sana söyle diyeyim arkadaşım adetlerin düzenli ise 13 14 15. günlerde birliktelik gebeliği kolaylaştırıyor ve yataktan hemen kalkma belinede yastık koyyarım saat yat bu teknik işe yarıyor valla bende öyle hamile kaldım karşı komşumda ama malesef benim bebeğim beni bıraktı şimdi tekrar denemelerdeyiz umarım en kısa zamanda tüm meleklerini bekleyenler kavuşurlar bebişlerine:) AMİN...
bebek isteyen yukmuuuuuuuuuuuu
ahhhh canım olmazmı???
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim hiç korunmadık ama her ay da denemişliğimiz yok yalnız şu son 3 aydır çok ısrarlıyım.
eşimde de bende de hiçbir problem yok doktor biraz zamana bırakmamı bu düşünceyi az da olsa kafamdan atmamı istedi kendini uygun hissettiğin zaman gel aşılama yaparız fakat sen doğal yolla gebe kalabilirsin dedi açıkcası bu ara verme işi bana iyi geldi.
bu ay adetimin 12.14.15.ve 17 günlerimde ilişkiye girdim 25inde adet olacağım ama inş olmam dünden beri belirti yaşıyorum yani 9 gün öncesinden başladı.
bacak bel ve kasık ağrısı çok bariz önce üşüttüm dedim ama üşütme gibi değil içten içe sızlıyor bacağıma kadar vuruyor gögüslerim de sadece hassasiyet var yorgunluk uyku hali başağrısı onlar da var ve bu sabah 9.30 da uyandım 12 ye kadar bulantım oldu bir tek akıntım yok inş yine psikolojik değildir.:1no2:
Selam kızlar..
Ben de 24 yaşındayım ve önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz.
Bakalım hayırlısı..
ya aslında olmadı diye üzülmüyorum, benim zaten ilk aydan ümidim yoktu.
4gün geçti hala yok normalde perşembe gelmesi gerekirdi, çarşabadan beri bel karın ağrım var çoknormalde gecikme de olmazdı
ben de 1 yıllık evliyim 21 yaşında biz de bebiş istiyoruz, bu ay ilk denememiz bugün test yaptırdım negatif çıktı
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.merhaba bayanlar 23 yaşındayım . 4 aydır çabalamamıza rağmen henüz bebeğimiz yok hamile kalmak isteyen bayanlar beraber burada konuşalım ;tartışalım;bildiğimiz bilgileri paylaşıp birbirimize destek olalım opuyorumnanaktan
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1üzülme cnm daha 21 yaşın ve ilk ayın bidahaki aya olur inş.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?