Günaydın kızlar
Kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar ben uğramıyorum çünkü gerçekten diyeti sallıyorum, yalan yok:18:
o diyet mi bu diyet mi diye çırpınıp duruyorum, işin özü içimde şu an gram heves yok, kafam bulanık, sadece yemek istiyorum
n'olcak böyle bilmiyorum, durum vahim, epi topu 10 kilo verebilmiştim 1.5 ayda, bu gidişle hepsini almadan duramicam galiba:18:
buarada günaydın kızlar inşallah çoook güzel bi hafta başlamıştır bizim için bol bol kilo kaybı yaşayacağımızmotivasyonumu geri kazanmam lazım nerelerdesiniz çabuk gelinde toparlanalım bian önce bence hepimizin buna ihtiyacı var sanırım :18:
Ben bugunden itibaren yeniden toparlamaya basliyorum ama cok kacti benim ya
Ben bugunden itibaren yeniden toparlamaya basliyorum ama cok kacti benim ya
Benim de bugün tartı günüm, açıkçası beklemediğim oldu, 1,300 vermişim. Ben yarım kilo falan vermişimdir diye düşünüyordum. Çok sevindim valla.
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 77,2
Verilen Kilo: 14,300
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
birde bu var işte bu kilt olan karikatürümüz ama bizim hayat felsfemiz bu olmamalı değilmi
Eki Görüntüle 1180485
kızlarrrrrrrrrrrr yok öyle salladım falan kendinize gelin bakayım getirtmeyin benihadi silkelenip kendimize geliyoruz ne istiyoruz sağlıklı olmak ne istiyoruz güzel olmak napıcaz kilo verecezzzzz
mügecim kendine gelmelisin sen bizim en motivasyonlumuzdun hatta yapabilirsin geçen hafta çok kaçırdıysan bu haftada ona göre yemelisin kendine gelmelisin
bu arada senin bana verdiğin gaz hala devam etmekte az da olsa kilo verdimde
bu arada bu gün benim tartı günümdü tartıda 6 ları gördüm kalkıp halaya durcam nerdeyse tey tey tey
tam 1 kg daha vermiş bulunmaktayım
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 69,2
Verilen Kilo: 4,0 kg
müge hala 1.7 kg vermiş görünüyorum değiştirmelisin artık 4 kg verdim sonuçta
çoooook kötüyümmm bendene olacak halim hiç bilmiyorum sanki hiç zayıflamıyorum bu karpuz beni mahvetti bide hurma bide o bide bu oyyyyy kendimi çok kötü hissediyorum ama ben sözümü tutup tartıyada çıkmıyorum ama
aynen ya insanın içi vermiyor diyeti yapmaya ama yinede gereksiz bir şekilde yiyor bende salladım ne olacak bizeeee
Eki Görüntüle 1180321
şu fotoya bi bakın bu kadın başardıysa bu kilodan biz nasıl başaramıyorruuuuuzzzzz
Tünaydınlar,
Bayanlar naptınız öyle, hepiniz saldım falan diyorsunuz, yapmayın nolur. Bundan bir kaç gün sonra pişman olursunuz valla.
Ama bu demek değil ki moralinizi bozmanız gerekiyor. Bu kötü geçen günleri yok sayıp bugün tekrar başlayın. Size inanıyorum ben, yapabilceğinize inanıyorum. Hatırlatırım Ramazandan önce ne kadar motivasyonunuz vardı, şimdi su koyuvermek yok. Ben size inandım, güvendim bu yola sizinle birlikte çıktım, beni yarı yolda bırakmayın lütfen.
İfadeleri yapamıyorum cepten girdiğim için ama burada 'kızgın, oklavalı' olan ifade var =)
Hadi hepiniz toparlanın bakalım. Bugün yeni bir gün ve sizde yeniden başlayın.
kızlarrrrrrrrrrrr yok öyle salladım falan kendinize gelin bakayım getirtmeyin benihadi silkelenip kendimize geliyoruz ne istiyoruz sağlıklı olmak ne istiyoruz güzel olmak napıcaz kilo verecezzzzz
mügecim kendine gelmelisin sen bizim en motivasyonlumuzdun hatta yapabilirsin geçen hafta çok kaçırdıysan bu haftada ona göre yemelisin kendine gelmelisin
bu arada senin bana verdiğin gaz hala devam etmekte az da olsa kilo verdimde
bu arada bu gün benim tartı günümdü tartıda 6 ları gördüm kalkıp halaya durcam nerdeyse tey tey tey
tam 1 kg daha vermiş bulunmaktayım
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 69,2
Verilen Kilo: 4,0 kg
müge hala 1.7 kg vermiş görünüyorum değiştirmelisin artık 4 kg verdim sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?