- Konu Sahibi ucmayanucurtma
evet cnm genel anesteziyle kapalı ameliyat yapıyorum demişti öyle de yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm genel anesteziyle kapalı ameliyat yapıyorum demişti öyle de yaptı
bnm bgn 25.gnm cnm dudaklarımda felan şişlik kalmadı sakız çiğnedim bol bol şu yumuşak olanlardan belki de o işe yaramıştır bilmiyorum.
ben de sana sıcaklarlailgili olan konudan bişiler yazmıştımm.çok kasma kendini dışarıda çık bolbol hareket de et ben bu halimde tatile de gittim geldimmhiçbişi olmadı cnm şapkayla güneşten korudum kendimi suratımı kapatarak güneşlendimm küçük tedbirler korumaya yetti beni.
çok geçmiş olsun sana da 1haftaya kalmaz dudaklarında normale dönerr
çokk geçmişolsunn
çok belli değil şuan ama nırmalde gözaltımda morluklar olmadıgıiçin ben de dikkat çekiyor ben oyü<den kapatıcı kullanıyorumm.ama dert edilecek morluklar değil
sen kime ameliyat olacaksın cnm?
Ucmayan ucurtma Veli Bey kapali teknikle yapacak galiba benimkini oyle hatirliyorum heyecandan adam ne dedi n'oldu bi haberim :)) seninki de kapali miydi ?
Super olmus yaaaa sana da yakisacagini bilmis yani veli bey.. Baska birine boyle bir burun yakismayabilirdi.. Ay ben de bi an once oliym de bitsin artik :))) Ama veli bey'e artik gozum kapali guveniyorum zaten tipi de guvenilir geldi bana.
canım çok güzel burnuşun inşallah benimde böyle içime siner burnum:) güle güle kullan tatlım :)
canım çok güzel olmuş, çok yakışmış:)
çok güzellllllllllllll olmuş cnm benim güle güle kullan zemuszemus![]()