Arkadaşlar merhaba 2 yaşındaki oğlum,çantamı açık bulduğu zamanlar karıştırıyor hemen cüzdanımı açıyor ve kredi kartları nüfus cüzdanı vs. ile oynuyor.Geçen aylarda ehliyetimi kaybetmiş aylar sonra halının altında buldum.Şimdide kendi nüfus cüzdanı yok bugün farkettim.Yine oynayıp muhtemelen bir yerlere sokmuştur ama bulamıyorum.Genelde çantamı kapalı tutarım ama bazen oluyor açık olduğu.Ve karıştırıyor oğlumda..İkimizinde kimlikleri cüzdanımın içinde yanyana durur herzaman.Benimki var ama oğlumunki yok.Allah korusun hastalansa falan lazım olsa yok kimliği....Şu anda işteyim aklımda takıldı.Annemi aradım bakacaktı ama haber yok bulamadı heralde.
Çocuğumda suç var demedim ki ben.Konu başlığını yanlış seçmiş olabilirim..Çoğu zaman çantamı asıyorum ulaşamayacağı yere ama bazen unutup yere bıraktığımda oluyor.Tabiki benimde hatam var.Ulaşamayacağı yere koymalıydım.
Asıl konu kimliğini nasıl bulacağım.Eve gider gitmez heryeri didik didik arayacağım başka çare yok...
Çok şekerler ya insan kızamıyor benim yiğenimde annesinin 3 tane altın yüzüğünü kaybetti.Evde aramadığımız yer kalmadı çöpleri bile karıştırdık yok gitti yani yüzükler:)
Arkadaşlar merhaba 2 yaşındaki oğlum,çantamı açık bulduğu zamanlar karıştırıyor hemen cüzdanımı açıyor ve kredi kartları nüfus cüzdanı vs. ile oynuyor.Geçen aylarda ehliyetimi kaybetmiş aylar sonra halının altında buldum.Şimdide kendi nüfus cüzdanı yok bugün farkettim.Yine oynayıp muhtemelen bir yerlere sokmuştur ama bulamıyorum.Genelde çantamı kapalı tutarım ama bazen oluyor açık olduğu.Ve karıştırıyor oğlumda..İkimizinde kimlikleri cüzdanımın içinde yanyana durur herzaman.Benimki var ama oğlumunki yok.Allah korusun hastalansa falan lazım olsa yok kimliği....Şu anda işteyim aklımda takıldı.Annemi aradım bakacaktı ama haber yok bulamadı heralde.
bu bir dert mi ?????
aynı durumları biz de yaşıyorduk oğlum da 2,5 yaşında şu an hala bulsa çantamı karıştıracak. sonra bir gün ona çanta aldık ve ilk söylediği şey çantayı alınca ÇOCUNUN ÇANTA KARIŞMAS TAMAM oldu. düşünün artık. ben ona sürekli annenin çantası karıştırılmaz diyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?