20 aylık oğlumla işe başlamak

Ben nerdeyse 4aylikken başlamak zorunda kalacağım 20 ay neki
Gayet büyümüş çocuk

Özel okulda öğretmenim çocuğum 10 aylıkken başladım işe. Müdürümüz inanılmaz anlayışlı davrandı ve dersim yoksa gitmeme izin verdi. Devlette öğretmenseniz isiniz benimkinden bir tik daha kolay olacaktır. Bence başlayın ise psikolojik açıdan size iyi gelecektir
Ben de özeldeyim önceki çalıştığım okuluma döneceğim o yüzden de çalışmak istiyorum bana anlayışlı davranacaklardır diye düşünüyorum özel sektörü bilirsiniz gelecek sene için anlaşmayı yapıyorlar bu ay karar vermem lazım . Şimdiden neden düşünüyorsunuz diyen arkadaşlar için ..

3 aylıkken başlamıştım. Bir de tüm gün ise gidiyordum . Yani sizin öğretmenlik ve saatleri ayarlayabileceğiniz bir meslek. Sizin dediğiniz ayda oğlumu doğuda hiç tanımadığım bakıcıya bırakmıştım. Pek bir cesaretsiz gördüm sizi.

Özel sektörde çalışıyorum ve bu ay gelecek sene için anlaşma oluyor o yüzden şimdi düşünmem gerek devlette değilim
Hımm anladım.
Ben oyumu baslayabilirsinizden yana kullanıyorum.
Herkesin sartları farklıdır. Ben üç çocugum da da fiilen 12 hafta civarı basladım ve hatta o 12 hafta esnasında bile işle sürekli irtibattaydım bazen telefonda bazen giderek. Ama 3. Den sonra bu tempoyu ruhum kaldırmadı ve istifa ettim. Biraz sartları olgunlaştırmayı istiyorum. Bakıcı sorunu olmayacaksa (bakan kişi önemli) ve de iş saatleri makulse işe dönmek sizi mutlu edebilir.

Merhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
14 aylıkken kreşe başlattım 2 yaşında şimdi ve hala kreşe gidiyor. Mutluyuz biz böyle

Çok istiyorum başlamayı psikolojik olarak evde de çok yıprandım pandemide Doğum yaptım artık işe dönmek bana çok iyi gelecek

Bence dönebilirsiniz. O kadar küçük değil, şartlarınız da uygunmuş.

Merhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
Oğlum tam 22 aylıkken işe başladım.krese verdik bakacak kimse yoktu.hic endişe etmeyin.ise başlayabileceginiz bir dönem 20.ay.hatta benim oğlum 36 ay emdi🥰ise başlamam da emmesine engel olamadı🤷kreşe de kolay adapte oldu.babaanne bakacaksa daha kolay olur adapte olması.3 aylıkken mecbur kalıp işe başlayanlar var.

Bence koronanin gidisatina gore karar vermeli.

Benim 2 oglum da 24 ayda krese baslamisti, rahat atlattik genel olarak.

Babaanne bakacagi icin özellikle korona durumunu degerlendirmeniz gerek. Bakamayadabilir.

Ben de özeldeyim önceki çalıştığım okuluma döneceğim o yüzden de çalışmak istiyorum bana anlayışlı davranacaklardır diye düşünüyorum özel sektörü bilirsiniz gelecek sene için anlaşmayı yapıyorlar bu ay karar vermem lazım . Şimdiden neden düşünüyorsunuz diyen arkadaşlar için ..
Ben gayet iyi anlıyorum sizi ozel sektörde öğretmenlik zorlu ve yorucu ama müdürünüz anlayışlı ise bence başlayın aksi takdirde her sene sizden bir şeyler götürecek malum ozel sektör biraz da isme ve tanınır olmaya bakıyor hele ki kucuk bir sehirdeyseniz benim gibi...

Hem çalıştığınız kurumun ana sınıfı varsa 3 yastan itibaren çocuğunuzu da baslatirsiniz sizin için de kolaylık olur

Ben de öğretmenim ve kızım 8 aylıkken ise başlamıştım. 15 saat ders aldım ve haftada dört gün öğlene kadar çalıştım bebeğe de annem bakıyordu sağolsun Sizinkinden çok daha küçüktü ama ben biraz daha ise baslamasam evde durmaktan olumsuz etkilenecektim artık

Ben gayet iyi anlıyorum sizi ozel sektörde öğretmenlik zorlu ve yorucu ama müdürünüz anlayışlı ise bence başlayın aksi takdirde her sene sizden bir şeyler götürecek malum ozel sektör biraz da isme ve tanınır olmaya bakıyor hele ki kucuk bir sehirdeyseniz benim gibi...

Hem çalıştığınız kurumun ana sınıfı varsa 3 yastan itibaren çocuğunuzu da baslatirsiniz sizin için de kolaylık olur
Aynen öyle önceki çalıştığım okul ve tekrar çağırdılar bu da beni mutlu etti haftada yarım gün iznim var üç yarım gün olmasını talep edeceğim bakalım hafta içi görülmeye gideceğim dediğiniz gibi özel okulda ara vermek sıkıntı nasip bakalım ne olacak kafam gerçekten çok karışık

Ben de 2.5 aylıkken başlamak zorunda kaldım ,başlarda zorlansam da sonra alıştım.Babasi baktı benim çocuğuma o yüzden ufakken birakabikdim .Sizin çocuğunuz 20 aylık olmuş rahat rahat bırakabilirsiniz hem göreceksiniz çalışmak size de iyi gelecek , çocuğunuzu ozleyeceksiniz ve döndüğünüzde kaliteli vakit geçireceksiniz bla bla bla ..😊

Ben 3 aylıkken başladım. Süt iznimi de kullandığım için 4 ders sabahları gidip öğlen de eve gidiyordum.
İmkanım olsa 2 yaşına kadar bakmak isterdim şu an 2 yaşında ve 5-6 aydır da kreşe gidiyor.
Ben çocukların artık 3 yaşına kadar da kreşi beklemesini çok mantıklı bulmuyorum. Her yeni neslin algısı daha açık oluyor. Biz 1 yaşından sonra yetememeye başladık, akran ve sosyallik istedi. Oyun gruplarına götürüp parklardan çıkmadık derken pandemi patlak verdi.

Ben de 2.5 aylıkken başlamak zorunda kaldım ,başlarda zorlansam da sonra alıştım.Babasi baktı benim çocuğuma o yüzden ufakken birakabikdim .Sizin çocuğunuz 20 aylık olmuş rahat rahat bırakabilirsiniz hem göreceksiniz çalışmak size de iyi gelecek , çocuğunuzu ozleyeceksiniz ve döndüğünüzde kaliteli vakit geçireceksiniz bla bla bla ..😊
Sizler gibi anneler yazdıkça yüreğim ferahlıyor çok kafaya takıyorum çünkü 🤭

Back
X