• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır Olmuyor... nasıl başa çıkabilirim

Keşke bir iki ay daha deneseniz femarayi. Ben iki klomen bir femara geçmişi ile gebe kaldım, üstelik hiçbir sıkıntımız yoktu. İnositol de kullandım. Bu süreçte eşiniz ve siz takviye ilaç alabilirsiniz aslında
klomen ve femarayı aynı anda mı kullandınız anlayamadım. inositol kullanmadım pcos için mı kullanılyor

agu agu diye büyümediğinin farkındayım 2 yıldır kendimi geliştirmeye çalışıyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. herkes cocuk sahibi olmayı istemek zorunda değil ama ben mesela istiyorum ya şuan neden dalga geçiliyor anlamıyorum. yaşımı öne sürerek ohooo deniliyor katlanamıyorum. ben hayatımda istediğim her şeyi elde ettim çok şükür aklımda bir şey kalmadı şimdi de bir bebek isstiyorum yani küçümsenen şeyi anlayamıyorum.
İyi de belkide siz öyle yorumluyorsunuz. Bu gibi durumlarda streste çok etkiliyor ve işin özünde insanlar size diyor ki "Çok gençsin henüz, kendini strese sokma" diyor. Bazı yorumlar daha sert olabilir ama normal yoruma bile evde kalmış bilmem ne diyerek agresif cevap veriyorsunuz.

Ev de kalmış dediğiniz kadınlar aslında en mantıklı kadınlardır. Evlenmek için evlenmek istemiyorlar ve doğru insanı bekliyorlar. Kimisine hemen denk geliyor, kimisine yıllar sonra. Sonuç olarak her kadın evlenmek için birini gayet rahat bulur. Ama seçici olmak ayrı bir erdemdir.

Yaşıma takıldılar diyorsunuz ama sizin söylemler daha bel altı.

Ben Afrika’ya giderim gocunmam seve seve giderim ama çok ciddi söylüyorum sizin kalbinizde kir var bunu bir temizleyin. Ya da yaşınızdan dolayı acayip toysunuz. Geç evlenmeyi tercih eden insanlara evde kalmış dediniz kıskanmayın beni dediniz. Herneyse sizi Allah’a havale ediyorum

Anne olmayın zaten inşallah mı? 😀 üzgünüm Afrikalı bi gün ülkene dönersin inşallag

Parası yok olsa bu konuyu bu şekilde yazar mıyım Allah aşkına herkes medya profesörü olmuş ya bu insanlar benim iş arkadaşlarım ne kadar para aldıklarını bilmiyor muyum ya lütfen duyarınızı başka yerdr kasınız
Öf yürü git arka odada tırnak yiyerek ağla 😀 Millete evde kalmışsın diye ahkam kestiğine göre üreyemediğin için ağlaman normal.

femara ve otrivella kullandım sonuç alamadım. amh4 . eşimin spermogarmı da iyi
Keşke bir iki ay daha deneseniz femarayi. Ben iki klomen bir femara geçmişi ile gebe kaldım, üstelik hiçbir sıkıntımız yoktu. İnositol de kullandım. Bu süreçte eşiniz ve siz takviye ilaf alabilirsiniz aslında
klomen ve femarayı aynı anda mı kullandınız anlayamadım. inositol kullanmadım pcos için mı kullanılyor
Hayır klomen Aralık ve Şubat'ta kullandım, yumurtalama olmasına rağmen döllenmedi. Femarayi Mart'ta kullandım gebelik oldu. İnositol yumurtalamaya yardımcı takviye, pcos olmamama rağmen kullandım

Ay yaşınız 25 mi. Ablamdan yola çıkarak size tavsiye verecektim yaşınızı görünce vazgeçtim. Siz yaşıtlarım 2. Ye hamile falan dediğiniz için ben yaşınızı 35-40 falan sandım. Köyde falan yaşıyorsunuz galiba. Türkiye'deki kadınlarda bu ne doğurma aşkıdır Yarabbi
Ben de çocuk isteyen kişileri anlamıyorum ama en doğurgan çağda sıkıntı yaşayan insanlar ilerisi için niye umutlu olsun ki.asil yaşının genç olması insanı düşünmeye itiyor.

özelde bir doktora gidiyorum doçent kendisi aslında bu sebepten biraz daha akışına bırak diyor olur diyor ama ben akışına bıraktığıma inandıramıyorum :) her ay her şey çok iyi sonra pat dön başa :)
Katılıyorum valla.2 sene olmuş.bu iş biraz akışı geçmiş.22, 28 yaş arasına da en doğurgan dönem diyorlar.en doğurgan dönemde böyleyse ilerisi nasıl olacak? Bence ısrar et.sizene be görevinizi yapın ben istiyorum de.sana birşey söyleyeyim mi kişi kendi vücudunu biliyor valla.geri çekilmeyle, hapı bir gün almamakla hamile kalıyor insanlar.geri çekilme korunma yöntemi değildir diye bas bas bağırıp duruyorlar.ben de gülüyorum içimden herkese.ben 100 yıl denesem de geri çekilmeyle hamile kalmam.bunun gibi.sen de bilirsin.düşük, dış gebelik falan olsa ben de belki bekle derdim ama ortada hiç kıpırtı yok.

