• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yılim gitti. Ah bu Erkekler.Yardimm edin

Ahahah ay ben seni yerim ama ... Ah keşke böyle gitse o iki yıllar .
Ne diyeyim, Rabbim daha kötüsüyle sınamasın seni. Bırak o çocuğu. Cacık olmaz ondan.
Ne güzel şu masumiyet, saflık ...

9. Sinifa giderken 11 lerden bi cocuk vardi. Hani bakislarindan anlarsiniz ya gozunu benden almiyodu. Tenefuslerde yakinima gelip oturuyodu ama teklif etmedi. Bende ona karsi bisiler hissediyordum.
sonra 10. Sinifa gectim tabi bu 12 oldu ama yine eskisi gibi bakiyo sinifimin onunde durup benim girmemi bekliyo faln senenin ortalarinda ogrendim ki bunun dersaneden sevgilisi varmis. Hem de bana baktigi siralardada cikiyomus. Tabi ben cok uzuldum. Insallah Universteyi kazanamasin falan dedim. Sene sonu falan 2 yilim gitti. 3. Siniftayim simdi onun gittigi dersane vardi. Ben de o dersaneye kaydoldum. Iste o gun karsimda onu gordum meger bu kazanamamis tekrar hazirlaniyo simdi goruyorum yine bakiyo bi yanim git konus diyo diger yanim aman bosver bitti giti yoluna devam et diyo

Sizce ne yapmaliyim.??:KK1:
Keske senin yerinde olsam bicir.Bence sen otur osym'nin ahiret sorularina calis hazirlan.Hayat ondan sonra baslayacak hatta o zamanda baslamayacak,lay lay lom galiba suan sana gore sevmeler...Otur dersaneye verdigin parayi hic etme..

Back