Hep 2. palandayım

haydilaylaylom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1
0
1
32
Arkadaslar merhaba.Kadınlar kulübüne daha yeni üye oldum . Simdi sizinle okulum ile ilgili onemli bir sorunumu paylasmak istiyorum .En azından benim icin onemli cunku durup durup aglayacak kadar cok canımı sıkıyor bu konu . Simdi oncelikle lise 3'e gidiyorum ve 16 yasindayim . Bu senenin basinda okul degistirdim . Ve bu yeni okuldan tanıdıgım kimse yoktu . Benden once 3 senelik arkadasligi olan kisiler vardı ve hepsi 2li oturuyorlardı. Ne yanima gelen ne adımı soran ne de bir konusan oldubenimle . Ilk 1 hafta boyle sabrettim . 2. 3. 4. Hafta da boyle devam etti. 1. Hafta tamam dedim neyde daha yeniyim olur boyle seyler 3.haftaya kalmadan arkadas edinmeye baslarim diyordum. Ama malesef hic de oyle olmadı. Bu senenin basinda siniflar karma olmustu ve herkes tenefuslerde 2 senedir tanışık oldugu arkadaslarinin yanlarina gidiyorlardi .Sinifta mal gibi tek kaliyordum. Onlardan bir adim beklemiyordum zaten gidip konusmaya calisiyordum sorular soruyordum falan ama konusmalar hep 1 cumleylekapaniyordu . Sinifimiza yeni bir kiz geldi onunla takilayim bari dedim ama onun arkadasinin tanidigi da bizim siniftaydi ve sansına o gun bizim siniftaki kizin arkadasi okuldan ayrildi ve bu ikisi beraber oturmaya basladilar ben yine yalniz kaldim . neyse sonra ben bunlarla takilmaya basladim 3-4 haftadir baya iyiyiz ama ben onlarla takilmaya baslamadan once baya samimi olmuslardi bile. Iyiyiz baya geziyoruz egleniyoruz ama o ikisi oturuyor sinifta ben tek oturuyorum . hadi diyo biri digerine suraya gecelim ben de kuyruk olmayayim diye peslerinden gitmiyorum gidemiyorum ve yalniz kaliyorum . ortamlarda o ikisi cok samimi oldugu icin beraber konusuyorlar takiliyorlar falan ben hep arka plandayim . anlayacaginiz 3. Kisiyim yani. Geziler oluyor mesela otelde kalmali falan bana hic sormadan gidelim faln diyorlar . gitsem otobudte yalniz oturucam cunku o ikisi oturacak. Otelde de ikisi ayni odada kalacak ben yine yalniz kalacagim . o yuzden gezilere bile gidemiyorum. En ufak seyde bile minibuste mesela . 2 kisilik bos yer varsa hemen yanyana oturuyorlar beni takmiyorlar bile . yolda yururken bile oyle. Ikisi onde ben arkada tekim yine. Yada sinifta hoca 2li grup yaptiriyor mesela ben yine tek kaliyorum . gercektn biktim bunlari yazarken bile gozlerim doluyor . sinifa yeni bir kiz gelsin diye dualar ediyorum ama gelen giden yok. Arkadaslar gercekten biktim bu durumdan lutfen duzgun yorumlar yapin .sizin yorumlariniz benim icin cok onemli . Olumsuz yorum yapmamanizi rica ederim kirici veya incitici yorumlar yapmayin lutfen . Ehehe yalniz kalacaksin heps kimse seni sevmeyecek gibi alay edecek yazilar yazmayin lutfen cunku psikolojim altüst oldu resmen . OKUDUGUNUZ ICIN TESEKKURLER :)))

evet durumun zor okulda ama sabret eğitimine bak sen çalışkan olursan o çift gezenlerde seni kıskanacak ilerde çok iyi iş sahibi olduğunda da bu günlerinin önemi olmadığını görüp gülüp geçeceksin

ay tek derdin bu olsun be cnm bnm arkadaşlarım olmasına rağmen ben kafamı kitaplara gömer kimselerle muhatap olmazdım bile

Sende cool takıl. Havan olur hem çıkar tln ile oyna. Ezik durma. Sen kendini nasıl hissedersen karşı taraf da seni öyle görür.

Evet gicik bi durum olmus bu yaslarda biraz da hassas oluo insan biliorm daha cok etkileniosun ama inan arkadaslik yerine bunu dersle telafi etmeye calisirsan ilerde daha cok kazandigini gorursun. Bosver onlar ikili takilsin sen kendi isine bak dersine calis birak inek desinler emin ol sinava girdiin zaman cok arkadasi olan diil cok calisan kazanio. Ya ezik gb cok fazla insanlarin etrafinda dolanma derim ben gizemli ve havali caliskan ve akilli kiz olmak populer ve arkadasi bol olmaktan iyidir bence. Git istediin bolumu kazan universitede daha saglam arkadasliklar kurarsin bugunleri hatirlainca gulup gecersin bana inan :)

Back
X