Son düzenleme:
Ben Afrika’ya giderim gocunmam seve seve giderim ama çok ciddi söylüyorum sizin kalbinizde kir var bunu bir temizleyin. Ya da yaşınızdan dolayı acayip toysunuz. Geç evlenmeyi tercih eden insanlara evde kalmış dediniz kıskanmayın beni dediniz. Herneyse sizi Allah’a havale ediyorum
Ya konuşturuyosunuz beni sonra vay anam neler dedi 😀 gocunmazsan gitsene Allah aşkına. 😀 söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazmışsın iftirayı atmışsın bu bir, ikincisi bana beddua ettin inşallah cocuğun olmaz dedin. Eminim ki senin kalbin püru paktır 😀 yazık sana

Evet evde kalmak üzgünüm sizin gibiler kendinizi hemen belli ediyorsunuz sizden yaşça kücük olupda evlenlere kin tutuyosunuz. 😀 vizyonumu genişletecek kişi siz değilsiniz hatta yine çok üzgünüm ama kendini assan benim şuan bulunduğum seviyeye gelecek biri değilsiniz size bol şans siz kaçın bb
Aşırı saygısızsın. Her şey önce psikolojik destek almanı öneririm. Gerçi senin gibiler ben deli miyim diye karşı çıkar ona hiç şaşmaz.

Keşke bir iki ay daha deneseniz femarayi. Ben iki klomen bir femara geçmişi ile gebe kaldım, üstelik hiçbir sıkıntımız yoktu. İnositol de kullandım. Bu süreçte eşiniz ve siz takviye ilaf alabilirsiniz aslında

Hayır klomen Aralık ve Şubat'ta kullandım, yumurtalama olmasına rağmen döllenmedi. Femarayi Mart'ta kullandım gebelik oldu. İnositol yumurtalamaya yardımcı takviye, pcos olmamama rağmen kullandım
Teşekkürler bu ay hocamla bunu konuşacağım

Katılıyorum valla.2 sene olmuş.bu iş biraz akışı geçmiş.22, 28 yaş arasına da en doğurgan dönem diyorlar.en doğurgan dönemde böyleyse ilerisi nasıl olacak? Bence ısrar et.sizene be görevinizi yapın ben istiyorum de.sana birşey söyleyeyim mi kişi kendi vücudunu biliyor valla.geri çekilmeyle, hapı bir gün almamakla hamile kalıyor insanlar.geri çekilme korunma yöntemi değildir diye bas bas bağırıp duruyorlar.ben de gülüyorum içimden herkese.ben 100 yıl denesem de geri çekilmeyle hamile kalmam.bunun gibi.sen de bilirsin.düşük, dış gebelik falan olsa ben de belki bekle derdim ama ortada hiç kıpırtı yok.
Ya katılıyorum buna haha bende öyleyim. Ama maşallah geri çekilmeyle hamile kalan arkadaşım var ve tek tüpü yoktu

Seninle aynı derde sahip olmayan seni anlayamaz üç dört çocuk doğuran ilk seferde hamile kalan birisi seni ne anlar ki .Kıskançlık varsa var insanız kim melek ki herkes kendinde olmayanı kıskanır psikolojisi bozulur.Bu senin kötü bi insan olduğun anlamına gelmez.Bence insanların boş laflarını dinleyeceğine sana Yardımcı olma çabaları yok okuduğum kadarıyla yeri göğü aş kendini tedavi ettir hayatın için çabala .

Seninle aynı derde sahip olmayan seni anlayamaz üç dört çocuk doğuran ilk seferde hamile kalan birisi seni ne anlar ki .Kıskançlık varsa var insanız kim melek ki herkes kendinde olmayanı kıskanır psikolojisi bozulur.Bu senin kötü bi insan olduğun anlamına gelmez.Bence insanların boş laflarını dinleyeceğine sana Yardımcı olma çabaları yok okuduğum kadarıyla yeri göğü aş kendini tedavi ettir hayatın için çabala .
Ya onlar benim arkadaşlarım nasıl kıskanabilirim allah aşkına hepsi doğduğunda ilk bana verdi doktor hepsi benim öz evladım gibi, benim kıskandığım tek şey çabasız olmaları

Back
X