- 29 Ağustos 2024
- 209
- 0
- 13
- Konu Sahibi KaptanPrenses
-
Orası öyle eşimde hep aynısını diyor bir zamanı var demek ki diyr evet var karşı gelecek biri değilim ama hiçbir şey yapmadan duramıyorumHayat işte ne diyeyim.neler neler okuduk buralarda bir bilsen.hep yazarım buraya üreme sistemi tıbbı aşan bir konu diye herkes de beğenmedim atar.
Aminnnnnn teşekkür ederim inşallah tez zamandaAllah sana inşallah dünyalar tatlısıı akıllısı sağlıklı bir çocuk nasip eder ve çok mutlu olursun inşallah bu güzel haberini alırız
Sadece sevişince çocuk olmaması normal miaşılama tup bebek haric her seyi denedim demek sadece seviştim demek.
sadece sevisince iki saglikli insanin cocugunun olmaması gayet normal. bu kadar dert ettiyseniz bari aşılama yaptirin . Doktor sorun yok diye yonlendirmemistir ya da devlet hastanesiyse onun icin 2 yil sorun olacak bir yil degildir.
bir tup bebek merkezine gitseniz sizi kapidan cevireveklerini sanmiyorum.
bence önce daha once cektirmediyseniz rahim filmi çektirin
sonraki aylari ovulasyon testiyle degerlendirin.
birkac ay daha sonuc alamazsaniz da asilama yaptırın.
bu kadar stresle olacagi varsa da olmaz
hayatim sen 3 kere kurtaj olmadin mi?Sadece sevişince çocuk olmaması normal mieee sistem bu şekilde zaten.Şu pestisit mi ne diyorlar.heralde o tarz maddeler hepimizi kısır bıraktı.ya da kısmen kısır diyeyim.kimsenin 1,2 taneden fazla çocuğu olmuyor ya da hiç olmuyor.bir de ninelerimize bakıyorsun 9, 10, 12 gitmişler.yazık güneh valla.üzücü.elden de birşey gelmiyor ki nereden ilaçsız sebze meyve alacaksın da yiyeceksin.sonra başımızdakiler de çıkıp halk doğurmuyor diyor.eee isteyen de doğuramıyor ki.şu meyveyi sebzeyi, eti bir temizleyin o kadar istiyorsanız.
Yok öyle bakmıyor o her gün 2-3 farklı adamla korunmadan seks yaparak hamile kalamaması başarısızlık. Döl üstüne döl fantezisiyle zor zar üç kürtajı oldu.hayatim sen 3 kere kurtaj olmadin mi?
oluyor iste birkac senede bir gebeligin, komplekse girme cocuk olmuyor diye. ne istiyorsun her ay hamile kalip kurtaj olmak mi?
gayet normal birsey insanlarin duzenli iliskiye de girseler birkac yilda bir hamile kalmalari. bunu ben demiyorum, uzmanlar diyor. Hatta ilk 1 senede tahlil bile yapmıyorlardi eskiden - simdi simdi degisti
Korunmasak bizim de olur ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım nenelerimiz korunma bilmiyordu annelerimiz bile bilmiyor ki benim babaannem doğum kontrol hapı içmiş ama nasıl içmiş annem koca kadın eğitimli korunma derken geri çekilmeden konuşur bir kere isteyerek yaptığı çocuğu yok 5 kere hamile kalmış hepsi kaza ona göre. 3 doğumu var 1 kürtajı 1 ölü doğum. Sorsan korunuyordum der ama. Hala korunuyorum diye geri çekilen insan dolu. 10 senedir seks yapıyorum yaş 28 ne zaman istedim o zaman hamile kaldım uğraşmadan.Sadece sevişince çocuk olmaması normal mieee sistem bu şekilde zaten.Şu pestisit mi ne diyorlar.heralde o tarz maddeler hepimizi kısır bıraktı.ya da kısmen kısır diyeyim.kimsenin 1,2 taneden fazla çocuğu olmuyor ya da hiç olmuyor.bir de ninelerimize bakıyorsun 9, 10, 12 gitmişler.yazık güneh valla.üzücü.elden de birşey gelmiyor ki nereden ilaçsız sebze meyve alacaksın da yiyeceksin.sonra başımızdakiler de çıkıp halk doğurmuyor diyor.eee isteyen de doğuramıyor ki.şu meyveyi sebzeyi, eti bir temizleyin o kadar istiyorsanız.
