- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
Yapabileceğin tek şey zamana bırakmak. Platonik aşk öyle birşey ki, insanı düşünmekten yorar. Balon nasıl çok şişirirsen patlar, bu da öyle. Bir gün geliyor la ben bile sıkıldım diyorsun ve vazgeçiyorsun. ama en önemlisi bunu kabullenmek. yoksa 9 10 sene sevdim diyenler varya işte onlar kendi kendilerini kandırıp o yaşadıkları garip duygudan zevk alanlar, unutmayı kendi istemeyenler. sende gerçekten sor kendine ben istiyor muyum? istediğim onu yaşamak mı unutmak mı? Al eline kağıt kalem önünde ki bir yılda neler yapmak istediğini, neye ihtiyacın olduğunu, bu kişiden bir gelecek çıkar mı artıları eksileri ne hepsini yaz. vakit harcamaya değer mi gör. zaten kendin vazgeçeceksin. ikinci bir seçeneğinde platonik olmayan bir birliktelik yaşamak.. tüm bunları acele etmeden sindire sindire yap, herşey de bir hayır var inan buna. olmaması daha hayırlı oluyor genelde.
Çoook teşekkür ederim. Biliyo musun ben o sıkıldım dediğim dönemdeyim. Diyorum ki arkadaşlarıma inanın bahsedince artık kusmak geliyo içimden öyle sıkıldım. Ve eskiden onu melek gibi gören ben artık insani özelliklerini görmezden gelemiyorum. O özellikler de bana hiç uymuyor mesela. Dediğinizi yapıcam.