- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
ben varım
Bayanlar ben yarın başlıyorum..Baskülüm de bugün geliyor..Kimler benimle başlıyor?
Bugün 3000 adım ile yola başladım ..Hepimize hayırlı olsun..Kilomu yarın bildireceğim baskülüm bugün geldi..
Bugün 3000 adım ile yola başladım ..Hepimize hayırlı olsun..Kilomu yarın bildireceğim baskülüm bugün geldi..
Sabah tartıldım 58.9 ile başlıyorum..Bunun 1 kilosu yine ödemdir..Allahım şu hipotroid çok gıcık bir hastalık..Neyse beslenmemi de Ayça Kayanın kitabındaki gibi besleneceğim..
maşallah cnm bnm ödem atıcı kürler ıcebılırsın benmde adetım yaklaşıyorınss saglıgınada kavuşursun cnm benm benm adımımda 10. 200 2 saat yurudum bakalım kılom da 81,4
Maşallah süpersin 70 lere geliyorsun..Azmine hayranım..Ben hala 57-59 arası gidip geliyorum
Kızlar bende bugün başladım yürüyüşe çıkamadım ama beslenmeme de pek dikkat edemedim
kilo : 60.5
5400 adım attım arttırıcam adımlarımı kararlıyım :)
[sıze=3]tebrıkler cnm başlangıç ııcn cok güzel zamanla beslenmeyıde oturtursun ınss. Senıde ekleyeyim listeye cnm
[/sıze]
yemegı kesme seklınde degıl cnmda bılıncı yıyebılırsın her yenılen besın sut yapmıyor sut yapan besinlere ve cayları falan arastırabılırsın bı topık açmayı planlıyor dıyet yapmayı sevmeyenler ve yapamayanlar ıcın ordakı tarıflerede bakabılırsın açtığım zaman bende araştırayım bakalım sut yapan besınler neler bu arada Allah bagıslasın cnm benmekle tabiki canım
ben emziriyorum 4.5 aylık bebeğim var iştahımı kontrol edemiyorum çoğu zaman
biraz yemeği kessem sütüm kesiliyo hemen
nasıl bi yol izlesem bilemedim
Anne sütünü artırmanın doğal yolları nelerdir?ekle tabiki canım
ben emziriyorum 4.5 aylık bebeğim var iştahımı kontrol edemiyorum çoğu zaman
biraz yemeği kessem sütüm kesiliyo hemen
nasıl bi yol izlesem bilemedim
yemegı kesme seklınde degıl cnmda bılıncı yıyebılırsın her yenılen besın sut yapmıyor sut yapan besinlere ve cayları falan arastırabılırsın bı topık açmayı planlıyor dıyet yapmayı sevmeyenler ve yapamayanlar ıcın ordakı tarıflerede bakabılırsın açtığım zaman bende araştırayım bakalım sut yapan besınler neler bu arada allah bagıslasın cnm benm
mutlaka olur cnm haberın merak etme hep beraber verıcez ınss kıloları :119:teşekkürler canım.
Bebeğim çok zor bi bebek devamlı kucakta. Uyuduğu zamanlar anca yemek yiyorum o da çok hızlı bi şekilde ve ne bulduysam . Bunu düzene sokmam gerekiyo :26:
Süt yapan besinlerden ve çaylardan da tüketiyorum ama gerçekten değişik tariflere ihtiyacım var süt yapan ama kilo aldırmayan. Topiği açtığında haberim olsun canım mmutlaka
Dün 5650 adım attım..Kusura bakma efsax akşam yazmayı unuttum..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-guzel-kilolar-vericeksiniz-cogu-denendi.htmlteşekkürler canım.
Bebeğim çok zor bi bebek devamlı kucakta. Uyuduğu zamanlar anca yemek yiyorum o da çok hızlı bi şekilde ve ne bulduysam . Bunu düzene sokmam gerekiyo :26:
Süt yapan besinlerden ve çaylardan da tüketiyorum ama gerçekten değişik tariflere ihtiyacım var süt yapan ama kilo aldırmayan. Topiği açtığında haberim olsun canım mmutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?