E madem herkesi düşüncelerinden dolayı haklı buluyorsun, neden bu çocuktan ayrılınca vicdan yapıyorsun ki? Valla asıl bu çocukla beraberken insanın vicdanı sızlar. Bu sadece kendine yaptığın değil, annene babana yaptığın da bir saygısızlık yaa. Ailen üzerine titrerken sen gidip kendini elaleme dövdürüyorsun. Kusura bakma çok hatalısın sen. Böyle hastalıklı bir ilişki olabilir mi? Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin, geleceğinin de nasıl olduğunu tahmin edebiliyorsun.. Bu durum hoşuna mı gidiyor? Hoşuna gitse böyle bir başlıkla buraya konu açmazdın. Nasıl sebrettin arkadaşım sen 4 yıl? Yazık değil mi gençliğine, benliğine, zamanına..
aynen ole neden sabrettm bır bılsem sanki bir mecburoyetım var evet en başta aileme çok buyuk saygısızlık zaten annem dıo eger o çocukla evlenmeyı düsunuosan beni unutursun diye ailem yıllarca okuyum diye ne kadar ugraştı yemedi yedirdi giymedi giydirdi ama bır bılseniz bu çocuk benim univime bıle karışıordu bu sehre gıdemezsin şu bölümü yazamazsın evet en buyuk hata bende en buyuk salaklık bende