Bebek Beslenmesi 20 gunluk bebege biskuvi verilirmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hemen doktora götür ve durumu anlat canm çok geçmiş olsun

ay konuyu okudum fenalık gecırıcem
20 gunluk bebege buskıvı ne demek yahu allah askına kayınvalıdenızın nasıl bı kafası var oyle
benım kızım 11 aylık nerdeyse hala buskıvı vermedım zaten zarardı dogru bırsey degıl
ılk 6 ay sadece anne sutu veya mama

bebeklerın gazı oldugundada aranma refleksı olur emmek ıster ıcgudusel bırsey
sutunuzu sagın bakın varmı yokmu ona gore sutum var veya yok deyın
2 saatde bı 20 dk emzırın sutunuz yoksa ek olarak gunde 2 kere mama verın bı oglen bıde gece yatarken onun dısında hep emzırın
sakın ha sakın ek gıda da verılmez buskıvı falanda
saglık ocagında aıle hekımınızden cocuk doktorundan netde cocuk saglıgı kıtaplarından bırsuru bılgı edınebılırsınız

cocugunuza 1 yasına kadar ne yedırırsenız ne ıcırırsenız ne dınletırsenız cocuk odur bunu unutmayın

Bisküvi 4. Aydan itibaren veriliyor lakin verilmesi tavsiye edilmiyor 1 yaşından sonra bebeklerde hiperaktivite olabiliyor muş bol bol emzirilmeli emzik vermeden yorulmadan usanmadan hala duymadığını dusunuyorsan mama ver ama biberon değil kesinlikle kaşıkla ver 20 günlük bebek kaşıkla vereceğim mamaylada doyar

Arkadaşım lütfen ilk 6 ay anne sütü ve formül sut ( milupa vs) dışında bısey vermeyin. Bahsettıgın gıdalar bebegın ıcın çok zararlı. Helede bıskuvi!Çocuk doktoruna veya aile hekımınıze danışın bebegınızın ağlamaları ıcınde.

Sen bol bol emzır
ölcüyü arttır memenı bolca ver emzir emdikce sütün artar bol bol su ic sakın kecı sütü yada bıskuvı vereym deme!! Mamasnı arrttır bıde 20 gunlukken refleks olarak tok olsa bıle aranıyorlar sürekli meme istiyolar bende kırk gunluk bebegım var ebe demıstı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…