2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Öyle dayanılmayacak bişey değil bazıları gerçekten çok abartıyor. Ağda yaptırmadı mı bu insanlar hiç iple kaş bıyık aldırmadı mı anlamıyorum. Zaten başımıza ne geldiyse ilk gecesini kötü korkunç anlatan kadınlar yüzünden geldi. Ben bana öyle kötü anlatan bi kadın vardı onun yüzüne söyledim mesela senin yüzünden ne kadar korkmuşum travma yaptı bende diye. Sen acıya değil yapabilmeyi düşün odaklan
Düşünce varken nasıl odaklancam beynime söz geciremiyorum

Ben kendi kendime bisey yapamıyorum
Ben kendi kendime bisey yapamıyorum
Yanlış anlama nasıl yenmeyi düşünüyor sun burdaki arkdslarin dediği gibi hicbisi yapmadan malesef bu hastalık geçmiyor çabalamk lazım araştırmak lazım madi.olmuirsa kwndin araştırıp videolar izliyip anlayıp ypamln lazım yoksa sonu pişmanlık 1 Senem giti diye kendimden nefret ediyorum boşu boşuna dilatör alamaiyorsum doktora gidemedim madi anlamda ama bı şekilde hal etim giyim olmaz dedigum anda yaptım eski kaldı insalah oda olur biter

Yanlış anlama nasıl yenmeyi düşünüyor sun burdaki arkdslarin dediği gibi hicbisi yapmadan malesef bu hastalık geçmiyor çabalamk lazım araştırmak lazım madi.olmuirsa kwndin araştırıp videolar izliyip anlayıp ypamln lazım yoksa sonu pişmanlık 1 Senem giti diye kendimden nefret ediyorum boşu boşuna dilatör alamaiyorsum doktora gidemedim madi anlamda ama bı şekilde hal etim giyim olmaz dedigum anda yaptım eski kaldı insalah oda olur biter
Sen şimdi rahatlıkla yapıyonmu

2023 de çok severek 7 senedir tanıdığım sevdiğim adamla evlendim. Evlenmeden önce böyle bi korkumun olduğunu bilmiyordum. Sonra birkaç kişiden bu hastalığın adını duydum sıkıntı yaşamış çok zorlanmış senelerce sürmüş gibi gibi. Çok üzülüyordum duyunca. Genital bölgeme lazer epilasyon yaptırırken jeli çubukla iç bölgeme sürerken hafif bastırarak sürünce kadın birden kastım kendimi. O andan sonra oraya elimi bile açıp dokunamadım sanki acıyacak zarım zedeleyecek bişey olacak diye. Neyse evlendik balayına gittik. Bana anlatılan hep acılı olduğu zor olduğu çok kanamalı olduğu hep bunlar aklımda olduğu için orda ne kadar istesekte denesekte olmadı. Evimize geldik yine denemeler devam ediyor. Olmadıkça çok büyük bi üzüntü ve mahcubiyet hissediyor insan doğal bi durum ve ben yapamıyorum hissi. Birleşmeye kadar ön sevişme ıslaklık istek her şey var iş bacakları açmaya gelince felaket kasıyorum kendimi. Ağlamalar arttı ama eşim sağolsun hallederiz doktora gideriz dedi 3 aylık evliyken doktora gittik. Doktor baktı kontrol etti ama o masaya nasıl çıktım inanılmaz kasıldım. Ama sadece eliyle hiç içine müdahale etmeden gözlem yaparak baktı ve dedi ki zarın yırtılmış. Denerken bi gece hafif bi sızlama hissettim ertesi sabah uyandığım da iç çamaşırım da kırmızılı kahveli lekeler vardı sanırım o zaman olmuş.

Doktor tedavi önerdi kegel egzersizi parmak egzersizi biraz araştırdım korktum o zaman ve çekindim. Kendim yenerim dedim. Ama hep erteledim. Erteledim ta ki 2 ay öncesine kadar bi gün kendimi her ortamda eksik evli ama evli değil gibi hissedinceye kadar. Hayatımız akıp gidiyor sevdiğim adam üzülüyor ve o bunun en doğal hakkı tamam birleşme tamamen olmasa da yine mutlu ediyorum ben bi şekilde mutlu oluyorum ama bunu herkes yapabiliyorken benim ne eksiğim var. Ve anne olmayı baba olmayı çok isterken neden bu eziyet devam etsin dedim.

