• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gundur ıletısım kesen erkek

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
503
96
13
33
Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
İnsanlar insan gibi arayip vedalaşabilir. Buluştuğunuzda iyi bakıp anlamamışsınız sanırım insan olmadığını!

Gerçekten 33 yaşında mısınız? Arabada buluşmak nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Adam başkalarını elleyemediği zaman seni çağırır arabada buluşur 2 3 kere eller yine gider. Sizi cepte görüyor malum sizde hala adamı sorduğunuza göre arasa koşa koşa gidersiniz... Üzücü gerçekten

Gerçekten 33 yaşında mısınız? Arabada buluşmak nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Adam başkalarını elleyemediği zaman seni çağırır arabada buluşur 2 3 kere eller yine gider. Sizi cepte görüyor malum sizde hala adamı sorduğunuza göre arasa koşa koşa gidersiniz... Üzücü gerçektenneb

Ne kosması numarasını sildim
E numarasını silmişsin ama sorguluyorsun adamı kontrol ediyorsun numaranı silmemesine kadar. Bırak allah aşkına şu adamı ya. Adamla hiç aktiviteniz oldu mu bir yere gidip doya doya gezdiniz mi seni gezdirdi mi eğlendirdi mi? Adam anca bi iki ellemeye bakıyor vasıfsız.

E numarasını silmişsin ama sorguluyorsun adamı kontrol ediyorsun numaranı silmemesine kadar. Bırak allah aşkına şu adamı ya. Adamla hiç aktiviteniz oldu mu bir yere gidip doya doya gezdiniz mi seni gezdirdi mi eğlendirdi mi? Adam anca bi iki ellemeye bakıyor vasıfsız.
Olmadı sureklı opsen bosalcm dedı

sygsızlğı kbl etmeyrk çk ii ypmşsın brvo.
normal yazarsak da anladığım kadarıyla hayvan olduğu kadar erken de boşalan bi faydasızmış.

Amaç sadece kendini tatmin etmek. Seni sevmiyor.

Back
X