20 aylık kızım var yemek yedirmek işkence gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fcm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
143
18
18
38
merhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz.

Müzikle çizgi filmle falan deneseniz görev gibi değilde oyun oynayarak onun yemesine izin vererek mesela piknik havasında yer sofrasında olabilir bizde ise yarıyor

Uzmanlar çizgi filmle yedirmeyin diyorlar.onun tek başına yemesine izin veriyorum fakat sadecr makarna pilav yiyebilir çorbayı tek başına yiyemez.

Valla benim kizim da aynen öyle yemek yedirmek çok zor.saatlerce bir şey yeme se bile yine de yemek istemez.eger çizgi film gibi şeylerle oylamaya hep aç kalıp iyice gerileyeccek. Hiç izlenmesini onaylami yorum ama mecbur kalıyorum. Yerde önüne koyup kendi çabalıyor kendi kendine köfte gibi şeyler yediği de oldu.artik o da oyun gibi gelmiyor onu da yapmıyor. Siz de benim yaptığın gibi mutfak tezgahı üzerinde oynayarak yedirmek deneyin:)

benim kızımda mama sandalyesinin üstüne çıkarak yiyor. fakat yediği kuru ekmek, pilav , makarna, devam sütü. Bunlardan ne kdr besin alabilirki. 20 aylık hala 10 kg.sizin kızınız kaç aylık ve kilosu nedir

Evet haklısınız.kendi kendine tadımlık ancak doyasıya yemiyorlar.üstelik öyle kuru şeyler filan.ben dikkatini çekecek şeylerle kendim yediriyorum.k.valtısunı da hala lapa yapıp bir tabak yediriyorum.diğer şekilde bizimle sofrada azıcık yiyor.maalesef benim kızım 8.800 gram ve 15 aylık(

Benim kızım ondokuz aylık çok yemek ayırıyor birşeyler izleyerek yemeğe alistirmadiysaniz bence alistirmayin biraz aç bırakın bence sürekli bisey yedirme çabasında olduğumuzda daha inat ediyorlar ben demedim tavsiye ederim aç kalınca sevmediği yemeği bitirip üzerine de sevdiği şeyi ver onu bile yiyor

Birde giremeyeceği birşey de olsa eline kaşığı verin hadi kendin ye diye cesaretlendiren o uğraşırken bir taraftan siz yedirin bu da işe yarıyor az da olsa yiyorlar

Birdyemekiremeyeceği birşey de olsa eline kaşığı verin hadi kendin ye diye cesaretlendiren o uğraşırken bir taraftan siz yedirin bu da işe yarıyor az da olsa yiyorlar
hiçbir şekilde çorba yediremiyorum. acaba saatli mi yemek yedirmem lazım. ac bıraksamda yediği 2 lokma yemeğincede sinirleniyorum

Saatli yedirmeyince farkında olmadan yarım saat kırk dakika arayla birşeyler veriyoruz çocuğa aslında az geliyor bize ama o iki lokmalar çocuğu tikiyor

62meiii4700496 .!.:
Saatli yedirmeyince farkında olmadan yarım saat kırk dakika arayla birşeyler veriyoruz çocuğa aslında az geliyor bize ama o iki lokmalar çocuğu tikiyor
abur cuburda vermiyorum aralarda. ne yedireceğimi şaşırıyorum. yediği sadece pilav makarna. çorba yok. sırf yesin diye özene bözene resim deki tabağı hazırladım ama nerde yediği 2 tane zeytin

Eklentiler

• 20151229_112103.webp
    13 KB · Görüntüleme: 95
Emeğine sağlık mesele çocuk olunca insan neler yapıyor işte gece emziriyor musun

TE="62melo, post: 44703853, member: 720156"]Emeğine sağlık mesele çocuk olunca insan neler yapıyor işte gece emziriyor musun[/QUOTE]emmiyor canım 4 ay zorla emzirdim

TE="62melo, post: 44703853, member: 720156"]Emeğine sağlık mesele çocuk olunca insan neler yapıyor işte gece emziriyor musun
emmiyor canım 4 ay zorla emzirdim[/QUOTE]
emmiyor canım zorla 4 ay emzirebildim

Gece süt falan veriyor musun peki yanı en azından kahvaltıda aç uyanması gerek

yiyen çocuğa hayranım ya. kızımın herşeyi zordu. sinirlerim yıprandı artık. yemeğince sinir lerim geriliyor

Uyuyup uyanma saatleri de önemli kacta uyuyor kacta uyanıyor bir yaşından sonra geceleri bisey yiyip içmesi ilerde mide problemleri YAPİYORMUS doktorumuz söylediğinde benim kızım ondort aylikti hemen kestim gece emzirmeyi ve ondan sonra kahvaltısı düzeldi canim

gece en geç 12 de uyu yor gece yatarken 150 ml bazen daha fazla devam sütü içiyor. geceleri çok uyanıyor. süt diye ağlıyor tekrar az birşey yapıyorum. sabah 8-9 gibi kalkıyor. bazen daha geç kalktığıda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…