Müzikle çizgi filmle falan deneseniz görev gibi değilde oyun oynayarak onun yemesine izin vererek mesela piknik havasında yer sofrasında olabilir bizde ise yarıyormerhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz.
hiçbir şekilde çorba yediremiyorum. acaba saatli mi yemek yedirmem lazım. ac bıraksamda yediği 2 lokma yemeğincede sinirleniyorumBirdyemekiremeyeceği birşey de olsa eline kaşığı verin hadi kendin ye diye cesaretlendiren o uğraşırken bir taraftan siz yedirin bu da işe yarıyor az da olsa yiyorlar
abur cuburda vermiyorum aralarda. ne yedireceğimi şaşırıyorum. yediği sadece pilav makarna. çorba yok. sırf yesin diye özene bözene resim deki tabağı hazırladım ama nerde yediği 2 tane zeytin62meiii4700496 .!.:Saatli yedirmeyince farkında olmadan yarım saat kırk dakika arayla birşeyler veriyoruz çocuğa aslında az geliyor bize ama o iki lokmalar çocuğu tikiyor
emmiyor canım 4 ay zorla emzirdim[/QUOTE]TE="62melo, post: 44703853, member: 720156"]Emeğine sağlık mesele çocuk olunca insan neler yapıyor işte gece emziriyor musun
gece süt veriyorum. ama sabah geç kalkıyoruz. o yüzden acıkması lazım.ama az yiyor.Gece süt falan veriyor musun peki yanı en azından kahvaltıda aç uyanması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?