20 Dakika Star Tv

özgürün eşcinsel olması çok saçma bir bağlama yöntemiydi bence... savcı ses kaydını dinliyor da melegi niye sorgulamıyor gerekli techizatı nerden buldun diye, hemen diğer kadını muavin yapıyolar çok saçma geldi yani.ali de bosuna dayak yiyip duruyor :) kendi dahil karısının aslında kim oldugunu hi kimse bilmiyor.öyle evlilik mi olur yaa kadının herşeyi gizli saklı,kendine yalancı bir cennet kurmus melek ve ebedi olacağını sanmış ama olmamış malesef...

bu kedinin ihaneti hiç hoşuma gitmedi o minyatürü çaldıracaklar sonra napıcaklar
bu da cinayetten ayrı bir konu mu onlar da bağlantılı mı acaba tam ipucu gibi birşey cıkıyor sonra boşa gidiyor
orjinal flimde katil kim belli değilmiş öyle olmasın çok sinir olurum hiç sevmem sonu yoruma dayalı şeyleri

Artık persembe yayınlanacakmıs. Koymuslar Beren'in karsısına :12::12:

Yaaa seviyorum bu diziyi ben. Roller çok oturmuş, konu birçok diziden farklı. Senaristin bir önceki dizisi olan Uçurum'u da büyük bir beğeniyle izlemiştim fakat ŞAK diye bitirdiler. 20 Dakika tam tadında 30. bölümüyle final yapacak. Tadı damağımızda kalacak eminim...Hepinize iyi seyirleeer... (:

Uzun zamandır izlemiyordum diziyi. Bugün biraz bakıyım dedim, iyice karmaşık geldi kapadım. Kerim ile Melek arasında yıllar önce ne yaşanmış? biri aydınlatırsa sevinirim.

Uzun zamandır izlemiyordum diziyi. Bugün biraz bakıyım dedim, iyice karmaşık geldi kapadım. Kerim ile Melek arasında yıllar önce ne yaşanmış? biri aydınlatırsa sevinirim.

kerem meleğin kız kardeşine tecavüz etmiş ve intihar etmesine sebep olmuş melekte onun intikamını almak için yapmış ne yaptıysa:31:

Vay be arkadaş kız kardeşiyle alakalı olduğunu tahmin etmiştim valla :20: nasıl dizi oldu yaa süpper bayıla bayıla izliyorum :16: vıcık vıcık aşk dizilerinden nefret ediyorum :22:

kalp krizi geçircektim izlerken
gece boyu uyuyamadım şimdi melek yani merve öldü mü ölmedi mi kafam karıştı :37:
ama öldüyse olmaz ki ne olcak bundan sonra:18:

bence nabzı çok düşüktü falan ölmedi ama ölmek üzere.ama hayata dönecek falan.

ama öldüyse daha izlemiycem diziyi:25:

meleğin lise kızı giyiminden nefret ettim,dımbıl dımbıl bacakları öykkkk:37:

Meleğin ölmediğini öğrendiğimde sanırım kalp krizi geçiriyordum, nasıl heyecanlıydı. Dizinin haftaya bitiyor olmasına hem çok üzüldüm hemde sevindim. Gereksiz yere uzatmadılar, tam tadında bitiyor. Bütün taşlar yerine oturdu.

ne oldu dizide yaa son 2 aydir izleyemedim hiç yatili misafirimden dolayi :) biri ozetin ozetini gecebilir mi :)

Back
X