2 yılın ardından ayrılık ...

Birşeylerin intikamını bir yıl sonra niye alsın anlamadım
Durup dururken herşey iyi giderken mi sıkıldı ?
Aklıma aslında başka birimi var sorusu geldi ama onuda en iyi sen bilirsin.
Bence ona umursamaz görüneceğim diye kendini yıpratma.
Tabiki üzüleceksin ağlayacaksın
Bir müddet sonra toparlarsın kendini ama artık ona mailler msjlar atma bırak kendi haline.
Sende okuyorsun okuluna derslerine bak kafanı başka şeylere yönlendir.
Hem onun dışında ilgilendiğin şeyler olur hemde bu sayede daha çabuk atlatırsın bu dönemi

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için ....
Evet herşey iyi giderken ayrılmak istedi sadece benim düşüncem onun sıkılması...
Başka biri yok qaliba..Olsa haberim olurdu mutlaka... Çok ortak arkadaşımız var okulda ...
Umursamaz olamıyorum zaten,,deniyorum sadece..Ama bilirsiniz zordur ...

Rica ederim..
Ama hiçbir sebeb yokken sıkılması garibime gittiği için şaşırdım.
Çok sıktınızmı mesela onu,her an her dakka dipdibe olarak.
Erkekler fazla bunaltılmaya gelmiyorlar.
Severken ayrılmak zordur ama olmuyorsa kendi yolunuzada bakmak zorundasınız.

canım benim senin adına çok üzüldüm ama o bikere sıkılmış senden seni sevse asla bırakmazdı bunuda düşün mutlaka başkasına aşık olursun onu komple hayatından çıkar aşık olacağın birini bul ne kadar ağlasanda geri gelmez acı çeksende unut şuan onu unutamazsın ama zaman sana unutturcak bunu görceksin inş mutlu olursun öpüyorum

İlişkimizin 1. yılında büyük bi hata yaptım demişsin.Yaptığın hata erkek arkadaşını çok yaraladıysa bana kalırsa yaşananları unutamadı.Üzülme diyeceğim ama insan elinde olmadan üzülüp hayata küsebiliyor.Zaten aynı ortamdasınız.Bırak üzerine gitme.Seviyorsan sabret eğer onun da sana olan duyguları bitmediyse bi süre sonra kendi geri dönmek isteyecektir.

Canım daha önce çok telafuz ettim biliyorum ama inan unutmak zor ve uzak geliyor bana...Sadece ona nasıl davranam gerektiğini bilmiyorum,nasıl bir tavır almalıyım ona karşı...

Unutamadı canım dediğin gibi galiba...Bir fikrim yok inan...Sabredip beklemeliyim en doğrusu bu ...

Son düzenleme:
umursamamıyormuş gibi davranma gerçekten umursama. gençsin okuyosun önünde çok güzel bir gelecek var bu hayatı sana o mu verdiki en güzel yıllarını üzülerek geçiriyosun. üstelik arada ihanet yoksa intikam almaya çalışmak yapılanı unutmamak seven insana yakışmaz. hangimiz dörtdörtlüğüz hata yapmıyoruz ki? elinden geleni yaptığına inanıyosan bişey yapma artık. bundan sonra kendisi bilir arkadaş listenden de sil. okulda onu görmemezlikten gel o zaman dank eder. sen msj attıkça onu izledikçe elinin altında hissediyor seni. kolay mı öyle bir anda silip atmak. silebiliyorsa da demekki gerçekten sevmemiş senin sevmeyeni sen hiç isteme. okuluna devam et derslerine çalış arkadaşlarınla takıl. umursanmadığını görünce o dert etsin biraz.

öncelikle Allah sabır versin,umarım en yakın zamanda herşey düzelir..

sana ilk nacizane tavsiyem sakın onun gözünün önünden uzaklaşayım gözüne gözükmeyeyim deme,sakın diyorum çünkü tecrübeyle sabit daha kötü sonuçlar doğurabiliyor..yaşadığın hisleri zamanında bende tattım onu cezalandırmak için beni merak etsin diye gözüne gözükmedim,baktımki benim tahminimden çok farklı bi sonuç çıktı..

erkekler zaten biz bayanlar gibi hassas olmadıkları için,eğer ufacıkda olsa aklından seni hayatından çıkarma fikri varsa gözünün önünden kaybolarak ona iylik etmiş olursun..

aksine gözüne gözükki varsa vicdanı tırmalansın..haa rol yapmanada lüzum olmadığını düşünüyorum,üzülüyorsanda üzülüyorsundur ayıp değilki..

ben seni çok iyi anlayabiliyorum senin yaşındayken inan aynı taktikleri hepimiz uyguladık,gururdan rolde yaptık..ama şimdi yanıyorum geçen zamanıma iletişim kopukluğuyla yaşayamadığım güzel yıllara..

seni istemeyen insana kendini zorla kabul ettiremezsin zaten arkadaşlarla hem fikirim bence sadece sabır et..

