• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır Olmuyor... nasıl başa çıkabilirim

Devlete mi gidiyorsunuz onlar 3 aşılama öncesi tüp bebek önermiyorlarmış
Özele giderseniz sizin ne istediğinize bakarlar eğer tüp bebek denemek istiyorsanız ara vermek yerine hızlıca çözüme odaklanın çünkü sene seneyi aratıyor
Bir iki ay ara vermeye ihtiyacım var çok ama çok yoruldum. İçimdeki cocuk aşkı can çekişiyor ölmek üzere

Tüp bebek tedavisi uzun bir süreç mi? Kaç gün sonunda gebelik belli oluyor
Sizi üzmek istemem ama benimki 2 yılı buldu. Gitmeden önce internetten iyice araştırın. Çünkü maddi olarak da epey zorlu bir süreç. Her uygulamada olacak diye bir şey yok. Benim 4. Denemede oldu (veya beş miydi unuttum)

çok gençsiniz, bir sakinleşin, bir süre çocuk fikrinden uzaklaşın, başka uğraşlar bulun kafanızı dağıtın,
toparlandığınızda başka bir merkeze ya da hastaneye giderek ileri evre tedaviler için görüş alın doktorlardan.
40 45 yaşında anne olmaya çalışan kadınlar var sitede, inanın hem beynen hem bedenen sizden çok daha yorgun ama sabırlı ve umutlu. Sakin olun ve dinlenin lütfen.

Aslında doktorum doçent ama yaşım 25 diye bekle diyor, bu ay tüp bebeği bir sormalıyım

Ay yaşınız 25 mi. Ablamdan yola çıkarak size tavsiye verecektim yaşınızı görünce vazgeçtim. Siz yaşıtlarım 2. Ye hamile falan dediğiniz için ben yaşınızı 35-40 falan sandım. Köyde falan yaşıyorsunuz galiba. Türkiye'deki kadınlarda bu ne doğurma aşkıdır Yarabbi

Ay yaşınız 25 mi. Ablamdan yola çıkarak size tavsiye verecektim yaşınızı görünce vazgeçtim. Siz yaşıtlarım 2. Ye hamile falan dediğiniz için ben yaşınızı 35-40 falan sandım. Köyde falan yaşıyorsunuz galiba. Türkiye'deki kadınlarda bu ne doğurma aşkıdır Yarabbi
öncelikle istanbulda yaşıyorum, köyde de yaşayabilirdim burası sizin saplantılı aşağılık kompleksinizi ilgilendirmez. İkinci konu yaşıtlarım ikinciye hamile demedim benden sonra evlenen arkadaşlarımın arasında cocuğu 1 yaşını geçen var dedim. Köyü aşağılamadan önce mağaranızdan çıkınız okuma yazma becerilerinizi geliştiriniz...

öncelikle istanbulda yaşıyorum, köyde de yaşayabilirdim burası sizin saplantılı aşağılık kompleksinizi ilgilendirmez. İkinci konu yaşıtlarım ikinciye hamile demedim benden sonra evlenen arkadaşlarımın arasında cocuğu 1 yaşını geçen var dedim. Köyü aşağılamadan önce mağaranızdan çıkınız okuma yazma becerilerinizi geliştiriniz...

Çevreniz köylüdür o halde. 25 yaşında çocuğu 1 yaşını geçen arkadaşım yok benim mesela. Vizyon meselesi. Gençliğin doruk noktasında millet yeni yeni birileriyle tanışırken çocuğum olmuyor diye ağlamak sizin tercihiniz

Çevreniz köylüdür o halde. 25 yaşında çocuğu 1 yaşını geçen arkadaşım yok benim mesela. Vizyon meselesi. Gençliğin doruk noktasında millet yeni yeni birileriyle tanışırken çocuğum olmuyor diye ağlamak sizin tercihiniz
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun Allah aşkına... sen ve senin çevren evde kaldı kocadı diye hepimiz evde mi kalacaz ya. Hastayım sizin gibi tiplere kendinize 7 kuşak istanbullu diyip dedeniz Yozgat Sorgunlu çıkıyor 😀

3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyim
Çok iyi biliyorum o insanın kendi üzerinde hissettiği baskıyı ama sizin yaşınız çok genç ben en çok yaşım geçiyor diye üstümde baskı hissediyorudum .Buna rağmen 36'da tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimde doktor oh yaşımız da genç çok güzel demişti de çok iyi gelmişti.O yüzden kendinizi biraz sakinleştirin, tedavilerinizi rahat rahat olmak için zamanınız bol bu çok kıymetli bir şey inanın😊

Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun Allah aşkına... sen ve senin çevren evde kaldı kocadı diye hepimiz evde mi kalacaz ya. Hastayım sizin gibi tiplere kendinize 7 kuşak istanbullu diyip dedeniz Yozgat Sorgunlu çıkıyor 😀

Evde kalmak mı? Bu tabiri 2025 yılında hele ki kadınların takıldığı bir forumda duymak şoke etti beni. Buraya bir üyeye bir şey sormak için kayıt olmuştum, birkaç konuya yazayım dedim ama yok anam kalsın. Konu sahibi 23 yaşından itibaren yana yakıla anne olmaya çalışıyormuş, şimdi de 25 yaşında bu yüzden depresyona girmiş. Bir insan hayatının en güzel dönemlerini ancak bu kadar çöp edebilir. Konu sahibi 30 yaşına geldiğinde bu kafa yapısı yüzünden yılmış ve yaşından büyük gösteren bir kadın olacak tahmini. Ne diyelim. Bu vizyonsuzluk karşısında şapka çıkarıyorum. Forumun tamamı bu tiplerden oluşuyor galiba. Öyleyse ben kaçar bb

3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyim
Şuna çok takıldım ya “kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor”
Parası yok ya da az diye hamile olmayı o haketmiyor siz mi ediyorsunuz?
Sizin durumunuz var doktor masrafı şikayet edilmezdi dimi sizin hakkınızdı.
Sizinle arkadaş oldukları için umarım kendilerini geri çekerler.

Bu kadar celallenecek bir şey yok. Üniversiteyi en en erken 22-23te bitiriyor insanlar artık. Ve dolayısıyla artık evlenme yaşı zaten 25e dayandı. Siz 21 yaşınızda evlenmişsiniz zaten. İki senedir olmadığı sizin için iyi olmuş aslında.
Sakinleşin ve tüp bebek işini 27de falan denersiniz. 27de çok genç bir anne olursunuz yine.

konu sahibinin yasi genc diye bebek sahibi olmak istemesinin yadirganilacak bir yani yok ama 2 yilda cok kisa bir sure bende 25 yasindayim ama 7 yillik evliyim benimde olmadi bebegim tup bebegi daha yeni denemeye karar verdik biraz daha akisina birakin olmazsa tup bebek denersiniz

Back
X