2 yıllık polis okulları sınavları?

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Arkadaşlar iki yıllık polis okullarına girebilmek için hangi sınava başvuruluyor,taban puanı nedir,sınav başvuru tarihleri ne zamandır bilen var mı?

lise mezunu yada 1ekim 1990 tarihinden soonra doğmuş olmanız gerekiyor

ayrıca ygs sınavından en az 270 puan sonra mülakat sonra bayanlar için emniyetin düzenlediği 120 soruluk snavdan 90 net yapmanız gerekiyor başarılar

polis okulları için istenilen ygs puanı vardır her yıl değişir ancak 280 puanın (ham) altına düşmedi diye biliyorum.Puanı aldıktan sonra polis okullarının sınavlarına başvurabilirsiniz.Ygs sınavı açıklandıktan sonra olur sınav. o dönem takip etmek lazım....

Erkekler için de aynı net sayısı geçerli mi canım.Teşekkürler cevapladığın için

Erkeklerde 167 cm
Kadınlarda 165 cm boy aranıyordu sanırım. En son bildiğim böyleydi.

Baya göbek yaptı açıkçası 4 aylık hamile gibi duruyor artık göbeği Zayıflamaya çalışıyor ama pek sanmıyorum zayıflayacağını.Peki ön başvurusu ne zaman biliyor musunuz kızlar?

Baya göbek yaptı açıkçası 4 aylık hamile gibi duruyor artık göbeği Zayıflamaya çalışıyor ama pek sanmıyorum zayıflayacağını.Peki ön başvurusu ne zaman biliyor musunuz kızlar?

ocakda olması lazım normal ygs ye başvurcak

Peki ygsden sonra bir de pmyo varmış sanırım oradaki sınav kolay mı bilginiz var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…