Çok teşekkür ediyorum hepinize ...
Benden yaşca büyüksünüz buna bağlı olarak da tecrübeli ...
Bu yüzden dediğiniz gibi profilimden sildim
İnanın üstümden büyük bir yük kalktı
Şimdi hayatıma devam etmenin tam zamanı
Hem en güzel yıllarım bunlar ... Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
canım neler yasadıqını tahmin edebiliyorum.s bnde 1.5 yılın ardından ayrılmıstk o kadar kötü qünler qecirdimki annatamam.s sanki hayattan kopmustm ama qurur yapıp hc bi sekilde ne aradım ne sordum kndime bi söz werdm we sözümü tuttum unutamasamda aklımdan cıkarmaya calıstm. arkadaslarmla wakit qecrdm biras olsun toprladım kndimi sonra bi baktım o döndü hayr diyemedm, diyemezdmde cok sewmstm we sonra barstık 3 4 aydrda dewam ediors cok sukur.) sabret taammı fasla aklına qetrmemeye calıs baska seylerle oyalan biras olsn kendini daha iyi hissedersn. Sana burdan destek olmaya calısırım annarm halinden kolay bisey deqil..

Ayh valla nasıl sevindim senin adına sanki sevgilim bana geri dönmüş gibi
Eminim sen çok iyi anlıyorsun beni :)
Profilimden sildim bugün engelledim de, ama rahatladım yani
Bende hayattan kopmuş gibiyim ama belli etmiycem ona
Böyle davranınca kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanıyorlar

saol canım.) qercekten ne haldesn tahmin edebiliorm bnde qectm o yollardan.) ama döner dönmezde affetmemiştm o üstüme düştükce umursamaz qbi dawrandm snra daha fasla ayrılıqa dayanamayp barıstk.) canım qercekten sewiorsa qelir sabret.

1,5 ay geçti
Sadece beklemek öyle zor ki
Bakıyorum bide ona çok mutlu dönmez gibi :26:
Ama döner umarım

tatlım bnde 2 3 ay bekledim. tabi bide biz ayrı sehrlerdeydk o bile bana o kosullarda herseyimi deqiştrmeme raqmn bulduysa seninkide eqer qercekten sewdiyse qelcektr.) sewmiorsada unutcaksn baska yolu yok seni sewmeyn bi insan için daha ne kadr üzülebilirsnki..?

Aynı okuldayız.Onu hergün görmek beni öyle üzüyor ki
Farklı yerlerde olsak hani belki merak ederiz birbirimizi belki özleriz
Yoksa yanlış mı düşünüyorum :26:
Silmese miydim profilimden,,kafam öyle karışık ki :44:
ne yapcağımı bilmiyorumm

Daha fazlası da söylenir ama bazı yerleri özellikle dikkatimi çekti yazdıklarınızın:

1- Sizin için bu kadar özel bir insan arkanızdan iş çevirmiş, yalanın küçüğü büyüğü olmaz; bu kadarına denk gelmişsiniz, belki fazlasını da yaptı ama ruhunuz duymadı. Sizin de söylediğiniz gibi "Sevgiliniz sizi kandırmış"...

2- İnsan kızgın bile olsa sevdiğiyle konuşma şansı yakaladığında "Başka bir şey yoksa sus!" demez... Ya sakinleşince konuşmayı teklif eder ya da sevdiğiyle sorun yaşamanın verdiği hırs ve sinirle aklına/ağzına geleni söyler ama bir yerde durur... Kavgalarda bağırıp çağıran adamlar bazen "satır aralarında" öyle laflar söyler ki yirmi yıllık evliliğinizde duyamazsınız öyle romantik bir cümle... Erkekler kaybetmekten korkarlarsa agresifleşirler zaten, diğer türlü umursamazlar bile "Başka bir şey yoksa sus" deyip geçerler...

3- Sizinle arasını kendi rızasıyla bozmuş, sonra dönmüş dolanmış, nazını çekecek ya da ümit vaat eden başka kız bulamamış, bakmış siz olduğunuz yerde bekliyorsunuz, zaafınızdan faydalanmış... Sizin ilginizi kaybederse hayatınıza mazallah başkası gireceği tutarsa kim besleyecek adamın egosunu... Arada sizi böyle özlüyormuş gibi yapacak siz de sevgisini ima ediyor sanacaksınız ki yedekte kalabilesiniz...

