2. ye hamileyim

yaylaguzeli

Zeynep B.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
901
2
356
Norveç
Merhaba arkadaslar gecen ay korunmayi biraktik ve tam yumurtlama gunlerime denk getirdim ve bu ay hamileyim inanamiyorum bukadar cabuk beklemiyordum cunku kizim icin 2 seneye yakin ugrastik olmadi ondan oncede 2 dusuk yaptim simdi ailece cok mutluyuz.hic ihtimal vermiyordum hergun regli olacagim diye bekliyordum bugunde evde yumurtlama testinden denedim gariptir pozitif cikti acaba regli olmadan yumurtladimmi diye dusundum aksam test aldik ve 12. gun bugun pozitifff ciktti

tebrikler canım
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
seni gidi aralık annesi seni:nazar:

ne mutlu sana tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin
darisi bizlere olur insallah

Hayırlıı olsun.rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Rabbim olmayanlarada versin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel bir haber. hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib eder inş.

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA
çok yeniyse kese gözükmemiştir.

Back
X