İnternetten dilatör set aldım 5 li ama pembe ucu sivri ve yumuşak olandan diğer sert plastik olandan değil. Vemcain sprey ve anestol krem aldım eczaneden. İlk gün ılık duş aldım gevşedim. Aynanın karşısına geçtim vajinama baktım. Herkes yapabiliyor ve kimse ölmüyor herkes normal doğum yapıyor kocaman bebek çıkıyor burdan ve anatomisi gereği vajina esnek bi organ biliyorum. Önce bi ısındım baktım giriş deliği açılıyor. Önce spreyi içine doğru sıktım dışına da anestol krem. Bebe yağı ile de 1.dilatörü yağladım. Ikındım ve dilatör yavaş yavaş girdi içeri. Gaza geldim bırakmadım hemen 2.dilatörü de yağladım ıkındım nefes vererek yavaş yavaş aldım içime 15 dk tuttum. Sonra 15 saniye içindeyken kastım kendimi sonra yavaş yavaş kendimi rahat bıraktım. Vajina kasları alışsın diye. O gün şaka gibi ama 4 boyu da aldım içime inanın kastıkça canımız acıyor rahat bırakınca hiç acı yok çünkü içerisi boşluk. Ertesi gün 5. Boyu denedim olmadı kastım çünkü kendimi sonra umudum tükendi gibi oldu. Hep ilaçla mı olacak 5.boy olmadı eşli nasıl olacak diye diye erteledim 1 ay daha öyle. Cuma günü bi yere gittik oturmaya bebek vardı. Eşim severken bana gözleri dolarak baktı gülümsedi sonra. Arabayla eve dönerken çok ağladım benim ertelemem yüzünden ufacık saniyelik sızıyı çekmeyi göze alamamam yüzünden bebeği bırakın sevdiğim adamla o zevkli anı yaşayamıyorum birbirimize tam anlamı ile ait olamıyoruz. Cumartesi günü 1 saat çalıştım ve ilaçsız gözümü kararttım bi cesaret ile. Sonra eşimi çağırdım içeri ön sevişme oldu sonra uzandım ıkındım ve bolca yağladık tabi giriş kısmında hafif bi sızı saniyelikden bile azdı sonra içimde... O an tarif edilemez bi mutluluk ikimizde ağladık. Çok güzel bi his hem eşinize ait olmak hemde başarmak. O an üzerimden tonlarca yük kalktı. Ve dedim ki bu muymuş ya bu muymuş bu kadar muymuş. Ben aynayı bırakın elim oraya değse kendimi şuan her akşam deniyoruz ve asla acı yok. Lütfen bunu okuyan arkadaşlarım kendinize eşinize ve hayatınıza bu kötülüğü yapmayın. Maddi açıdan doktora gidemeyen arkadaşlar alın dediklerimi evde deneyin şunu unutmayın siz istemedikten sonra inanmadıktan sonra başaramazsınız. Çok güzel bi duygu. O gece sabaha kadar mutluluktan ağladım eşimin mutluluğunu tarif edemem. Herkes yapabilir başarabilir. İnanın ve hemen başlayın..
merhaba tebrik ederim, içeri aldıktan sonra hareket edince de rahat mı hissediyorsunuz acaba? Ben de yeni yendim iki kere başardık üst üste ikincisinde uyusturucu kremle olduğu için rahattım ama ilkinde ileri geri yaparken çok zorlandım

Eşli de olmadı eşim evde değil, dilatör le 2 günde bı deniyorum giriyor oluyor

Eşli de olmadı eşim evde değil, dilatör le 2 günde bı deniyorum giriyor oluyor yani
Yapanları kutluyorum gerçekten ben gözüme bile kirpik kaçsa elimle falan asla çıkaramam kendi kendime bisey sokamam tebrik ederim seni

