20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Ay çok merak ettim bugün denicem 😙😙😙😙😙😙

Araştırdım bak ne buldum :)

1 su bardagi kaynamis 1.5 az yagli süt
1 tatli kasigi Tarcin

Nasil uygulariz :

Tatlılara, bitkisel çaylara, evde yapılan diyet muhallebilere, meyve salatalarına ve süte bol bol tarçın koyun. Tarçın tüketmek, zayıflamaya inanılmaz faydalı. Tarçın deyip geçmeyin. Tarçının büyüsünü siz de test edin. Acıktığınızda, canınız tatlı bir kaçamak yapmak istediğinde, pastalara böreklere saldırmak yerine 1 bardak sıcacık light süt kaynatın ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyerek bu güzel tarçınlı sütü için.

Bir ayda 4 kilo verdiriyormuş 😁😁 tatlı ataklarını alıyor ve zayıflatmaya da etkisi varmış yahu

iPhone 'dan gönderildi

Ya ben baktım da ben kendimde bulimiyadan supheleniyodum ama zayıf değilim arada yemekten sonra kusma isteği oluyo bi de bazen bi oturusta dünyaları yiyorum bazen de hiç yemiyorum gerçi bende IBS var bi de yemek yerken kimse görmesin istiyorum bazen gizli gizli yiyorum

Ayy hemen denicem ben süt icemiyorum yogurda atarım o zaman 😊😊😆😆

Bn de şüphe ettim kendimden bn de gizli gizli yerim bazen çok tok olsam da elim durmaz bişeyler yerim sebebi ne acaba??

iPhone 'dan gönderildi

günaydın kızlar:) sonunda bi cetvel yapabildim
kahvaltıdan sonra yazıyorum size akşam topluca menü paylaşıcam bu arada süt ve tarçın süper oluyo denemiştim daha önce aslında bizim özellikle bayanların kokulara karşı aşırı duyarlıyız kendimden biliyorum:) kahve,kakao,tarçın sevdiğim kokularrrrr

İlk önce herkese teşekkür ederim kabul için. :)

İkinci olarak, bu binge eating türkçede aşırı yeme bozukluğu, tepkisel yeme bozukluğu ve sanırım tıka basa yeme bozukluğu gibi isimlerle tarif ediliyor.
Gerçekten çok etkileyen bir rahatsızlık. Mesela diyete başlıyordum, ilk iki üç gün çok güzel gidiyor ondan sonra ertesi gün aşırı yiyordum. Öyle ki, karnım şişiyor yiyecek yer bulamıyorum ama hala aklımdan sonra yiyeceklerim geçiyor falan. Yani normal bir insanın tüketeceği miktarın çok üstünde oluyor.
Tabii her gün değil. Yiyordum olarak yazdım çünkü doktorum bir ilaca başlattı 10 gündür kullanıyorum ilacı ve bırakın aşırı yemeyi bazen canım yemek bile istemiyor, hatta akşama kadar yemediğim bile oluyor. Tabii o da sağlıklı değil biliyorum. Şimdi işte hazır dedim yemem azalmış ve kontoldeyken bende başlıyım zayıflamaya. :)
Umarım sizlerde yoktur. Ama varsa da aslında hiç endişelenilecek birşey değil, tedavisi var. Tabii öncelikle tanı koyulması gerekir ve en önemlisi kabullenmek gerekiyor. Ama bu hastalığa sahip olupta bilmeden yaşayan insan sayısı gerçekten çok fazla

günaydın canım, süt sevenler sanslı yaa ben nefret ediyorum sütten :)))) keşke içebilsem, aksamları menü paylaşma fikri mantıklıı bekliyoruz

Teşekkür ederim :)

Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78,3
Verilen Kilo: 13,2
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi

Bu arada benim kardeşimde bayağı hastalandı, ateş içinde yatıyor. Tek değilsiniz maalesef
Çok geçmiş olsun...

gunaydın canlarım :) nasılsınız bakalm bugun , ben bomba gibiyim :) diyete leslie ile tam gaz devam :))) ıns kısa zamanda ıse yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…