Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeylerin intikamını bir yıl sonra niye alsın anlamadım
Durup dururken herşey iyi giderken mi sıkıldı ?
Aklıma aslında başka birimi var sorusu geldi ama onuda en iyi sen bilirsin.
Bence ona umursamaz görüneceğim diye kendini yıpratma.
Tabiki üzüleceksin ağlayacaksın
Bir müddet sonra toparlarsın kendini ama artık ona mailler msjlar atma bırak kendi haline.
Sende okuyorsun okuluna derslerine bak kafanı başka şeylere yönlendir.
Hem onun dışında ilgilendiğin şeyler olur hemde bu sayede daha çabuk atlatırsın bu dönemi
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için ....
Evet herşey iyi giderken ayrılmak istedi sadece benim düşüncem onun sıkılması...
Başka biri yok qaliba..Olsa haberim olurdu mutlaka... Çok ortak arkadaşımız var okulda ...
Umursamaz olamıyorum zaten,,deniyorum sadece..Ama bilirsiniz zordur ...
canım benim senin adına çok üzüldüm ama o bikere sıkılmış senden seni sevse asla bırakmazdı bunuda düşün mutlaka başkasına aşık olursun onu komple hayatından çıkar aşık olacağın birini bul ne kadar ağlasanda geri gelmez acı çeksende unut şuan onu unutamazsın ama zaman sana unutturcak bunu görceksin inş mutlu olursun öpüyorum
İlişkimizin 1. yılında büyük bi hata yaptım demişsin.Yaptığın hata erkek arkadaşını çok yaraladıysa bana kalırsa yaşananları unutamadı.Üzülme diyeceğim ama insan elinde olmadan üzülüp hayata küsebiliyor.Zaten aynı ortamdasınız.Bırak üzerine gitme.Seviyorsan sabret eğer onun da sana olan duyguları bitmediyse bi süre sonra kendi geri dönmek isteyecektir.
Ayh valla nasıl sevindim senin adına sanki sevgilim bana geri dönmüş gibi
Eminim sen çok iyi anlıyorsun beni :)
Profilimden sildim bugün engelledim de, ama rahatladım yani
Bende hayattan kopmuş gibiyim ama belli etmiycem ona![]()
Böyle davranınca kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanıyorlar![]()
saol canım.) qercekten ne haldesn tahmin edebiliorm bnde qectm o yollardan.) ama döner dönmezde affetmemiştm o üstüme düştükce umursamaz qbi dawrandm snra daha fasla ayrılıqa dayanamayp barıstk.) canım qercekten sewiorsa qelir sabret.
tatlım bnde 2 3 ay bekledim. tabi bide biz ayrı sehrlerdeydk o bile bana o kosullarda herseyimi deqiştrmeme raqmn bulduysa seninkide eqer qercekten sewdiyse qelcektr.) sewmiorsada unutcaksn baska yolu yok seni sewmeyn bi insan için daha ne kadr üzülebilirsnki..?
...Yani 1- aylarca sevgilim beni kandırmıştı
Bende bi anlık sinirle mesaj attım..2- Dediği tek şey 'başka birşey yoksa sus' oldu.Bundan sonra kesinlikle tekrar mesaj atmadım.Bende kendi profilimi tekrar dondurmadım....Aradan yaklaşık bi hafta geçtikten sonra onu ekledim.3-Beni özlediğini ima iden şeyler paylaştı durdu hep.Sözler şarkılar....
Dün bunlardan gaza gelip mesaj attım.Keşke atmasaydım ... Bana geri dönmeyeceğini söyledi.Bugün okulda hep yüzüme baktı imalı imalı ...Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar
![]()
Yani nasıl davranmam gerekiyor...O bana dönsün istiyorum.Okulda gözüne gözükmeyip görmeyince merak etsin diyorum ama dediğim gibi okulda hep görüyorum mutlaka...Umarsamaz mı davranmalıyım üzüldüğümü belli etmemelimiyim bundan sonra...Yada okulda gözden kaybolmalı mıyım![]()
Bu arada çok uzattım farkındayım ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim.4-Ben ilişkimizin 1. yılında gerçekten büyük bir hata yaptım.Kendime yakışmayacak bişe yaptım.Bunun mu intikamını anlamaya çalışıyor.ANLAYAMADIM
5-Tek bildiğim onu özlediğim ve onsuz yapamıyacağım.Dediğim gibi biz birlikte 2 yıl paylaştık.Bu onun ve benim ilkimizdi.Yani ilkleri birbirmizde yaşadık.O yüzden inanın unutup silmek çok zor![]()
Yardımlarınızı bekliyorum![]()
Daha fazlası da söylenir ama bazı yerleri özellikle dikkatimi çekti yazdıklarınızın:
1- Sizin için bu kadar özel bir insan arkanızdan iş çevirmiş, yalanın küçüğü büyüğü olmaz; bu kadarına denk gelmişsiniz, belki fazlasını da yaptı ama ruhunuz duymadı. Sizin de söylediğiniz gibi "Sevgiliniz sizi kandırmış"...
