediysem daha fazlasını yaptı üstelik sonrasında gelip bakkkkk! diyerek :) şimdi nadir yapıyor zamanla azalıyor

Benimkide aynisini yapiyo ve ben yerde igne olabilir ve ayaklarina batabilir diye cok soyledim ve artik o aliskanligini unuttu gelelim diger sorunlarin varsa beraber halledelim olurmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çocuğunuz çişi kakayı söylemeyi öğrendi mi?benim kızım çişini söylemeden bir hafta öncesinde sürekli soyundu.bu bir sinyal olabilir...

Bu bir donem canim benim kizimda öyleydi cirilciplak gezerdi bende bir sorun var sanardim sonra üst komsumuzun oğlu da ayni olunca anladim genel çocuklarda olabilirmiş dedim kizim 4 yasin da atlatti o donemi ama simdi kizimin bir arkada si var o 3 yasin da onda da ayni durum var bundan sonra bir donem boyle gider sonra o kadar kalmaz ama bu seferde azbisey bir damla bile bir yeri islansin hemen cikarmaya calisir kiyafetlerini yani korkma bunlar geçer sabret benim kizim bir kalkar di sabah yataktan yanimiza gelirdi cirilciplak gece soyunup yatiyordu herhalde kaç kere hastalandi şükür atlattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…