Yapanları kutluyorum gerçekten ben gözüme bile kirpik kaçsa elimle falan asla çıkaramam kendi kendime bisey sokamam tebrik ederim seni
Teşekür ederim sende yapabilir sin bende çok çok korkak biriyim ama evlendik .ve çocuk istiyordak bunun bir sürü yolu aşaması var daha ki biz kadınız herşeyin başından çıkmak zorundayız.lazwre yani çok korkak biri olmamma ragmn dilatör yapıyorum ve biliyor musun yaptıkça cearetrt geliyor .acımıyor borunun içine boru sokiykrusn gibi tabi kendi adıma soylim daha eşli deneme isim bilemeem ama dilatör aldım gercten acıma Ağrı 0 arada oluyor yanlış yöne falan filan çarpınca yanıyor ama duzeltince 0 acı başka bı yerdn ömür boyu mahrum kalmak mı güzel

Teşekür ederim sende yapabilir sin bende çok çok korkak biriyim ama evlendik .ve çocuk istiyordak bunun bir sürü yolu aşaması var daha ki biz kadınız herşeyin başından çıkmak zorundayız.lazwre yani çok korkak biri olmamma ragmn dilatör yapıyorum ve biliyor musun yaptıkça cearetrt geliyor .acımıyor borunun içine boru sokiykrusn gibi tabi kendi adıma soylim daha eşli deneme isim bilemeem ama dilatör aldım gercten acıma Ağrı 0 arada oluyor yanlış yöne falan filan çarpınca yanıyor ama duzeltince 0 acı başka bı yerdn ömür boyu mahrum kalmak mı güzel
O cesaretten azıcık bende olsaydı keşke bende belki bikere yapsam devamı gelecek ama o bikerelik cesaret gelmiyor olcekmisim gibi hissediyorum

merhaba tebrik ederim, içeri aldıktan sonra hareket edince de rahat mı hissediyorsunuz acaba? Ben de yeni yendim iki kere başardık üst üste ikincisinde uyusturucu kremle olduğu için rahattım ama ilkinde ileri geri yaparken çok zorlandım
Ben ilk ilişkiden itibaren bi sıkıntı yaşamadım uyuşturucu kremde kullanmadım sadece dilatör kullanırken uyuşturucu krem kullandım

O cesaretten azıcık bende olsaydı keşke bende belki bikere yapsam devamı gelecek ama o bikerelik cesaret gelmiyor olcekmisim gibi hissediyorum
Eğer birşeyi yapmak için çabalardan Allah çabanın karşılığını veriyor bende burda kaç kişiyle tartsyirtim herkes oturarak olmaz baslandoktira tedavi vs vs dedi ben kabul etmek istemiyorum hergun icinddyidim kim ne yazmış diye ama evde olmuyor du çünkü bilmediğim yere neyi sokacaktim ama çok şükür lanet gelsin paraya bı şekilde gittim her ne kadar eski daha olmadıysa bile diyorum ki çoğu biti çeyreği kaldı sende yap artık daha ne kadar bekliceksin ki bari devlete git bı doktordan rica et dilatör götür hangi yöne almm gerektiğini sor belki orda dener ceswrt gelir yaparsın yoksa hergun girsende boş yaomadiktan sonra okusan da birirlerinin yaptığını görünce sana sadece üzüntü veriri benim ne eksiğim var diye

Haklısın aslinda
Eğer birşeyi yapmak için çabalardan Allah çabanın karşılığını veriyor bende burda kaç kişiyle tartsyirtim herkes oturarak olmaz baslandoktira tedavi vs vs dedi ben kabul etmek istemiyorum hergun icinddyidim kim ne yazmış diye ama evde olmuyor du çünkü bilmediğim yere neyi sokacaktim ama çok şükür lanet gelsin paraya bı şekilde gittim her ne kadar eski daha olmadıysa bile diyorum ki çoğu biti çeyreği kaldı sende yap artık daha ne kadar bekliceksin ki bari devlete git bı doktordan rica et dilatör götür hangi yöne almm gerektiğini sor belki orda dener ceswrt gelir yaparsın yoksa hergun girsende boş yaomadiktan sonra okusan da birirlerinin yaptığını görünce sana sadece üzüntü veriri benim ne eksiğim var

