• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma sonrası görüşmeler

elusns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
16
6
1
25
Görücü usulü biriyle tanıştım sonrasında aileler tanıştı.Birer defa ev ziyareti yapıldı.Bazı zorunlu sebeplerden dolayı nişanı en erken Kasım gibi yapabileceğiz.Erkek tarafı ilgili davranıyor,sürekli gelip gitmek istiyor fakat ben fazla muhabbetin tez ayrılık getirmesinden korkuyorum.En azından nişandan sonrasında görüşmelerini istiyorum.Bunu karşı tarafa kırmadan nasıl anlatabilirim, ve olması gereken ziyaret sıklığı nedir, nasıl davranmalıyım biraz akıl verebilir misiniz

Son düzenleme:
benim annem direkt o sınırı çekmişti. hatta bana arama ailesini su an bir sey belli değil, yğz göz olma diyordu. kv arada sırada annemi arardı ama annem asla aramazdı. onlar da zaten bizim tavrımızı görünce ağırdan aldılar.

nişandan sonra da bayramda seyranda ararlar. hala daha öyledir 😂

Görücü usulü biriyle tanıştım sonrasında aileler tanıştı.Birer defa ev ziyareti yapıldı.Bazı zorunlu sebeplerden dolayı nişanı en erken Kasım gibi yapabileceğiz.Erkek tarafı ilgili davranıyor,sürekli gelip gitmek istiyor fakat ben fazla muhabbetin tez ayrılık getirmesinden korkuyorum.En azından nişandan sonrasında görüşmelerini istiyorum.Bunu karşı tarafa kırmadan nasıl anlatabilirim, ve olması gereken ziyaret sıklığı nedir, nasıl davranmalıyım biraz akıl verebilir misiniz
Anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayın birer defa ev ziyareti yapıldıktan sonra mı nişan kararı alındı

İsteme olmadı mı sadece aileler mi tanıştı ve nişana karar verildi

anneniz yada nişanlınız uygun bi dille bunu müstakbel kayınvalidenize anlatmalı bnce

Back
X