• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır Olmuyor... nasıl başa çıkabilirim

Tüp bebek deneyin birde
Acele etmeyin sabır ve sükunet içinde olun daha çok erken hormonlarda anca olgunlaşır
İnşallah kucağınız boş kalmaz 🌸🙏

Tüp bebek deneyin birde
Acele etmeyin sabır ve sükunet içinde olun daha çok erken hormonlarda anca olgunlaşır
İnşallah kucağınız boş kalmaz 🌸🙏
3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyim

Psikoloji bozuluyor tabi kolay süreçler değil.Ama hangi tedavi sonuç vermediyse sıradakine geçmek gerekiyor.Hormon testi, rahim filmi, spermiyogram bunlara bakıldı değil mi?

3 bucuk yıllık evliyim kimse baskı yapmıyor ama ben baskı yapıyorum artık sanırım, bütün arkadaşlarım benden sonra evlendi cocuğu 1 yaşını geçen var. Kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor çıldırmak üzereyim
Yok yok sakin ol sen böyle düşündükçe kendine baskı yaptıkca stresden kendini hasta edersin bende mesela on yaşında oğlum var bende sonra evlenenlerin iki üç çoçugu var yani herkes de bana baskı kuruyor yap bi tane daha ama yok bu ekonomi de çok zor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Farklı doktora git tüp bebek dene ya da fonksiyonel tıp doktoruna git sıkıntı ne

Yok yok sakin ol sen böyle düşündükçe kendine baskı yaptıkca stresden kendini hasta edersin bende mesela on yaşında oğlum var bende sonra evlenenlerin iki üç çoçugu var yani herkes de bana baskı kuruyor yap bi tane daha ama yok bu ekonomi de çok zor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Teşekkür ederim, Allah bağışlasın

Devlete mi gidiyorsunuz onlar 3 aşılama öncesi tüp bebek önermiyorlarmış
Özele giderseniz sizin ne istediğinize bakarlar eğer tüp bebek denemek istiyorsanız ara vermek yerine hızlıca çözüme odaklanın çünkü sene seneyi aratıyor

Back
X