- 29 Ağustos 2024
- 209
- 0
- 13
- Konu Sahibi KaptanPrenses
İki yıldır olmuyor aşılama tüp bebek hariç her şeyi denedim. Kafana takma demeyin 1 yıl zaten kafama takmadım hiç güldüm eğlendim. Allah aşkına psikolojim bozuldu yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum önermedi henüz neden önermiyor bilmiyorum. Her ay aynı terane her şey çok iyi gidiyor her ay ama olmuyorTüp bebek neden düşünmüyorsunuz?
Doğrudur.Doktorum önermedi henüz neden önermiyor bilmiyorum. Her ay aynı terane her şey çok iyi gidiyor her ay ama olmuyor
3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyimTüp bebek deneyin birde
Acele etmeyin sabır ve sükunet içinde olun daha çok erken hormonlarda anca olgunlaşır
İnşallah kucağınız boş kalmaz![]()
Amin teşekkür ederimDoğrudur.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Evet hepsi normal bir problem yok tüp bebek önermiyorPsikoloji bozuluyor tabi kolay süreçler değil.Ama hangi tedavi sonuç vermediyse sıradakine geçmek gerekiyor.Hormon testi, rahim filmi, spermiyogram bunlara bakıldı değil mi?
Yok yok sakin ol sen böyle düşündükçe kendine baskı yaptıkca stresden kendini hasta edersin bende mesela on yaşında oğlum var bende sonra evlenenlerin iki üç çoçugu var yani herkes de bana baskı kuruyor yap bi tane daha ama yok bu ekonomi de çok zor3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyim
Nasip kısmet be gülüm ama inşallah olur merak etme Allah büyük vesselamBizim 4 yıldır olmuyor sebebini de yok tüp bebek de denedik aşılama da yine olmadı. Olmayınca olmuyor işte
Teşekkür ederim, Allah bağışlasınYok yok sakin ol sen böyle düşündükçe kendine baskı yaptıkca stresden kendini hasta edersin bende mesela on yaşında oğlum var bende sonra evlenenlerin iki üç çoçugu var yani herkes de bana baskı kuruyor yap bi tane daha ama yok bu ekonomi de çok zor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Allah nasip etsin inşallah bizeBizim 4 yıldır olmuyor sebebini de yok tüp bebek de denedik aşılama da yine olmadı. Olmayınca olmuyor işte
Bi sıkıntımız yok ama nasip olmuyor. Biraz ara vericem galibaFarklı doktora git tüp bebek dene ya da fonksiyonel tıp doktoruna git sıkıntı ne
Nasip kısmet be gülüm ama inşallah olur merak etme Allah büyük vesselam
Bence farklı doktordan fikir al özellikle fonksiyonel tıp doktorları üreme sağlığında iyiymiş en kötü tüp bebek. Böyle şeylerde bazen zaman kötüye çeviriyorBi sıkıntımız yok ama nasip olmuyor. Biraz ara vericem galiba
Başka doktora gidin? Benimki de sorun yok denemeye devam diyordu. Yaşım olmuş 35 nerdeyse. Artık tüp beneğin başarı şansı da azalıyordu. Ben yaptırdımEvet hepsi normal bir problem yok tüp bebek önermiyor