20/30 yaş farkı.

görünüşün bir önemi yok ki tatlım.sadeec başkaları aa ne kadar küçük gösteriyorsun der.önemli olan kafa yapılarının uyuşması,hem görünüşse tek sorun 30umdayım ama 30 göstermiyorum banada diyorlar .ilk görüşteki laflara takma.kişiliğiniz uyuyor mu.aile yapınız,hobileriniz vs.bunlara bak.

Arkadaşa katılıyorum.
Kafa yapınız uyuyorsa 3. kişinin ne dediği önemli değildir kanımca ..
Ortak noktalarınız varsa bence problem yoktur .

kafa yapisi uyusuyorsa önemi yok diyecem ama ayni sorun bendede var. Bizim aramizda 9 yas var fakat bende yasimi göstermyorum sevgilim gösteriyo.
Arkadaslarimin bazilarida bizi hic yakistirmiyor hatta sen ona göre fazla güzelsin niye onunla berabersin diyenler bile var ((
Seni anliyorum yani. DIS etkenler yüzünden insanin kafasi cok karisiyor.
Ama onun yanindayken mutluysan cok takma 3. kisileri.

benim abim 37,yengem 23 yaşında.aralarında 14 yaş fark var.çıkarken aralarındaki yaş farkı belli oluyordu.ama şimdi 2 yıllık evliler çocuk da olunca yengem hepten çöktü,yaşıt gibi oldular.sende takma canım evlenince çökersin nasıl olsa.

:90: Allah iyiliğinizi versin o nasıl yorum öyle,son cümlen beni benden aldı..
Şimdi kızın aklı hepten karışacak,''nee çökecek miyim'' diyecek

Çocuk doğrunca çökülür aradaki yaş farkı kapanır vs.gibi şeyleri düşünmesin arkadaş,bu sefer yaşıtıyla evlense,çocuktan sonra ablası gibi olacak demektir..
Her kadının yapısı aynı değil ne de olsa..
10 yaş çok değil,önemli olan biribinize uyum sağlayabiliyor musunuz,ne kadar ortak noktanız var,hayata bakış açılarınız aynı mı,ortak değerlere mi sahipsiniz...?
Bunlar arasında uçurum olması,yaş farkından çok çok daha önemli. Eğer aranızdaki sevgiden öte,ortak çok noktanız varsa gerisini düşünme,herkes hem sevdiği hem de kendi kafa yapısına uygun olanını bulamıyor.

Bence gayet olabilir, bir sorun görmedim. Çevremde bu tür birliktelikler olduğu için mi bilmiyorum ben yadırgamıyorum.
Önemli olan sevgidir, saygıdır. Eğer bunlar varsa gerisi boş. Bunlara takılıp güzel duygularını gölgeleme. Kimse senin tercihlerine karışamaz, insanları düşünmeyin artık. Herkes herşeyi söyler, herşeye bir yorumları vardır. Bu yüzden utanacaksan sevgine nasıl sahip çıkabilirsin ki?

önemlii olann gerçekten sevip sevmediğin yaşın hiç bi önemi yok..Görüntü değil içiniz önemlii...Böle kuruntularla kendini üzeceğine aşkın tadını çıkar

Bencede yaşın önemi yok
10 yastan fazlası düşünülür ama 10 yas fazla
değil erkegin biraz olgun olması her zaman iyidir
sen anlaşıyorsan kafana takma bunları

Çok güldüm ya,teselliye bak hele
süpersin elekta =)))

canım on yaş hiiiiiçde bişi değil,halamın oğlu kendinden 7 yaş büyük bi kıza evlendi kimse de bişi demedi,yani erkeğin küçük olduğu durumda 7 yaş normal karşılanıyoken bayan 20,erkek 30 neki??

benim sevgilimde benden büyük ben 21 yaşındayım o 36 ama o kadar iyi anlaşıyoruz ki diğer arkadaşlara katılıyorum önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması.benim anladığım kadarıyla senin dert ettiğin şey fiziksel olarak sevgilinin senden çok daha yaşlı durması.ama bence eğer onu gerçekten seviyorsan bunu kafana bile takmamalısın.kimin ne dediği umrunda bile olmamalı.benim arkadaşlarımda ilk başlarda çok şey diyolardı işte sen çok gençsin o senin yanında baban gibi duruyor falan ama ben hiç kulak asmadım böyle şeyleri hiç takıntı haline getirmedim çünkü açıkçası hiç umrumda bile olmadı çünkü ben aramızdaki bu yaş farkını hissetmiyorum bile.sanki aynı yaştaymışız gibi tek bedende iki ruh taşıyomuşuz gibi.bence sende eğer onu seviyorsan bunları hiç kafana takma ve sevginin arkasında dur kim ne derse desin bu senin hayatın kendi kararlarını verebilcek yaştasın bu hayatı kiminle ve nasıl yaşicağını yalnız sen bilebilirsin.

sağol canım yorumun için..
ama ah keşke tek sorun yaş olsa.
neyse, mutluluklar sana.

canım, yaş zerre kadar önemli değil inan. benim teyzemle eniştemin arasında 11 yaş fark var çok da mutlular, gıpta ederim hep ilişkilerine.. hiç önemseme yaş farkınıi öenmli olan düşüncelerdir. hem sana bi sır vereyim, olgun erkek iyidir, kıymet bilir, çocukça davranıp seni kırmaz, ciddidir inşallah senin için hayırlıdır, dualarım seninle :)

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.
ama benim için hayırlı çıkmadı malesef.

sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... konusunda yazdım canım...
bana yalan söyledi, benden gizli hesaplar açıyor hep...

anladım canım, okudum az önce sen oldugunu farkettim o başlığı açanın ay allah bildiği gibi yapsın bunları, o kadar değer ver geceni gündüzüne kat hala da yalan dolan o bu, dünyanın çivisi çıkmış gerçekten. bi insanda allah korkusu ve merhamet duygusu yoksa herşey boş inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…