20 Dakika Star Tv

izlediğim tek dizi.çok heyecanlıydı:52::52:

Son düzenleme:
kerim'i karısı mı bıçakladı acaba?bu başkan hem bişeylerin üstünü kapatıyor hem oğlum oğlum diye zırlıyor manyak mıdır nedir?

merak ettiğim bir dizi gerçek katil kim melek değilse bu planlı mı onun üstüne kaldı yoksa tesadüf mü ama melekle ilgili herşeyi bildiklerine göre mesela kapalı yerde kalma korkusu falan heralde planlı gibi ama neden melek cezaevindeki muavin hanım meleğe 20 yıldır bitmedi bitmeyecek diye ağzından birsey kaçırdı ne demek istedi acaba
bencede yani baba hem senin intikamını alıcam oğlum diye zırlıyor hem de delilleri kapatıyor nasıl iş

Su ana kadar ki en güzel bölümdü. Soluksuz izledim, duygudan duyguya sürüklendim...
Ali ve Melegin o dünyaya kafa tutmalari cok hostu, o sahneleri gülerek izledik...
Hele müdürün odasina astigi o pankart harikaydi. Melege tekrar kafa tutmak icin güc verdi...
Olaylar nasil ilerleyecek gercekten merak ediyorum.
Adami kim niye öldürdü, neden melegin üzerine kaldi
ve neden melegi susturmak istermis gibi öldürmek istiyorlar...
attirmisin hapise birak iste, neden ölmesini istiyorlar? acaba melegin bildigi seyler mi var?
hala olay günü o kayboldugu sürede ne yaptigini bilmiyoruz...

Aynen.. Soluksuz izlediğim,her anını acaba nolucak diye merakla beklediğim bi bölümdü.. Ara ara geçmişe gidip ordan kareler göstermeleride ayrı bi güzel ve sürükleyici.. Konu çok güzel,akıcı ve oyuncular her biri muhteşem.. Bitsin istemiyorum resmen!!!!

dizi güzel de tuba cidden fazla donuk geliyor banada tamam güzel mi güzel ama fazla soğuk fazla donuk

Son düzenleme:
Bence bizim Melek, sandıgım kadar Melek degil... O adamla ilişkisi varmıs gibi geliyor bana.

bencede aşık oldu çünkü metrobüsteki afişlerde görmüştüm , ben senin Meleğe olan sevgine aşık oldum yazıyodu :17:

sonunda ben de şok oldum.eğer o adamla ilişkisi varsa çok saçmalarlar kadını eşine aşık çocuklarına aşık gösterip sonra da arkasından böyle bişey çıkarmasınlar.çıkacaksa evliliklerinde ters giden bişeyler falan gösterseler ne bileyim saçma olur eğer aldattıysa
kuzguna da gıcık oluyorum adam karım karım diye deli oluyor bu hanımda adama aşık oluyor bide evine gelip yemek yapıyor hemen cici anne moduna geçmeler falan...

Son düzenleme:
ence aldatma ya da onun gibi bişey yok ...

bunun altından seyirciyi şaşırtacak bir şeyler çıkacak..:31::31::31::31:

dün akşam meleğin pastanede calışan o cocuğun solak olduğu ortaya cıktı katil de solaktı yoksa katil o mu

kafam karıştı benimde bu melek komiserin dediği gibi bazen melek bazen şeytan...
kızı da annesinin kopyası...duruyu oynayan çocuğun geleceği çok parlak iyi bir oyuncu olacağı belli...
o mimikleri rol yapmaları... yabancı korku filmlerinde kız çocuklarına benzetiyorum bazen:18:

Back
X