Ay çok merak ettim bugün denicem 😙😙😙😙😙😙
Aaa gel canım hoşgeldin, guzel kilo vermişsin, bu arada binge eating i ilk defa duydum ya ,bende de var öyle birşey canım, birşey oluyor ve doymuyorum ne yersem yiyim, bazen patlayana kadar yediğim oluyor, sonra aglamaya baslıyorumben bi arastırayım onu ya
Ilk sayfada ki üyelerin minik listesini kendine göre yaz doldur,seni ekleyeyim ilk sayfaya :)
Ayy bu havada hasta olabilen tek insan benim herhaldee
Araştırdım bak ne buldum :)
1 su bardagi kaynamis 1.5 az yagli süt
1 tatli kasigi Tarcin
Nasil uygulariz :
Tatlılara, bitkisel çaylara, evde yapılan diyet muhallebilere, meyve salatalarına ve süte bol bol tarçın koyun. Tarçın tüketmek, zayıflamaya inanılmaz faydalı. Tarçın deyip geçmeyin. Tarçının büyüsünü siz de test edin. Acıktığınızda, canınız tatlı bir kaçamak yapmak istediğinde, pastalara böreklere saldırmak yerine 1 bardak sıcacık light süt kaynatın ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyerek bu güzel tarçınlı sütü için.
Bir ayda 4 kilo verdiriyormuş 😁😁 tatlı ataklarını alıyor ve zayıflatmaya da etkisi varmış yahu
iPhone 'dan gönderildi
Ya ben baktım da ben kendimde bulimiyadan supheleniyodum ama zayıf değilim arada yemekten sonra kusma isteği oluyo bi de bazen bi oturusta dünyaları yiyorum bazen de hiç yemiyorum gerçi bende IBS var bi de yemek yerken kimse görmesin istiyorum bazen gizli gizli yiyorum
Ayy hemen denicem ben süt icemiyorum yogurda atarım o zaman 😊😊😆😆
Bayanlar bu sayfaya bi göz atın derim
http://www.kigem.com/ne-ne-zaman-nasil-icilir.html
iPhone 'dan gönderildi
Bunu uygulicam çok faydalı gozukuyo
Bn de süt içemediğim için tarçın atıyorum zatenbence dene içebilirsin
Ama çok fazla tüketme lütfen :)
iPhone 'dan gönderildi
Kesinlikle kaç gündür böyle bişe arıyordum :) bi de aradığım bişe var na bulamıyorumbazı besinleri yanyana yemek zararlı ve kilo yapıyormuş onu bulamıyorum
iPhone 'dan gönderildi
Yok canım ondan değil benim bağırsaklarda sorun var. Psikolojik etmenlerden dolayi bağırsak fonksiyonlarim bozulmuş o yuzden
Kesinlikle kaç gündür böyle bişe arıyordum :) bi de aradığım bişe var na bulamıyorumbazı besinleri yanyana yemek zararlı ve kilo yapıyormuş onu bulamıyorum
iPhone 'dan gönderildi
Hangi besinler birlikte yememe lider tarzı bişey buldum ama linki atilmiyo
Canim cok geçmiş olsun ciğer işi sakaya gelmez bence sen bi doktora gorun
günaydın kızlar:) sonunda bi cetvel yapabildim
kahvaltıdan sonra yazıyorum size akşam topluca menü paylaşıcam bu arada süt ve tarçın süper oluyo denemiştim daha önce aslında bizim özellikle bayanların kokulara karşı aşırı duyarlıyız kendimden biliyorum:) kahve,kakao,tarçın sevdiğim kokularrrrr
Aaa gel canım hoşgeldin, guzel kilo vermişsin, bu arada binge eating i ilk defa duydum ya ,bende de var öyle birşey canım, birşey oluyor ve doymuyorum ne yersem yiyim, bazen patlayana kadar yediğim oluyor, sonra aglamaya baslıyorumben bi arastırayım onu ya
Ilk sayfada ki üyelerin minik listesini kendine göre yaz doldur,seni ekleyeyim ilk sayfaya :)
Ayy bu havada hasta olabilen tek insan benim herhaldee
günaydın canım, süt sevenler sanslı yaa ben nefret ediyorum sütten :)))) keşke içebilsem, aksamları menü paylaşma fikri mantıklıı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?