- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
benim abim 37,yengem 23 yaşında.aralarında 14 yaş fark var.çıkarken aralarındaki yaş farkı belli oluyordu.ama şimdi 2 yıllık evliler çocuk da olunca yengem hepten çöktü,yaşıt gibi oldular.sende takma canım evlenince çökersin nasıl olsa.
Öncelikle merhaba kızlar.
şu sıralar derdim yaş farkı.
birini sevince her şey önemsizdir diyoruz ya, bazen öyle olmuyor.
aramızda 10 yaş var.
yani evet belki aman aman değil.
ama bana kalırsa durumdan duruma değişiyor.
yani örneğin, 30 yaşında bir bayan için 40 yaşında bir bay pek de sorun yaratmıyor olsa gerek.
ama ben 21, o ise 32 olunca durum biraz farklılaşıyor.
bir de üstüne ben yaşımı göstermeyince, yani daha küçük gösterince işler daha fena.
offf...
kendimi çok kötü hissediyorum.
onunla olmaktan mutluyum aslında ama böyle düşününce de hiç uygun değiliz gibi geliyor birbirimize.
abi-kardeş gibi görünüyoruz dışarıdan.
çekiniyorum sevgili olduğumuzu birilerine söylemeye.
arkadaşlarım bile şaşırıyor.
ben ne yapıyorum, diye düşünüyorum.
acaba uygunsuz mu bu yaptığım...
siz de gözünüzde canlandırıp bir yorum yapın lütfen...
17sinde gibi görünen 21 yaşında bir genç kız ve 32 yaşında artık meslek sahibi, evlenme çağı gelmiş bir erkek.....
oooofff!!((
benim abim 37,yengem 23 yaşında.aralarında 14 yaş fark var.çıkarken aralarındaki yaş farkı belli oluyordu.ama şimdi 2 yıllık evliler çocuk da olunca yengem hepten çöktü,yaşıt gibi oldular.sende takma canım evlenince çökersin nasıl olsa.
benim sevgilimde benden büyük ben 21 yaşındayım o 36 ama o kadar iyi anlaşıyoruz ki diğer arkadaşlara katılıyorum önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması.benim anladığım kadarıyla senin dert ettiğin şey fiziksel olarak sevgilinin senden çok daha yaşlı durması.ama bence eğer onu gerçekten seviyorsan bunu kafana bile takmamalısın.kimin ne dediği umrunda bile olmamalı.benim arkadaşlarımda ilk başlarda çok şey diyolardı işte sen çok gençsin o senin yanında baban gibi duruyor falan ama ben hiç kulak asmadım böyle şeyleri hiç takıntı haline getirmedim çünkü açıkçası hiç umrumda bile olmadı çünkü ben aramızdaki bu yaş farkını hissetmiyorum bile.sanki aynı yaştaymışız gibi tek bedende iki ruh taşıyomuşuz gibi.bence sende eğer onu seviyorsan bunları hiç kafana takma ve sevginin arkasında dur kim ne derse desin bu senin hayatın kendi kararlarını verebilcek yaştasın bu hayatı kiminle ve nasıl yaşicağını yalnız sen bilebilirsin.
canım, yaş zerre kadar önemli değil inan. benim teyzemle eniştemin arasında 11 yaş fark var çok da mutlular, gıpta ederim hep ilişkilerine.. hiç önemseme yaş farkınıi öenmli olan düşüncelerdir. hem sana bi sır vereyim, olgun erkek iyidir, kıymet bilir, çocukça davranıp seni kırmaz, ciddidirinşallah senin için hayırlıdır, dualarım seninle :)
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.
ama benim için hayırlı çıkmadı malesef.
neden canım, olmicak gibi mi
sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... konusunda yazdım canım...
bana yalan söyledi, benden gizli hesaplar açıyor hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?