• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır diyetteyim irade sıfır 5 kilo bile vermedimmmm

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
2 yıldır diyetteyim
Hep bozuyorum
Biktim bu koca göbekten
Ne kadar iradesisin
3-4 haftadır verdiğim 2 kiloyu 2 günde geri aldım.mmmmmm yineeeee yinee

Pko mu var sizde de ben 5 aydır kepek ekmek yiyorum çikolata yok tatlı yok 7 den sonra yemek yok bu şekilde haftada 2 kilo verdim ama normal ekmek kola çikolata yersem 2 3 kilo aynı gün geri alıyorum :) tadımlık yersen de olur

Diyetisyene gidio gitmemek sizin tercihiniz.
Ancak en iyi ihtimalle aile hekiminize gidin. testlerinizi yaptırın, neden kilo veremiyorsunuz?
İnsülin direnci,hormonal bozukluk vs..

Sonrasında motive olmak gerekiyor ve surekli tazelemek..
Sosyal medyada 40 kilo nasil gider diye birisi var. ece hanim. bakin izleyin videolari..

Diyet yaparak zayiflamak cok zor. Günde ne yedigini yaz bi kenara, ana ögünlerini sabah aksam normal, doyacak sekilde ye. Ana yemekten keserek diyet yaparsan, bu is olmaz.

Cogu kilolu insanin kilo alma sebebi: ara ara hep atistiriyorlar. Bunu kesmen gerek. Ara ögünlerinde biber, salatalik gibi seyler ye. Her günde 1 fincan yesil cay ic. Ekmek, hamur isi vs bunlari azalt.

ayrica spor yap. youtubedan evde yapabilecegin sadece 10 dakikalik günlük spor programlari var, onlari uygula.

Endokrinolojiye Gidip Detayli Test Ve Muayeneden Gecin. Kafaniza Gore Diyet yapip Sagliginizdan Olmayin.
Ayrica Protein Diyetine Onem Verin. Kilo
Vereyim Derken Kaslarinizdan Olmayin.
Yürüyüş Ve Sporu İhmal Etmeyin.
Karbonhidrat İceren Besinlerden Uzak
Durun.

Ha Bir de Öğün atlamayin Ki Vücut Ona
Gore Kendini ayarlar Ve Öğün Atladığınız
Zaman Yada Duzensiz Yediğiniz Zaman
Kilo Vermez Aksine Alırsınız.
Ara Öğünlerde Meyve Veya Az miktarda
Kuruyemiş Yiyin.

Diyetisyene git muhtemelen metabolizma hızını falan mahvetmişsindir.

Spor yapmadan yalnızca diyetle imkansız. kalori harcayacak hareket yoksa bir lokma bile yakamazsiniz ki.

1 hafta dikkat edip haftasonu börek pasta yerseniz başa donersiniz..
Kaçamak yapılır ama çok kalorili kaçamaklar olmaz..
6 ay spor yapıp verdigimi 1 ay futursuzca yiyerek geri aldım.. emekler çöpe..
Sağlıklı beslenme ve spor hayat tarzı olmadıkça veremezsiniz verseniz de geri alırsınız 10 kilo Verseniz bile göbek durur..

Kaç kilosun acaba. Bazıları var daha 60 lı kilolarda veya daha az ah kilo veremiyorum diye ağlanıyolar. Tilt oluyorum ama 80-90'ın üstündeysen Bi zamandan sonra o irade direk geliyo vermeliyim diyosun çabalıyorsun zaten

Kaç kilosun acaba. Bazıları var daha 60 lı kilolarda veya daha az ah kilo veremiyorum diye ağlanıyolar. Tilt oluyorum ama 80-90'ın üstündeysen Bi zamandan sonra o irade direk geliyo vermeliyim diyosun çabalıyorsun zaten
60lı kilolardayım ama boy 1.57 m olunca 60lar 80 gibi görünüyor

Sporsuz olmuyor. Ila spor gerek, yoksa diyet bozuluyor bir mutet sonra..

İrade ve motivasyon şart.
Spor da olmadan olmaz önce kafanda ben bunu yapacagim demelisin.
Ben motivasyon olsun diye tlc deki mide ameliyati olanlari izliyorum.
Ameliyattan sonra ki azimleri insana gerçekten umut oluyor.
Onun için kendinize destek verici şeyler bulun pes etmek yok

Valla derdin olsun kilo milo kalmaz kızım bir yaşında eski kilomdayım almıyorımda. Dert stres aldırmıyor haliyle . Boğazını tutarsan bide

Back
X