2 yaşındaki oğlumun yaramazlığına bakın

Allah bağışlasın.. karıştırır çocuklar genelde benimki de herşeyi karıştırmayı sever.ama ben ehliyt cüzdan dan ziyade ilaç falan bulundurduğumdan onun erişemeyeceği yerlere koymaya çalışıyorum.. ama çekmeceler falan hak getire ..çareyi çekmecelerin kulplarını sökmekte buldum

Ne güzel cin gibi çocuğun var..:nazar:
Hem çanta karıştırmayı akıl edecek kadar zeki..
Hem aklına koyduğunu gidip yapabilecek kadar beden sağlığına sahip.
İnsan daha ne ister ki, şükret bence..
Kimlik çıkar bir yerden, çıkmasa da kimliği kayıp diye mağdur olmazsın, vatandaşlık numarasını taşı yanında, yeni kimlik çıkartana dek.
Çantanı da yüksek bir yere kaldır tabi.

Evet tc nosunu yazdım çantama koydum.Akşamda evi gidip talan edeceğim inşallah bulurum.1 ay sonrada taşınıyorum şimdi bulamazsam o zaman kesin bir yerden çıkar....Çantamıda bundan sonra asacağım bu bana ders olsun

Bu öyle küçücük bir olay ki. Daha nelerle karşılaşacaksınız bir bilseniz. Nerde o iki yaşındaki minik diyeceksiniz.
Ne olursa olsun, ne yaparlarsa yapsın Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah. Bizleri de onlara

Yaramaz çocukları ben de severim. :emir_bebek:

Niye bilmiyorum ama bana daha zeki daha atak ve daha cesur( annesinin kızacağını,ceza alacağını bile bile yapıyorlar çünkü :)) geliyorlar. Böyle olmaları onların ileriki yaşamları için önemli çünkü.

Neyse maşallah yavrunuza. Belki yapmışsınızdır ama çocuğunuza sordunuz mu mesela kendi kimliğinizi gösterip bunu gördün mü, nereye koydun dediniz mi kızmadan.

Eğer bunu yaptıysanz evi fellik fellik aramaktan başka yapcak birşey yok. Kolay gelsin :80:

Son düzenleme:
Yaramaz çocukları ben de severim. :emir_bebek:

Niye bilmiyorum ama bana daha zeki daha atak ve daha cesur( annesinin kızacağını,ceza alacağını bile bile yapıyorlar çünkü :)) geliyorlar. Böyle olmaları onların ileriki yaşamları için önemli çünkü.

Neyse maşallah yavrunuza. Belki yapmışsınızdır ama çocuğunuza sordunuz mu mesela kendi kimliğinizi gösterip bunu gördün mü, nereye koydun dediniz mi kızmadan.

Eğer bunu yaptıysanz evi fellik fellik aramaktan başka yapcak birşey yok. Kolay gelsin :80:

Evet aynı dediğin gibi korkusu yok,çok girişken ve hareketli.Böyle olması beni memnun ediyor kesinlikle şikayetçi değilim.Okul hayatında iş hayatında zorluk çekmeyecek gibi görünüyor.Henüz kimliğin yerini sormadım.Ama sanmıyorum bir yere atıp unutmuş olabilir.Eğer yerini gösterirsede büyük şaşkınlık yaşarım doğrusu.Akşam evi dediğiniz gibi fellik fellik arıyacağım

ayyy konuyu birden kendim açtımda unuttum sandım ama bi fark var benim kızım var.. :76:
aynı dertten bende muzdaribim canım çünkü benim kızımda 16 aylık ve bayılır çantamı kurcalamaya. ve bizimde kimlikler benim cüzdanımın içindedir benimki var kızımınki yok. eğer bir kaç güne bulamazsam mecburen yenisi çıkarıcam.

ah ah bu yaramazlar benim kızımda 22,5 aylık bulsa aynısının yapar umarım bulursunuz yoksa yenisi çıkıcak :26: canları sağolsun ne yapalım

Ben çocuklarım fazlasıyla yaramazlık yaptıklarında hep şunu düşünürüm. Çocuklarım hareket edebiliyor, aklı var ki kurcalamak öğrenmek istiyor. Yastık gibi bir köşeye oturtmak zorunda kalsaydım Allah korusun hiçbir zaman evim dağılmazdı. Yorulmazdım. Allah engelli evlatları olanlara da sabırlar, güzellikler versin inşallah bu arada. Bizim çocuklarımız da öyle olabilirdi. Allah son kusurdan saklasın

Ben çocuklarım fazlasıyla yaramazlık yaptıklarında hep şunu düşünürüm. Çocuklarım hareket edebiliyor, aklı var ki kurcalamak öğrenmek istiyor. Yastık gibi bir köşeye oturtmak zorunda kalsaydım Allah korusun hiçbir zaman evim dağılmazdı. Yorulmazdım. Allah engelli evlatları olanlara da sabırlar, güzellikler versin inşallah bu arada. Bizim çocuklarımız da öyle olabilirdi. Allah son kusurdan saklasın

Amin canım.Çok şükür ki sağlıklılar hareket edebiliyorlar varsın yaramaz olsun evi dağıtsınlar önemli değil

Back
X