Eğer birşeyi yapmak için çabalardan Allah çabanın karşılığını veriyor bende burda kaç kişiyle tartsyirtim herkes oturarak olmaz baslandoktira tedavi vs vs dedi ben kabul etmek istemiyorum hergun icinddyidim kim ne yazmış diye ama evde olmuyor du çünkü bilmediğim yere neyi sokacaktim ama çok şükür lanet gelsin paraya bı şekilde gittim her ne kadar eski daha olmadıysa bile diyorum ki çoğu biti çeyreği kaldı sende yap artık daha ne kadar bekliceksin ki bari devlete git bı doktordan rica et dilatör götür hangi yöne almm gerektiğini sor belki orda dener ceswrt gelir yaparsın yoksa hergun girsende boş yaomadiktan sonra okusan da birirlerinin yaptığını görünce sana sadece üzüntü veriri benim ne eksiğim var diye
Haklısın aslında fakat devletteki doktorlar ilgisiz ki ben çok önceki yıllarda 2 kez gitmiştim eş desteği istiyor ayrıca psikologa yönlendiriyor daha sonrasında psikologa da gittim her hafta 1 ay boyunca gittim ama değişen bişey yok abuk subuk sorular soruyor bi cihaz bağladı gözlerini kapat düşün diyor bana bigun doktora dedim açıkça neyi düşüncem bana aileyi soruyor akrabaları soruyor onlarla ilgili düşün diyor aklına İlk geleni söyle diyor dedim ya abuk subuk bisey boşu boşuna param gitti bir ay boyunca bu hastalık her doktorun çözeceği bişey olmadığını anladım

Haklısın aslinda

Haklısın aslında fakat devletteki doktorlar ilgisiz ki ben çok önceki yıllarda 2 kez gitmiştim eş desteği istiyor ayrıca psikologa yönlendiriyor daha sonrasında psikologa da gittim her hafta 1 ay boyunca gittim ama değişen bişey yok abuk subuk sorular soruyor bi cihaz bağladı gözlerini kapat düşün diyor bana bigun doktora dedim açıkça neyi düşüncem bana aileyi soruyor akrabaları soruyor onlarla ilgili düşün diyor aklına İlk geleni söyle diyor dedim ya abuk subuk bisey boşu boşuna param gitti bir ay boyunca bu hastalık her doktorun çözeceği bişey olmadığını anladım
Doğru dur vajinismus tedavisi veren doktora gidersem çözer sin bende ilk gitmeden tereddüt etim hata randevudan 1 gün önce acaba yanlış mı doğru mu doltir diyip durdum ama gene de giyim çünkü veriyor du tedsvisini sonra çok şükür dilatör almayı başardım 1 seansta hemde 3 seans gitim zatn şimdi evde deniyorum bazen oluyor bazen. Olmuyor ama genede bazen sizlasada alıyorum çünkü birakmmm lazım istw ben senin için diyorum tedavisi olan birşey ve yıllarını daha fazla heba etme kendine güven yapacam de git 1 seans bile gitsen inan cesaret geliyor yapacaksın

Az önce bile denedim girmedi son boy hırs yaptım neden girmiyor diye sonra gene aldım yani canimiz istemeyince vücut çok gergin oluyor aslında ondan ama gene oldu

Bak leyam arkadaşımız da çok umutsuzdu asla dilatör kullanamam sert geliyor girmez oraya diyordu son bi cesaret ile denedi. Ve oldu. Eşli denemesi daha kolay olacak onu da yazar buraya. Şöyle düşün seneler boyu omuzlarında hep bu sorun ile yaşayacaksın ağlamalar çocuklu biri görünce üzülüp içine kapanıp neden neden diye haykırmalar. Değer mi asla değmez şimdiki aklım olsa ilk gece olmadığını anladığım an doktora gitmekti ve hemen seans almaktı yada evde kendi kendime halletmeye çalışmam lazımdı evliliğin ilk ayları 2.5 senesi o kadar kötü geçti ki aklıma geldikçe deliriyorum. Eşimin hakkına girdim kendi gençliğimin en güzel günlerini ay acıyacak ay girmeyecek ay yapamam lafları ile erteleye erteleye 2.5 sene geçti. Lütfen bak ölümcül bi acı değil sinek ısırığı bile değil saniyelik bi şey. Sonradan sen kendin istiyorsun eşin ertelemek istediği zaman derlerdi inanmazdım bak buna. Bundan mahrum etme kendini de eşini de

