20 aralık Bilge Türk Bilen ): cok mutsuzum

tostosi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
922
577
323
İstanbul
Çok mutsuzum kızlar..
bilge beyi kasımın başında aradım ve ameliyat için konuştum tamam dedi.. randevuyu ise daha ileriki bi tarihte arayıp almamı istedi.. ben de bugün aradım ve bir ay sonraya 20 ocak tarih verdi ve o hafta final haftam..
şubat ayında ise hiç boş zaman yokmuş..
kaç aydır nasıl sevindiğimi görseniz... o kadar cok üzüldümki anlatamam.. gözlerim dolu dolu hala...yaza düğün var ve şubattan sonra da okul başlıyor..): nasıl bir sevinçle aradığımı bilemezsiniz..o kadar cok heyecanlıydımki.. ama resmen basımdan aşağıya kaynar sular indi. ne yapacağım bilmiyorum.. Bilge Beyle arası iyi olan kimse yok mu burada acaba...20si değil de 25i olsa. cok çareiz kaldım 20sine evet dedim..ama o zaman snav olur..hem benim hem de eşimin,, gidmeyizki.. br de 2-3 gn önceden gidip görüşmemiz gerekiyormus. pfff elimkolum bağlandı yaaa.. cok mutsuzum kızlar yaa... ağlamamak için zor tutuorm kendmi...

Son düzenleme:
Çekinme canım. Hem finallerden öne aldırma, çünkü halin olmaz sınavlara girmeye. Finallerden sonraya gün al bence. Belki hocalar seni erken sokabilir sınava ne dersin?

bence de çekinme canım Bilge beyi tekrar ara mutlaka. aslında çok anlayışlı bir insan. hayret neden ilk aradığında sana bir tarih vermemiş de sonraya sarkıtmış? şimdi de önceye gün yok diyor. canım benim sen bu durumu bilge beye burdaki gibi aynen güzelce bir anlat. eğer yardımcı olabileceği bir durumsa doktor bey mutlaka bir çözüm yoluna gider. inşallah her şey istediğin gibi olur canım...

çekiniyorum açıkcası..):

en büyük ve tek derdiniz ameliyat tarihini değiştirmek olsun.zaten 21 ocaktan sonra bigün olsun çünkü bugünden itibaren bir ay boyunca astrolojik açıdan da sorunların yaşanacağı bir dönemmiş. bugün hem ay tutulması vardı hem de dönence günü malum... umarım çok başarılı bi ameliyat olsun! :34:

Canım Bilge Bey cidden çok alçak gönüllü bence ara ve durumu izah et araya sıkıştırmasını rica et yardımcı olmaya çalışacaktır, ama şunu söylemelıyım inanılmaz yogun şubat bile dolu onun için eğer vermezsede bilki cidden yer yoktur dene faydası var, dert etme sakın herşey cok ii olacak emin ol sakın acele etme :)

Çekinme canım. Hem finallerden öne aldırma, çünkü halin olmaz sınavlara girmeye. Finallerden sonraya gün al bence. Belki hocalar seni erken sokabilir sınava ne dersin?

hocalar keşke öyle bir şey yapsa ama eşimin de sınavları var... 2 hafta sınavlar zaten bir haftayı tamamen erkene alabilecek hoca bulmak zor..):konustum ama sadece birisi olumlu konustu.. diğerleri olanaksız dedi..

Son düzenleme:

hocalar keşke öyle bir şey yapsa ama eşimin de sınavları var... 2 hafta sınavlar zaten bir haftayı tamamen erkene alabilecek hoca bulmak zor..): konustum ama sadece birisi olumlu konustu.. diğerleri olanaksız dedi..

bence de çekinme canım Bilge beyi tekrar ara mutlaka. aslında çok anlayışlı bir insan. hayret neden ilk aradığında sana bir tarih vermemiş de sonraya sarkıtmış? şimdi de önceye gün yok diyor. canım benim sen bu durumu bilge beye burdaki gibi aynen güzelce bir anlat. eğer yardımcı olabileceği bir durumsa doktor bey mutlaka bir çözüm yoluna gider. inşallah her şey istediğin gibi olur canım...

önce ocak ve subat dolu dedi ben de biraz ısrarcı davranınca tamam dedi beni 20sine aldı baska bi tarih yok dedi...:(

en büyük ve tek derdiniz ameliyat tarihini değiştirmek olsun.zaten 21 ocaktan sonra bigün olsun çünkü bugünden itibaren bir ay boyunca astrolojik açıdan da sorunların yaşanacağı bir dönemmiş. bugün hem ay tutulması vardı hem de dönence günü malum... umarım çok başarılı bi ameliyat olsun! :34:

sanırım öyle.. dünden beri her işm ters gidiyor..):

Canım Bilge Bey cidden çok alçak gönüllü bence ara ve durumu izah et araya sıkıştırmasını rica et yardımcı olmaya çalışacaktır, ama şunu söylemelıyım inanılmaz yogun şubat bile dolu onun için eğer vermezsede bilki cidden yer yoktur dene faydası var, dert etme sakın herşey cok ii olacak emin ol sakın acele etme :)

kndisi de öyle dedi..şubat tatilini değrendirmek isteyen öğrenciler dldurmuş hep güleri..ama enazından ocak sonu gibi olsayaa.): güven geldi.. yarın tekar arayacağım...inşallah olur kızla yaaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/410232-tostosi-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X