20.ci hafta ve ara ara sancı normal midir yardım

minikbebegim9640

13.04.20🙏👪❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
3.169
4.553
63
20+3 hafta oldum bugün 1 saat önce bi sancı girdi çabuk gitti ama tekrar başladı ve daha uzun sürdü sizce sebebi nedir korkuyorum

Kanama yoksa genelde boyle agrilari normal karsiliyolar bende de arada bir oluyor kendinizi farkinda olmadan yordunuz belkide ayaklarnizi uzatip bol bol dinlenin
Uzanıyorum şimdi belki geçer diye inşallah geçer düşük riskimde vardı daha önce ondan dolayı daha çok korkuyorum

Ben de 21 haftalığım geçen ay gittiğim de doktorum bu ay çok sancılı ağrıların olucak demişti rahim hızlı büyüyormuş
Bana da kasık agrimin olacağını söylemişlerdi sancı olarak demediler. Daha önere düşük riskim vardı bilmiyorum. Saglik ocagi bilir mi ki kan almak için çağırdılar ac karnına yarin için. Ne kanı niye alacaklar ki onu da bilmiyorm

Geçmezse giderim zaten beklersem daha çok sıkıntı olur belki kafam çok karışık yarında saglik ocağına gidicektim kan alacaklarmış çağırdılar ne kanıysa artık bilirler mi ki onlar
canim kandan anlasilmaz ultrasonda bebegin kalbine falan bakmak lazim saglik ocaginda ultrason olmadigi icin

Sağlık ocağı her ay takip için kan alıyor o normal, doktorunun numarası varsa mesaj at böyle böyle diye

Ya inşallah rahim büyüdükçe kasık ağrın olur diyodu doktor ama sancı gbi bisey dememislerdi hiç. Bi de birden bire oldu anlamadım bende
Nasıl anlıyorsunuz ağrı değilde sancı olduğunu ? Bende de mide ağrısımı ne bu tür ağrılar çok sık oluyor bende korkuyorum sancı farkedemiyorum o yüzden sordum

Nasıl anlıyorsunuz ağrı değilde sancı olduğunu ? Bende de mide ağrısımı ne bu tür ağrılar çok sık oluyor bende korkuyorum sancı farkedemiyorum o yüzden sordum
Normalde de miğde ağrısı adet karın ağrısı yaşıyorsunuz illaki. Karındaki ağrıyla farklı oluyor yani adetli iken sancim olur benim kasık tarafimda bu yukarılarda oldu adet sancim gibi kivrandiriyor.

Normalde de miğde ağrısı adet karın ağrısı yaşıyorsunuz illaki. Karındaki ağrıyla farklı oluyor yani adetli iken sancim olur benim kasık tarafimda bu yukarılarda oldu adet sancim gibi kivrandiriyor.
İşte ben çok adet sancısı çeken biri değildim zaten. 22 haftalık açılmayla erken doğumla bebeğimi kaybettim açılmama rağmen hiçbir sancım ağrım olmamıştı . O yüzden anlamadığım için soruyorum . Yukarı tarafta ise mide ya da bağırsak olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…