4- Kilit nokta burası... Kendinize bile yakıştıramayacağınız kadar büyük bir hatanız olduysa (ne olduğunu bilmeden sağlıklı yorum yapamayız) muhtemelen o dönemde size notunuzu vermiştir... İlişkiniz devam etmiştir ama o ruhen ve fikren çoktan yol almıştır... İşte kadınlar burada yanılıyor, bir gün önce "aşığım" diyen adam ertesi gün terk ettiğinde "ama beni çok seviyordu, daha dün gelecek planları yaptık" diye ağlıyor... Oysa adam kafasında çoktan bitirmiş oluyor ve siz ilginizi devam ettirdiğiniz sürece "gittiği yere kadar" eşlik ediyor size... Ne zaman ki ruhu dayanamayacağı kadar daralıyor ya da başka bir alternatif çıkıyor karşısına, o gün bir gün önce el ele dolaştığınız adamın sizi terk ettiğini öğreniyorsunuz...

5- İlkler her dem son olmaz... Sırf bu nedenle "tek bildiğim onsuz olamayacağım" demeyin... Sadece bu forumda bile ilk ilişkisini evlilikle sonuçlandırmayanları saysak "buradan onun hesabına" şifre olur... Erkekler için bunun misli misli geçerli olduğunu söylememe gerek yok herhalde... Onun da "ilk olma" meselesine sizin kadar takılmadığı (yaptıklarına bakılırsa) gün gibi açık...

Bunların hepsi bir yana "Okulda şöyle mi davranmalıyım, bunu mu yapmalıyım, acaba silmese miydim?" diye paralıyorsunuz ya kendinizi, onun yaptığından çok asıl siz zarar veriyorsunuz benliğinize... Zaten ayrılık, aşk acısını terk eden değil; buna anlam yükleyen kişi belirliyor... Bu yazdıklarımı yadsıyacak kalbiniz "ama o şöyle dedi, biz bunu yaşadık, yaptık" diyeceksiniz... Oysa karşınızdaki, verdiğiniz değer kadardır, bu nedenle artık size değer vermeyen birine paha biçmek kendi ruhsal dünyanızdan, duygularınızdan çalmaktır bu da sizin değerinizi, moralinizi düşürür...

Hayatınızı size çoktan sırtını dönmüş birine göre ayarlamaya çalışır, umursamaz görünmeye uğraşır, profil hesaplamaları yapmaya devam ederseniz bugünden sonra yaşayacağınız sıkıntının sebebi sizsiniz zira adam yeterince açık ifade etmiş sizinle aynı yolda yürümek istemediğini... Onu anılarınızda, "tatlı bir hatıra" olarak özlemeye devam edin diyeceğim ama yukarıda saydığım maddeler nedeniyle buna dilim varmıyor maalesef...

Canimm umutlu_ol un soylediklerinin ustune soyleyecek bisey yok.. Ama bekleyerek kendine kotuluk ediyorsun. Bekledikce sabrin tasiyo bi sure sonra neden gelmiyo diye bu seferde ayri bi ozlem duymaya basliyosun. Soyle dusun 'o geri gelmicek gelse bile sen hala onu seviyor musun diye denetlemeye gelecek buna kanaat getirdigi zaman geri gidecek ve sen bunu bildigin icin buna izin vermiceksin.' Ayni benim 3 yillik sevgilime yaptigim gibi...:) sadece meraktan geliyolar hepsi bu aglamayi birak gez toz bu benim yapima terste olsa ben diger erkeklere bakmaya basladim. Unutacaksin o yaptiysa sende yaparsin inan bana ben yaptiysam herkes yapar...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
İnanın toparlanmam açısından çok yardımcı oldunuz :26:
Küçüğüm daha bu benim için gerçekten tecrübe oldu...Hani insanlar bişeyleri etraftan duyduklarında değil yaşadıklarında daha iyi tecrübe kazanıyorlarmış onu öğrendim
Sizin katkınız büyük ...
Ve uzun bir ayrılık dönemi yaşıyorum.Yani düşünmek için çok vaktim oldu
Bir ilişkideki hatalarımı öğrendim Çok yanlışlarım varmış inanın tek tek düşündüm bunları
O zamanlar farkında değilmişim,,bunları düşünmek için çok vaktim oldu ...
Şimdi sadece zamana bırakıyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…