2 yil once annem vefat etti babam evlenmek istiyor

justacuriousmind

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
5
0
1
43
Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan

O sadece cinsellik için değil yalnız kalmamak için de evlenmek istiyordur. Evi çekip çevirecek,gönül dostu olacak. Yani şap map etkilemez kararını.

Düzgün birini bulun yoksa arkadaşın dediği gibi soyup gidiyorlar adamları. Bu arada yabancı olmasın. Ucuz gelin diye.

Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
Evlenmek istemesinde bir anormallik yok. Siz önayak olun, düzgün birini bulun evlensin adamcağız.

Şap ne yahu hormonlarından size ne adamın,bu dünyaya sizi o getirmiş siz onu pişman ediyorsunuz,abiniz,siz,torunları kendi işine baksın madem desteklemiyorsunuz,uzağa taşınsın rahatsız olan,allah aşkına şap nedir ya bu nedir artık arkadaş bu nasıl bir müdahale biçimidir ben kafayı yiyecem şuraya açılan kendilerine başkalarının hayatına karışmayı hak gören o kadar çok insan varki artık bu nasıl bir zirvedir,benim psikolojim bozuluyor artık açılan konulardan yediğimden içtiğimdende şüpelenecem artık😂

Siz birini bulun. Kadın tek kaldığında heryere sığarmışta erkek sığamaz derler eskiler. Babanız belliki evlenecek öyle yada böyle bari siz bulun adama güvendiğiniz birini yoksa böyle tek kalmış adamlara çok musallat oluyorlar mal mülk için.
Cak aradik kimse evlenmek istemiyor hele yasini almis kadinlar hic istemiyo niye adamin derdiyle ugrasiyim kendi kendime yeteiyorum diye dusunuyolar

Saçma sapan kadınlardan kastınız nedir ne için tehlike?

Cak aradik kimse evlenmek istemiyor hele yasini almis kadinlar hic istemiyo niye adamin derdiyle ugrasiyim kendi kendime yeteiyorum diye dusunuyolar
E valla kadınlarda haklı gençken bile erkeğin kahrı çekilmiyor🤦🏼‍♀️ yaşlanmışım tekrar erkeğin donuyla yemeğiyleni uğraşcam 😅

Erkeğin erken öleni ve maaş bırakanı makbuldür🙈 kadınlar rahat etsin yaşlanınca🫣

Kac yaşında babanız? Ay bu yaşını almış gitmiş erkekler karısı ölünce kendine es değil hizmetçi arıyor bence. Evde don yıkayacak, yemek yapacak ... kendi başlarına bi halt beceremiyorlar . Evlenmeden önce anaları sonra ise karıları hizmet ediyor çünkü.ay sinirlerim bozuldu

Baban cocuk değil, evet annen vefat edeli 2 yıl olmuş. Aslında böyle bişey için çok erken buluyorum kendimce herkese saygım var.. dilde döksen yalvarsan da Baban artık Anneyi unutmuş acısını da.. kimseyle kötü olma köşene çekil. Evliysen yuvanda huzurlu ol. Değilsen eğer yaşında yerindeyse elin ekmekte tutuyosa birlikte yaşamayı verirsin kendine tek oda ev tut 1+1 işine git gel hayatını yaşa.

Anneyi kaybetmek çok ağır bişey olsa gerek. Güçlü kızsın böyle bi acıdan geçmişsin. Bundan sonra olucak herhangi bir şey canını yakamaz en kötüsünü yaşamışsın. Kim annenin yerini doldurabilir? Bu devirde kimse kimseye saçını artık süpürge etmiyor.. anaların hakkı ödenmez.

Abinin çocuklarıyla da abin ilgilenecek herkesin yükünü sırtlayamazsın bu senin görevin değil ve biryere kadar taşıyabilirsin. Sonra kötü olursun. Hastalanırsın.

Eğer yaşın 25 veya üstüyse dediğimi yapabilirsin. Bunu yaparken de hayatını düzene koyarkende kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Eğer babanın tanıştığı biri saçma sapansa köşene çekil onları baş başa bırak. Bir insanın gerçek yüzü dört duvar arasında belli olur. Pişman olanda baban olur ileride şayet kötü biriyse.

Miras bölünür diye mi karşı cikiyorsunuz
Eğer olay böyleyse konu sahibi haklı değil mi kapıyı başkası açarsa hepsi üzülür elbet🥹 eğer bitane baba ocağı varsa ve o evde anne değil başka kadın açıyosa direk giderim notere hakkım olanı almak için başvururum. Az önce yorum yazdım hayatına baksın beraber yaşamasın diye ama miras kısmını hiç düşünmedim.

Yalnızlık çok zor yaşlı insanlar için, insan bir ses bir nefes istiyor evde her şey cinsellik değil. Görüşmek istediği kadınlarla siz de tanışın bence anlamaya çalışın. Babanızın hayatına karışamazsınız onun da duyguları, yaşamak istedikleri var. Miras durumundan endişe ediyorsanız bu konuda bir anlaşma imzalatmasını isteyebilirsiniz.

Benim kayınpederimde tutturdu bir dönem evlenicem diye.Bulalım bi haci teyze dedik amanın hacı teyzeler birak evlenmeyi konusunu bile açtırmıyor.Bıkmış kadınlar haklı, birazda maaşta kaldıysa don mu yıkayacak son düzlükte ohoo mutlu mesutlar böyle.Yabancılarada biz güvenemedik.Neticede kursagında kaldı evlilik.Araya hastalıklarda girince konusunu acmadı daha.Gerci bizimki 84 yaşında sizinki gençse vazgeçmeyebilir.

Back
X