ozel muayenehane yada, ozel hastane mi?Doktorum önermedi henüz neden önermiyor bilmiyorum. Her ay aynı terane her şey çok iyi gidiyor her ay ama olmuyor
Özel hastanede kadın doğuma gidiyorum yaklaşık 1 yıldırozel muayenehane yada, ozel hastane mi?
Kadın doğumamı gidiyorsunuz, inferliteyemi?
sizin artık kadın doğuma degil, inferlite bölümüne gitmeniz gerekiyo.Özel hastanede kadın doğuma gidiyorum yaklaşık 1 yıldır
Diyelim ki köylü sorun nedir? 25 yaşında genç bir kadın kendini maddi manevi yeterli hissediyorsa bunu doğurma aşkı, köylülük gibi aklınca aşağılayacak haddi nereden buluyorsunuz? Yoksa kendi üniversiteyi ittire kaktıra geç bitirdiği için 25 yaş için aklına gelen tek alternatif senaryo kariyersiz eğitimsiz “köylülük”mü? 25 yaşındayken uzmanlıkta 2. senemdi, üniversiteye devam eden çoğu yaşıtıma hatta benden büyüklere klinikte yol gösteriyordum. O dönem çocuk yapmaya karar vermiş olsam ve biri böyle hadsiz saçma sapan bir yorum yapsa ağzının payını alır hayatın anlamını sorgulardı. Buna benzer yorum yapanların “vizyon meselesini” merak ediyorum nedir başarınız mesela prestijli bir makale mi yazdınız bir soruna çözüm mü ürettiniz patentiniz mi var?Ay yaşınız 25 mi. Ablamdan yola çıkarak size tavsiye verecektim yaşınızı görünce vazgeçtim. Siz yaşıtlarım 2. Ye hamile falan dediğiniz için ben yaşınızı 35-40 falan sandım. Köyde falan yaşıyorsunuz galiba. Türkiye'deki kadınlarda bu ne doğurma aşkıdır Yarabbi
Hmm eee kısmet o zaman tamamen.yediğimizden içtiğimizden diye boşu boşuna suçlu aramayalım.Korunmasak bizim de olur ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım nenelerimiz korunma bilmiyordu annelerimiz bile bilmiyor ki benim babaannem doğum kontrol hapı içmiş ama nasıl içmiş annem koca kadın eğitimli korunma derken geri çekilmeden konuşur bir kere isteyerek yaptığı çocuğu yok 5 kere hamile kalmış hepsi kaza ona göre. 3 doğumu var 1 kürtajı 1 ölü doğum. Sorsan korunuyordum der ama. Hala korunuyorum diye geri çekilen insan dolu. 10 senedir seks yapıyorum yaş 28 ne zaman istedim o zaman hamile kaldım uğraşmadan.
Bizim de bir buçuk yıl boyunca olmadı son ay ben Klomen kullandım eşim de Proxeed Plus kullandı Ve bu ay gebe olduğumu öğrendim ama bitkisel olarak da bir sürü destek yapmaya çalıştık keçiboynuzu özü eşim kullandı Ara ara ben de yedim keçiboynuzunu kaynatıp suyunu eşim için yaptık yumurtlamanın başladığı günler çatlamasını desteklemek için günde 3-4 tane havuç yedim Aslında bu ay hiç umudum yoktu ama pozitif haber bu ay geldim o yüzden canınızı sıkmayın Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman oluyor gerçekten elinizden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışınİki yıldır olmuyor aşılama tüp bebek hariç her şeyi denedim. Kafana takma demeyin 1 yıl zaten kafama takmadım hiç güldüm eğlendim. Allah aşkına psikolojim bozuldu yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?