Çocuk Hastalıkları 20 aylık oğlum devamlı poposunu tutup agliyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Zeynoalpis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
10
3
41
Sevgili anneler.. 20 aylık oğlum var ve yaklaşık 1 haftadır eli hep poposunda ve ağlıyor.. ve uykusundada ağzınin suyu çok akıyor. bugünde 3 kere kaka yapti sümüksü ve çok kokuyor hafif yeşile dönük.. hemen acile goturduk ve doktor ağzından baktı ve parazit var dedi yani kurt. İlaç yazdı.. poposunda da bakcakti ama bizim oğlan durmayinca ağızdan baktı.. sizdede oldumu böyle birşey. Sadece bu bilgilerle parazit dogrumu. Hani daha çok test yapılması gerekli miydi.

Doktor ilaç vermiş onları kullan burdan yapılan yorumlar doğru olmaz geçmiş olsun canm

Poposuna dokunup ağlaması poposunun acıdığını gösterir. Acaba bir yere mi çarptı yazık röntgen falan çektirin derim.

Bencede parazit kasiniodur kasiyamadigi ıcin tutup agliyodur ilaçları kullanın gecms olsn

Gaita almdaılar mı? Parazit varsa bile her ilaç her parazitte işe yaramıyor. Bu nedenle türünün belirlenmesi lazım ki doktor ona göre ilaç yazsın. Bir doktora daha görünün derim. Belirtiler parazit belirtisi ama ne olur ne olmaz, sağlık şakaya gelmez.

Gluten alerjisi
makatta catlak
Kabizliktan acima
Diger alerjik durumlar
Hepsi olabilie .
Gaita tahlili ve muayene sartti bence
Gecmis olsun kuzucuga

Saolun arkadaşlar doktora sordum tahlil yaptiralimmi diye bana söylediği şu parazit tahlilde belli olmaz dedi. Doktor işte ne dese inaniyosunuz.. yani aksamdami acile gideyim yoksa pazartesiyi bekleyip polikliniğemi gideyim.. ve ilaçları yinede kullanayimmi

ilaci kullanin bence,sikauetler gecerse dogru teshisdir devam ederse baska dr agidin
ama ilaci hepiniz kullanin butun aile

aslinda bezli bebkde pek olmaz bu durum ama belli de olmaz bilmiyorum

ha bide gece baakrsiniz poposuna isik tutarak belki gorebilirsiniz kurt avrsa
dogru kaka tahlilinde çikmayabilir direk

Cocuk surekli agliyor ve huzursuzsa acile goturun ..
Hic imkaniniz yoksa sicak suya oturtun 20 dk falan ..
Icine birazda papatya suyu atarsaniz catlak falan varsa cok rahatlatiyor ..
Ya da sari kantaron yagi ..
Bunlar catlak olabilme ihtimaline karsi soylediklerim

Ayrıca çocuklar masa falan gibi yerlere ağızlarını degdiriyorlar.oradan birde kıl kurdu olan biri bebeğe yakın temasta bulunduysa.agzina yüzüne çok yaklaşarak agu gugu yaptıysa nefesle bulasiyor

Bilmiyorum o kadar zor ki bu annelik çok yoruldum.. öyle huzursuzlugu yok ara ara hemen bi poposu kasiniyo sanırım saniyelik tutup ihh mihh yapio duzelio sanırım kasiniyo..

Sürekli ishal gibi kaka yapıyorsa çatlak olmuştur ve o çok fazla acır poposuna baktirin kremi var onun yoksa dayanamaz çocuk

Belirtileri okuyunca ben de parazit dedim. Ağzından su akması tam belirti. Yine de rahat etmediyseniz kakasından test yaptırın. Ben kakadan çıkar diye biliyorum.

Hepte böyle şeyle hafta sonuna denk gelio.. poliklinik açık olsa iyi olacaktı.. sanirim acille olacak gibi değil.. bir krem bir şurup yazmis sanırım.. daha ilacı almadik akşama gelecek.. yoksa pazartesi gününe kadar sadece kremmi kullansam..

Ben de zamanında kıl kurdu olmuştum. Çok kötü bir şey. Bezine bakarsanız görürsünüz. Ya da acin poposunu makatını siz hafifçe kasıyın elinize gelir.

Popodan ele, elden ağıza şeklinde yayiliyor. Kil kurdu varsa tüm aile, varsa bakıcı ilaç kullanmalı ve el temizliğine dikkat etmeli. İlaç mevcut kurtları paralize edip diski ile atılmasını sağlıyor. Ama bu arada yumurtasi kalıyor, o sebeple 10 gün sonra tekrar ilaç kullanılıyor. Ben 15 yıl önce olmuştum. Muhtemelen dışarıda hijyen kurallarına uyulmadan hazırlanan gıdalardan bulaşmisti. İlaç kullandım geçti. Sonra tekrar etti falan. Kardeşime bulaştı. Sonra ben el temizligime dikkat etmeye başladım. Tamamen kurtulduk.

Siz de yavrunun bezini temizlerken eldiven kullanın isterseniz. Çünkü bir şekilde kakaya temas ederseniz bebeği bırakıp ellerinizi yıkamaniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…