20 günlük fotolarım....yorumlarınızı bekliyorumm

gerçekten çok doğal görünüyor çok beğendim.Benim de bugün 20. günüm. Kendi sonucumdan da memnunum bende de şişlik ve morluk kalmadı.Sadece sol burun deliğim sağa göre biraz daha küçük görünüyor. Doktorum geçmezse lokal bişeyler yaparız onu takma dedi. Burnumda şişlik elbette vardır ama o da benim görebileceğim derecede değil. cildim çok inceymiş onunla alakalıdır belki. Üst dudak ne durumda ben hala eskisi gibi rahat rahat gülemiyorum o da zamanla heralde. Tekrar geçmiş olsun...

bnm bgn 25.gnm cnm dudaklarımda felan şişlik kalmadı sakız çiğnedim bol bol şu yumuşak olanlardan belki de o işe yaramıştır bilmiyorum.
ben de sana sıcaklarlailgili olan konudan bişiler yazmıştımm.çok kasma kendini dışarıda çık bolbol hareket de et ben bu halimde tatile de gittim geldimm:3:hiçbişi olmadı cnm şapkayla güneşten korudum kendimi suratımı kapatarak güneşlendimm küçük tedbirler korumaya yetti beni.
çok geçmiş olsun sana da 1haftaya kalmaz dudaklarında normale dönerr
çokk geçmişolsunn

bnm bgn 25.gnm cnm dudaklarımda felan şişlik kalmadı sakız çiğnedim bol bol şu yumuşak olanlardan belki de o işe yaramıştır bilmiyorum.
ben de sana sıcaklarlailgili olan konudan bişiler yazmıştımm.çok kasma kendini dışarıda çık bolbol hareket de et ben bu halimde tatile de gittim geldimm:3:hiçbişi olmadı cnm şapkayla güneşten korudum kendimi suratımı kapatarak güneşlendimm küçük tedbirler korumaya yetti beni.
çok geçmiş olsun sana da 1haftaya kalmaz dudaklarında normale dönerr
çokk geçmişolsunn

ben de şimdi sana ordan cevap vermiştim :))) bulunduğum yer zaten çoookk sıcak o yüzden gündüzleri ewde kalmak daha akıllıca ama akşamları çıkıyorum artık canım..

çok belli değil şuan ama nırmalde gözaltımda morluklar olmadıgıiçin ben de dikkat çekiyor ben oyü<den kapatıcı kullanıyorumm.ama dert edilecek morluklar değil
sen kime ameliyat olacaksın cnm?

Hımmm anladım.İyi ya sonuç güzel olmuş ya o ufak morluklarda geçer,çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa.Ben Malatya'daki meşhur doktor Bilge Bey'e olacam inşllh.

Ucmayan ucurtma Veli Bey kapali teknikle yapacak galiba benimkini oyle hatirliyorum heyecandan adam ne dedi n'oldu bi haberim :)) seninki de kapali miydi ?

cnm özelden attığın msja ancak burdan cvp yazabiliyorum.evet cnm 25 günlük bu fotolar. dünkü eklediklerim 20 günlükken çekinmiştim belki şişlik azalmıştır 5 günde:)

Super olmus yaaaa sana da yakisacagini bilmis yani veli bey.. Baska birine boyle bir burun yakismayabilirdi.. Ay ben de bi an once oliym de bitsin artik :))) Ama veli bey'e artik gozum kapali guveniyorum zaten tipi de guvenilir geldi bana.

Super olmus yaaaa sana da yakisacagini bilmis yani veli bey.. Baska birine boyle bir burun yakismayabilirdi.. Ay ben de bi an once oliym de bitsin artik :))) Ama veli bey'e artik gozum kapali guveniyorum zaten tipi de guvenilir geldi bana.

tekrardan tşk ederim cnm o sıkıntlı günlerden sonra bu güzel iltifatlar ilaç gibi geldi vallaa:lepi:
sen de umarım hayırlısıyla atlatırsın veli beye güvenmekle en iyisini edersin ben çok yönlendirmedim doktorumu.daha iyisini bilir düşündümmalkisalkisalkis

Back
X