20 aylık oğlumla işe başlamak

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
63
Merhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?

Merhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
20 aylıkken işe başladım. Hiç sıkıntı yaşamadık. 2 yaşından sonra da kreşe başladı.

20 ay küçük değil, eylül dediğinize göre öğretmensiniz diye düşündüm, o yıl için 21 saat talep edebilirsiniz birden yoğun olmasın diye.

Eylül’e daha 9 ay var yani karında geçen kadar süre

O zaman hele bir gelsin değerlendirirsiniz

20 aylık da pek küçük sayılmaz ama aksi alternatifiniz ne yani izin bitince istifa mı edeceksiniz

Şimdiden germeyin kendinizi bebeğinize 20 ay bakabilmedin büyük bir nimet olduğunu fark edip tadını çıkarın

8 ay sonrası için neden şimdi fikir jimnastiği yapıyoruz

Ben olsam çalışırdım. Çalışmak dinlenmektir 😀

Ben basladigimda 3 aylikti. Hic yorum yapmayım ben... Bana göre cokta küçük degil.

20 aylıkken başlayıp az ders aldım.
Okul idaresi sağolsun öğlene kadar ayarladı programımı da. Babannesi baktı. Hiç sorun yaşamadık.

Ben işe başladığımda 5 aylıktı.
Zorlanmadık ama neden..
1. Annem bakti kafam rahattı.
2. Küçük bir ilcedeydik. Ve evim okula çok yakındı. Ders saatlerim esnekti . Mesela 2 dersim vardı 1 dersim boştu. Sonra iki ders var sonra yine boşluk....
Kolayca eve gidip ilgilenirdim tekrar okula donerdim. (Ayrıca spor olurdu git gel fazla kilolarından da kurtulmuştum😊

Biz 8-5 çalışmıyoruz sonuçta. Saatlerimiz esnek.
Dilekçe yazıp 16 saat ders isteyebilirsin.
Günlük 3 saat derse girer çıkarsın. Bu tamamen idarenin vicdanına ve tutumuna kalmış birşey. Israrcı ol.

Ayrıca babaanne bakicakmis, çok güzel.

Ohoo hem öğretmenlik gibi rahat bir meslek (bana göre rahat günde 12 saat falan çalışıyorum da) bir de 20 aylık olmuş artık büyümüş bir bebek.. Kesin başlayın bence. Millet doğum izni biter bitmez 2 aylık çocuğu bırakıp başlıyor.

Not : bu arada özel sektörde çalışıyorum . Sabah 8-5 bunu yazmayı atlamışım 🤭

Ohoo hem öğretmenlik gibi rahat bir meslek (bana göre rahat günde 12 saat falan çalışıyorum da) bir de 20 aylık olmuş artık büyümüş bir bebek.. Kesin başlayın bence. Millet doğum izni biter bitmez 2 aylık çocuğu bırakıp başlıyor.
Çok istiyorum başlamayı psikolojik olarak evde de çok yıprandım pandemide Doğum yaptım artık işe dönmek bana çok iyi gelecek

Ben işe başladığımda 5 aylıktı.
Zorlanmadık ama neden..
1. Annem bakti kafam rahattı.
2. Küçük bir ilcedeydik. Ve evim okula çok yakındı. Ders saatlerim esnekti . Mesela 2 dersim vardı 1 dersim boştu. Sonra iki ders var sonra yine boşluk....
Kolayca eve gidip ilgilenirdim tekrar okula donerdim. (Ayrıca spor olurdu git gel fazla kilolarından da kurtulmuştum😊

Biz 8-5 çalışmıyoruz sonuçta. Saatlerimiz esnek.
Dilekçe yazıp 16 saat ders isteyebilirsin.
Günlük 3 saat derse girer çıkarsın. Bu tamamen idarenin vicdanına ve tutumuna kalmış birşey. Israrcı ol.

Ayrıca babaanne bakicakmis, çok güzel.
Özel sektörde çalışıyorum ve bıraktığım okuluma döneceğim arka arkaya olan boş derslerimde gidip görebilirim oğlumu yürüyerek on dk çünkü

Özel okulda öğretmenim çocuğum 10 aylıkken başladım işe. Müdürümüz inanılmaz anlayışlı davrandı ve dersim yoksa gitmeme izin verdi. Devlette öğretmenseniz isiniz benimkinden bir tik daha kolay olacaktır. Bence başlayın ise psikolojik açıdan size iyi gelecektir

4 aylıkken başladım 12 saat çalışıyorum su an 8 aylık oldu tabiki özlem oluyor artık aksam gittgimde beni görünce ağlıyor ama bir şekilde devam ediyoruz

5.5 aylikken basladim. Aslinda cocuklardan ziyade ise baslama suresi geciktikce bizim adapte olmamiz zor oluyor. Gayet guzel idare ediyoruz. 2 yasinda oldu bile oglum.

Ben de hep böyle endişe ediyordum ama sorun olmadı. Sorun olmadı derken tabi ki ayrılık kaygısı oluyor illa ki arkandan ağlıyor bir süre (benimki 3 yaş olacak, 1 yıla yakın oldu başlayalı hala ağlıyor) ama ben kapıdan çıktığımda susuyor. Sen yokken bakım verecek olan kişi düzgünce ilgilenip oynayacaksa bir sorun yok. Bu babaannenin nasıl birisi olduğuna bağlı. İnşallah bilinçli birisidir. Çocuğum montunu giymedi diye bak sana iğne yaparlar diyen bir babaannesi dedesi var mesela, insanların her söylediğini de düzeltmekten yoruluyorsun bir süre sonra. O yüzden hiç istemedim onların bakmasını

Back
X