20 aralik mi? anlamadim ben canim,20 aralik gecmedi mi?dun 20 aralikti.
çekiniyorum açıkcası..):
Çekinme canım. Hem finallerden öne aldırma, çünkü halin olmaz sınavlara girmeye. Finallerden sonraya gün al bence. Belki hocalar seni erken sokabilir sınava ne dersin?
Çekinme canım. Hem finallerden öne aldırma, çünkü halin olmaz sınavlara girmeye. Finallerden sonraya gün al bence. Belki hocalar seni erken sokabilir sınava ne dersin?
bence de çekinme canım Bilge beyi tekrar ara mutlaka. aslında çok anlayışlı bir insan. hayret neden ilk aradığında sana bir tarih vermemiş de sonraya sarkıtmış? şimdi de önceye gün yok diyor. canım benim sen bu durumu bilge beye burdaki gibi aynen güzelce bir anlat. eğer yardımcı olabileceği bir durumsa doktor bey mutlaka bir çözüm yoluna gider. inşallah her şey istediğin gibi olur canım...
en büyük ve tek derdiniz ameliyat tarihini değiştirmek olsun.zaten 21 ocaktan sonra bigün olsun çünkü bugünden itibaren bir ay boyunca astrolojik açıdan da sorunların yaşanacağı bir dönemmiş. bugün hem ay tutulması vardı hem de dönence günü malum... umarım çok başarılı bi ameliyat olsun!
Canım Bilge Bey cidden çok alçak gönüllü bence ara ve durumu izah et araya sıkıştırmasını rica et yardımcı olmaya çalışacaktır, ama şunu söylemelıyım inanılmaz yogun şubat bile dolu onun için eğer vermezsede bilki cidden yer yoktur dene faydası var, dert etme sakın herşey cok ii olacak emin ol sakın acele etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?