Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinayeti işleyen de Melekmiymiş.![]()
Umut bilaloğlu kim? kuzgun ne yapmaya calışıyo...
yoksa o adamı tutan özgür müydü.. özgür olsa, o herseyi bilmiyo kacıs planını falan.. kuzgun olabilir o zaman.. veya ozan! öff hep karıstı![]()
bu dizi için 13 bölüm olarak anlaşmışlar, gecen gün 13.bölümdü ben açıkcası bitiyor zannetim cünkü 13.bölümün başında ali melek'i hapisten kaçırıyor, o sahneden sonra geriye sararak gösterdiler bütün bölümü. ben kısaca özetliyim, komiser albayla görüşüp ikna etti ve polisliğe geri alındı, ali ve melek'in kaçmasını istemediği için peşlerine düştü, hapishanede meleği ziyaret edip, ''sana aşık oldum ama ben bir polisim eğer kaçmaya kalkarsan seni yakalarım'' dedi. daha sonra ali'nin peşine düştü ali'nin evi satışa çıkardığını ve valizleri görünce kaçacaklarını anladı, ali meleği kaçırmaya giderken peşine takıldı, ali takip edildiğini anlayıp ne yapacağını düşünürken bir anda kuzgun çıktı arabadan, ona olan güvenini geri kazanmak için direksiyona geçti arabadan o indi o sırada ali trafikte araba değiştirip melek'i kaçırmak için yola koyulmuştu, yani hedef şaşırttılar. hapishanede yangın çıkarttı mahkumlar melek'in işbirliğiyle o sırada da melek intihar girişimi süsüyle revire kaldırılmıştı, o arbedede revirden ali'nin kazdığı tünele kaçtı, melek kendisine yardım etmesi için zorba'ya onu da kaçıracağını söylemişti zorba söylediği yere gittiğinde melek'in gelmediğini görünce onu sattığını anladı ve sanırım artık melek'e düşman. sonuç olarak kaçamadılar polisler yakalayacakken son anda melek ali'de suclu duruma düşecek diye vazgecti geri döndü, (ki bence orası çok saçmaydı hapishaneden kaçan polis merkezinde bi sekilde saklanabilirdi) ama 13 bölüm olarak anlaşmalarının nedeni zaten dizinin tutup tutmayacağı, dizinin senaryosu 13 bölümde bitecek sekilde yazılmış, eğer yeterli ilgiyi görmeseydi o bölümde kaçmış olacaklardı, kedi de arkalarından el sallayacaktı, ama reytingler yüksek olunca ali kedi'nin yanına yalnız döndü şimdi uzatacaklar.
ben de 12.bölümü izlemedim biri de bana onu anlatsahani ali'yle kuzgun öpüştüler filan oraları kaçırdım
bu dizide bir türlü iler5lemiyor ben artık izlemiyorum
özgürün eşcinsel olduğunu geçen bölüm tahmin etmiştim ama yakıştıramadım gereksiz bir teferruat olmuş bence