Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bayılıyorum yaramaz çocuklara :)))))) Çocuk dediğin muzur olur maşallah ona.
oyy yerim ben onun o çanta karıştıran minik parmaklarınıkimliklere meraklı yaramaz, büyüyünce memur mu olacak nedir annesi
![]()
Çok şekerler ya insan kızamıyor benim yiğenimde annesinin 3 tane altın yüzüğünü kaybetti.Evde aramadığımız yer kalmadı çöpleri bile karıştırdık yok gitti yani yüzükler:)
Ne güzel cin gibi çocuğun var..
Hem çanta karıştırmayı akıl edecek kadar zeki..
Hem aklına koyduğunu gidip yapabilecek kadar beden sağlığına sahip.
İnsan daha ne ister ki, şükret bence..
Kimlik çıkar bir yerden, çıkmasa da kimliği kayıp diye mağdur olmazsın, vatandaşlık numarasını taşı yanında, yeni kimlik çıkartana dek.
Çantanı da yüksek bir yere kaldır tabi.
Yaramaz çocukları ben de severim.
Niye bilmiyorum ama bana daha zeki daha atak ve daha cesur( annesinin kızacağını,ceza alacağını bile bile yapıyorlar çünkü :)) geliyorlar. Böyle olmaları onların ileriki yaşamları için önemli çünkü.
Neyse maşallah yavrunuza. Belki yapmışsınızdır ama çocuğunuza sordunuz mu mesela kendi kimliğinizi gösterip bunu gördün mü, nereye koydun dediniz mi kızmadan.
Eğer bunu yaptıysanz evi fellik fellik aramaktan başka yapcak birşey yok. Kolay gelsin :80:
Ben çocuklarım fazlasıyla yaramazlık yaptıklarında hep şunu düşünürüm. Çocuklarım hareket edebiliyor, aklı var ki kurcalamak öğrenmek istiyor. Yastık gibi bir köşeye oturtmak zorunda kalsaydım Allah korusun hiçbir zaman evim dağılmazdı. Yorulmazdım. Allah engelli evlatları olanlara da sabırlar, güzellikler versin inşallah bu arada. Bizim çocuklarımız da öyle olabilirdi. Allah son kusurdan saklasın
Aman memur olmasın memur maaşları malum canım![]()