2- İnsan kızgın bile olsa sevdiğiyle konuşma şansı yakaladığında "Başka bir şey yoksa sus!" demez... Ya sakinleşince konuşmayı teklif eder ya da sevdiğiyle sorun yaşamanın verdiği hırs ve sinirle aklına/ağzına geleni söyler ama bir yerde durur... Kavgalarda bağırıp çağıran adamlar bazen "satır aralarında" öyle laflar söyler ki yirmi yıllık evliliğinizde duyamazsınız öyle romantik bir cümle... Erkekler kaybetmekten korkarlarsa agresifleşirler zaten, diğer türlü umursamazlar bile "Başka bir şey yoksa sus" deyip geçerler...
3- Sizinle arasını kendi rızasıyla bozmuş, sonra dönmüş dolanmış, nazını çekecek ya da ümit vaat eden başka kız bulamamış, bakmış siz olduğunuz yerde bekliyorsunuz, zaafınızdan faydalanmış... Sizin ilginizi kaybederse hayatınıza mazallah başkası gireceği tutarsa kim besleyecek adamın egosunu... Arada sizi böyle özlüyormuş gibi yapacak siz de sevgisini ima ediyor sanacaksınız ki yedekte kalabilesiniz...
4- Kilit nokta burası... Kendinize bile yakıştıramayacağınız kadar büyük bir hatanız olduysa (ne olduğunu bilmeden sağlıklı yorum yapamayız) muhtemelen o dönemde size notunuzu vermiştir... İlişkiniz devam etmiştir ama o ruhen ve fikren çoktan yol almıştır... İşte kadınlar burada yanılıyor, bir gün önce "aşığım" diyen adam ertesi gün terk ettiğinde "ama beni çok seviyordu, daha dün gelecek planları yaptık" diye ağlıyor... Oysa adam kafasında çoktan bitirmiş oluyor ve siz ilginizi devam ettirdiğiniz sürece "gittiği yere kadar" eşlik ediyor size... Ne zaman ki ruhu dayanamayacağı kadar daralıyor ya da başka bir alternatif çıkıyor karşısına, o gün bir gün önce el ele dolaştığınız adamın sizi terk ettiğini öğreniyorsunuz...
5- İlkler her dem son olmaz... Sırf bu nedenle "tek bildiğim onsuz olamayacağım" demeyin... Sadece bu forumda bile ilk ilişkisini evlilikle sonuçlandırmayanları saysak "buradan onun hesabına" şifre olur... Erkekler için bunun misli misli geçerli olduğunu söylememe gerek yok herhalde... Onun da "ilk olma" meselesine sizin kadar takılmadığı (yaptıklarına bakılırsa) gün gibi açık...
Bunların hepsi bir yana "Okulda şöyle mi davranmalıyım, bunu mu yapmalıyım, acaba silmese miydim?" diye paralıyorsunuz ya kendinizi, onun yaptığından çok asıl siz zarar veriyorsunuz benliğinize... Zaten ayrılık, aşk acısını terk eden değil; buna anlam yükleyen kişi belirliyor... Bu yazdıklarımı yadsıyacak kalbiniz "ama o şöyle dedi, biz bunu yaşadık, yaptık" diyeceksiniz... Oysa karşınızdaki, verdiğiniz değer kadardır, bu nedenle artık size değer vermeyen birine paha biçmek kendi ruhsal dünyanızdan, duygularınızdan çalmaktır bu da sizin değerinizi, moralinizi düşürür...
Hayatınızı size çoktan sırtını dönmüş birine göre ayarlamaya çalışır, umursamaz görünmeye uğraşır, profil hesaplamaları yapmaya devam ederseniz bugünden sonra yaşayacağınız sıkıntının sebebi sizsiniz zira adam yeterince açık ifade etmiş sizinle aynı yolda yürümek istemediğini... Onu anılarınızda, "tatlı bir hatıra" olarak özlemeye devam edin diyeceğim ama yukarıda saydığım maddeler nedeniyle buna dilim varmıyor maalesef...