Bak leyam arkadaşımız da çok umutsuzdu asla dilatör kullanamam sert geliyor girmez oraya diyordu son bi cesaret ile denedi. Ve oldu. Eşli denemesi daha kolay olacak onu da yazar buraya. Şöyle düşün seneler boyu omuzlarında hep bu sorun ile yaşayacaksın ağlamalar çocuklu biri görünce üzülüp içine kapanıp neden neden diye haykırmalar. Değer mi asla değmez şimdiki aklım olsa ilk gece olmadığını anladığım an doktora gitmekti ve hemen seans almaktı yada evde kendi kendime halletmeye çalışmam lazımdı evliliğin ilk ayları 2.5 senesi o kadar kötü geçti ki aklıma geldikçe deliriyorum. Eşimin hakkına girdim kendi gençliğimin en güzel günlerini ay acıyacak ay girmeyecek ay yapamam lafları ile erteleye erteleye 2.5 sene geçti. Lütfen bak ölümcül bi acı değil sinek ısırığı bile değil saniyelik bi şey. Sonradan sen kendin istiyorsun eşin ertelemek istediği zaman derlerdi inanmazdım bak buna. Bundan mahrum etme kendini de eşini de
Ay kesinlikle ya gervten öyle bide bu hastalığı yaşayan herkes aynı yani hickimsenin farklı hikâyesi yok aklına geldikçe insan diyor neden daha önce gitmedim,. insalah eşli de olur buraya daha daha güzel yazarım tek temelim artık eşli de olsun

Doğru dur vajinismus tedavisi veren doktora gidersem çözer sin bende ilk gitmeden tereddüt etim hata randevudan 1 gün önce acaba yanlış mı doğru mu doltir diyip durdum ama gene de giyim çünkü veriyor du tedsvisini sonra çok şükür dilatör almayı başardım 1 seansta hemde 3 seans gitim zatn şimdi evde deniyorum bazen oluyor bazen. Olmuyor ama genede bazen sizlasada alıyorum çünkü birakmmm lazım istw ben senin için diyorum tedavisi olan birşey ve yıllarını daha fazla heba etme kendine güven yapacam de git 1 seans bile gitsen inan cesaret geliyor yapacaksın
Sen ne kadar ücret odemistin seansa gidince doktor direk hemen dilatorumu sokuyor

O kadar guzel anlatiyorsunki çok tsk ederim yazılanları okuyunca cesaretleniyorum aslında kendi kendime yapcam diyorum iş o noktaya gelince dut gibi kalıyorum ama pes etmicem şuan yapamiyorum ama eninde sonunda yapicam sadece buna inanıyorum gercekten çocuk istiyorum esime haksızlık yapıyorum bunun farkındayım

O kadar guzel anlatiyorsunki çok tsk ederim yazılanları okuyunca cesaretleniyorum aslında kendi kendime yapcam diyorum iş o noktaya gelince dut gibi kalıyorum ama pes etmicem şuan yapamiyorum ama eninde sonunda yapicam sadece buna inanıyorum gercekten çocuk istiyorum esime haksızlık yapıyorum bunun farkındayım
Bence hemen şu anda dilatör siparişi ver ve onlar gelene kadar o bölgene masaj yap, kegel ve nefes egzersizi yap. Nefesini karnını şişirerek ağızdan alıyorsun ve burundan veriyorsun. Dilatörlerin gelince de hemen vajina içine itmek yerine önce dış kısımda gezdir, varlığına alışsın bölge. Sonra sakin ve yavaşça itmeye başla. Paniklersen bekle, nefes al ver, sakinleş tekrar devam et. Zaten en küçük boydan başlayacaksın ve hepsini bir günde almak zorunda değilsin. Azıcık bike girse şu aşamada büyük başarı.
Maalesef sadece yazılanları okumakla çözülmüyor bu iş. Hem oku hem de uygula. Ama daha başlamadan ben yapamıyorum, nasıl olacak diye düşünceleri kafandan atman lazım. Başlayınca devamı gelecek inan buna🌸
Hepimizin takıldığı noktalar oldu. Bi gün yapabildik bi gün yapamadık. Asla pes etme💗

Back
X