20 Aralk Pazar Gn Mersin ev bulumas

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
39
Canım arkadaşlarım 20 Aralık Pazar günü Hamarat33 arkadaşımızın evine misafirliğe gidiyoruz gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa lütfen isimlerini yazdırsınlar Mersin e trenle gideceğiz bilginize

canlarım saat sabah 10.00 tren hareket edecek Mersin e 09.45 te orda olmanızı rica edicem ben gelen sayısı kadar bileti alacam sizden önce orda olacam gelenler lütfen bana bildirsin​

GELECEK OLANLAR
NILBERA
azra_sıla
_EsCaPe_
Tuuba

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
allah bee bi ora kalmıştı gitmediğimiz oraya da gidersek ram olur hee....

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bana ne ben gelmiyom ben geçen saat 1 saat bekledim kimse gelmedi o yüzden ben gelmiyom

canım inan biz orda bekledik hatta içeri bile girdik üst katada çıktık tıklım tıkıştı kimse var mı diye ama kimseciklerde yoktu _EsCaPe_ bizden önce ordaydı oda kimseleri görmedi yinede sen bilirsin gelmek istersen mutlu oluruzopuyorumnanaktan

ayyy bende mersinde olsaydııııımmafoldumben

ayy ezeldaşım bnmmafoldumben
keşke sende olsan ne ii olurduuu seni tanımış ve görmüş olurduumŞeniz
belki ezel die orda bile kavga ederdiik kaydirigubbakcemile3
bi mersine geldiğinde müsait olursan buluşalım wallakaydirigubbakcemile
ne de olsa bize yakınkaydirigubbakcemile4

yok kız orada kavga etmezdik opuyorumnanaktan
bende cok istyorum sende dahil bikac arkadası görmeyi ayy bak daha cok uzuldum he keske orda olsaydım bayramda geldik 2 gun kalabildik mersine gelirsem bidaha görüşelim mutlaka
size iyi eğlenceler canlarımmafoldumben

ne güzel,ben de orda olmayı çok isterdim,canım memleketim,aslıcıma çok slm,oğluşunu benim için de koklayın

Canım arkadaşlarım 20 Aralık Pazar günü Hamarat33 arkadaşımızın evine misafirliğe gidiyoruz gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa lütfen isimlerini yazdırsınlar Mersin e trenle gideceğiz bilginize

canlarım saat sabah 10.00 tren hareket edecek Mersin e 09.45 te orda olmanızı rica edicem ben gelen sayısı kadar bileti alacam sizden önce orda olacam gelenler lütfen bana bildirsin​

GELECEK OLANLAR
NILBERA
azra_sıla
_EsCaPe_
Tuuba

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
yokımu yolcu kalkıoo trenkaydirigubbakcemile

yok kız orada kavga etmezdik opuyorumnanaktan
bende cok istyorum sende dahil bikac arkadası görmeyi ayy bak daha cok uzuldum he keske orda olsaydım bayramda geldik 2 gun kalabildik mersine gelirsem bidaha görüşelim mutlaka
size iyi eğlenceler canlarımmafoldumben
inşallah cnm bnm
birgün bizde buluşuruzopuyorumnanaktan

ne güzel,ben de orda olmayı çok isterdim,canım memleketim,aslıcıma çok slm,oğluşunu benim için de koklayın

tmm selamını sölerim oğluiunu koklarız:ecrin_bebek:

Oh oh ne güzel güle güle gidin arkadaşlar . Arkadaşınızada benden selam söyleyin . Haaaa bide yerime (bende sizinleymişim gibi) bol köpüklü bir kahve için arkadaşımızada benden selamlar söyleyin.

Back
X