2 yıldır Olmuyor... nasıl başa çıkabilirim

Hayat işte ne diyeyim.neler neler okuduk buralarda bir bilsen.hep yazarım buraya üreme sistemi tıbbı aşan bir konu diye herkes de beğenmedim atar.
Orası öyle eşimde hep aynısını diyor bir zamanı var demek ki diyr evet var karşı gelecek biri değilim ama hiçbir şey yapmadan duramıyorum

Sadece sevişince çocuk olmaması normal mi eee sistem bu şekilde zaten.Şu pestisit mi ne diyorlar.heralde o tarz maddeler hepimizi kısır bıraktı.ya da kısmen kısır diyeyim.kimsenin 1,2 taneden fazla çocuğu olmuyor ya da hiç olmuyor.bir de ninelerimize bakıyorsun 9, 10, 12 gitmişler.yazık güneh valla.üzücü.elden de birşey gelmiyor ki nereden ilaçsız sebze meyve alacaksın da yiyeceksin.sonra başımızdakiler de çıkıp halk doğurmuyor diyor.eee isteyen de doğuramıyor ki.şu meyveyi sebzeyi, eti bir temizleyin o kadar istiyorsanız.

Son düzenleme:
hayatim sen 3 kere kurtaj olmadin mi?
oluyor iste birkac senede bir gebeligin, komplekse girme cocuk olmuyor diye. ne istiyorsun her ay hamile kalip kurtaj olmak mi?
gayet normal birsey insanlarin duzenli iliskiye de girseler birkac yilda bir hamile kalmalari. bunu ben demiyorum, uzmanlar diyor. Hatta ilk 1 senede tahlil bile yapmıyorlardi eskiden - simdi simdi degisti

Yok öyle bakmıyor o her gün 2-3 farklı adamla korunmadan seks yaparak hamile kalamaması başarısızlık. Döl üstüne döl fantezisiyle zor zar üç kürtajı oldu.
Tek erkekle 2-3 günde bir seks yapsa onu da göremezmiş.
Yılda üç kere kürtaj olsa anca rahatlar bizim ferhans

Korunmasak bizim de olur ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım nenelerimiz korunma bilmiyordu annelerimiz bile bilmiyor ki benim babaannem doğum kontrol hapı içmiş ama nasıl içmiş annem koca kadın eğitimli korunma derken geri çekilmeden konuşur bir kere isteyerek yaptığı çocuğu yok 5 kere hamile kalmış hepsi kaza ona göre. 3 doğumu var 1 kürtajı 1 ölü doğum. Sorsan korunuyordum der ama. Hala korunuyorum diye geri çekilen insan dolu. 10 senedir seks yapıyorum yaş 28 ne zaman istedim o zaman hamile kaldım uğraşmadan.

Benzer şeyler söylemek gibi olacak ama olmamasının sebebi bir sağlık sorunu değil bence. Doktor gerekli tüm tetkikleri yapmış yaş itibarıyla da avantajlı durumdasın. Yumurtlama günlerinde ilişkiyle hamile kalma olasılığı %25-30 kadar zaten. Bunu bu kadar takıntı haline getirmek sorunun kendisi olabilir. Stres bu süreci olumsuz etkiliyor çünkü. Çok hevesli olmanı anlıyorum ama 2 yıldır deniyorum olmuyor dediğin için benim gözümde ilk denemeden beri gün sayan biri canlanıyor. Hiç kendini salmamışsın yani. Sana 2 örnek vereceğim komşumuzun kızı 10 yıl tedavi gördü. Onda da aslında görünürde bir sorun yoktu ama olmuyordu. Tedavilerden sonuç alamayınca kabullendiler ve tam anlamıyla boşverdiler. Sonra kendiliğinden hamile kaldı. İkincisi ise arkadaşım, doktor bazı riskler görüp 1 yıl deneyin, olmazsa tedavi başlayacağız demiş. Arkadaşım planladığı zamandan daha erken bıraktı korunmayı zaten muhtemelen olmayacak diye. Planladığı zamandan daha erken hamile kaldı. Umarım senin için en iyi zamanda bebek sahibi olursun. Bi de inançlı biriysen şöyle düşün, tama sen hazır hissediyorsun ama dünyaya gelecek o kişi zamanını bekliyordur. Biz çocuk doğuruyoruz ve kendimizce bir zaman hedefliyoruz ama aslında kendi hikayesi olan bir insanın dünyaya gelme vesilesiyiz sadece. Elimizden geleni yapıp nasibi ve zamanını bekleyeceğiz

Kızlar ne olursa olsun burada üzgün bir arkadaşımız varken,
Siz anne olmayın zaten inşallah gibi bir bedduaya gerek var mı ya?
Çok üzgünüm konu sahibi, sinirleriniz epey bozulmuş gelen yorumlar da daha çok strese soktu sizi.
Bence bir tüp bebek merkeziyle görüşün, isterseniz 21 yaşında isterseniz 25 yaşında anne olmak isteyebilirsiniz.
Ve olmadı diye de endişelenmeniz çok insani bence.. Canınızı sıkmayın nasibinizde varsa en güzel zamanda nur topunuz gelir

Özel hastanede kadın doğuma gidiyorum yaklaşık 1 yıldır
sizin artık kadın doğuma degil, inferlite bölümüne gitmeniz gerekiyo.
Kadin dogum dr larına boş yere para dökmeyin bu saatden sonra heleki özel hastanelere.
İyi bir inferlite dr u bulun uni hastanesi vs varmi yakininiz da hangi ildesiniz

Diyelim ki köylü sorun nedir? 25 yaşında genç bir kadın kendini maddi manevi yeterli hissediyorsa bunu doğurma aşkı, köylülük gibi aklınca aşağılayacak haddi nereden buluyorsunuz? Yoksa kendi üniversiteyi ittire kaktıra geç bitirdiği için 25 yaş için aklına gelen tek alternatif senaryo kariyersiz eğitimsiz “köylülük”mü? 25 yaşındayken uzmanlıkta 2. senemdi, üniversiteye devam eden çoğu yaşıtıma hatta benden büyüklere klinikte yol gösteriyordum. O dönem çocuk yapmaya karar vermiş olsam ve biri böyle hadsiz saçma sapan bir yorum yapsa ağzının payını alır hayatın anlamını sorgulardı. Buna benzer yorum yapanların “vizyon meselesini” merak ediyorum nedir başarınız mesela prestijli bir makale mi yazdınız bir soruna çözüm mü ürettiniz patentiniz mi var?

Son düzenleme:
Hmm eee kısmet o zaman tamamen.yediğimizden içtiğimizden diye boşu boşuna suçlu aramayalım.

İki yıldır olmuyor aşılama tüp bebek hariç her şeyi denedim. Kafana takma demeyin 1 yıl zaten kafama takmadım hiç güldüm eğlendim. Allah aşkına psikolojim bozuldu yardım edin
Bizim de bir buçuk yıl boyunca olmadı son ay ben Klomen kullandım eşim de Proxeed Plus kullandı Ve bu ay gebe olduğumu öğrendim ama bitkisel olarak da bir sürü destek yapmaya çalıştık keçiboynuzu özü eşim kullandı Ara ara ben de yedim keçiboynuzunu kaynatıp suyunu eşim için yaptık yumurtlamanın başladığı günler çatlamasını desteklemek için günde 3-4 tane havuç yedim Aslında bu ay hiç umudum yoktu ama pozitif haber bu ay geldim o yüzden canınızı sıkmayın Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman oluyor gerçekten elinizden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…