• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yil once annem vefat etti babam evlenmek istiyor

justacuriousmind

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
5
1
1
43
Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan

Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
Adam kafaya koyduysa evlenir bulduğu taliplerden en mantıklısını seçmeye çalışın ya da siz bulun, kadın ve erkek bu tür konularda aynı olmuyor maalesef.

engel olman zor. zaten niye engel oluyosun iyi bir insan çıkarsa evlensin yani ama kesinlikle abinle yapabileceğiniz en mantıklı şey üzerine olan ev vs ne varsa kendi üzerinize alın ki dolandırılmasın. vereceği bir şey bırakmayın kendi adına yani. güven olmuyo bu tip erkeklere

Çok bencilce düşünüyorsunuz. Evlenmek istemesi oldukça normal. Benim babamda beş yıl önce vefat etti. Anneme ilk yıldan itibaren de dedim hep istersen evlenebilirsin diye. Kardeşlerim de böyle düşündü. Sonuçta eş yaşlılıkta da yarenlik eder. Evde de annem yalnız kalmaz guvendigimiz biri olsa içim daha rahat eder. Aynı şehirde beş dk yürüme mesafesindeyiz. Yine de aklım kalıyor. Babam harika bir baba mükemmel bir esti. Annemin hiç niyeti yok ama olsaydı siz gibi asla karşı cikmazdim.

Back
X