20 günlük fotolarım....yorumlarınızı bekliyorumm

inşallaaahh canımmm çok teşekkür ederim.:)ama şuan burnumun bi deliği daha uzuzn diğeri daha yuvarlak duruyo düzelir dimi böyle kalmazz bu konu hakkında bi fikrin var mı :(

ben de olmadı öle burun deliğiyle ilgili bir durum ama eminim şişlikten dolayıdır çünkü benm de burnumn üstündeki şişlikler yattığım tarafa dogru birikiyorr yamuk gibi görünüyor bazen önden.sonra kendiliğinden düzeliyorr.seninkiden şişliktendirr

hadi buyrun bakalım..böyle güzel burunlar görünce kafam iyice allak bullak oluyokime yaptırıcam ben şimdi burnumu.kafamda bi tane kuvvetli 2 isim vardı.bi de diğerleri çıkıyo...çok şirin olmuş burnun maaşallah..güle güle kullan.bi de önden bi foto koysana canım yaa.

hadi buyrun bakalım..böyle güzel burunlar görünce kafam iyice allak bullak oluyokime yaptırıcam ben şimdi burnumu.kafamda bi tane kuvvetli 2 isim vardı.bi de diğerleri çıkıyo...çok şirin olmuş burnun maaşallah..güle güle kullan.bi de önden bi foto koysana canım yaa.

tşk ederim cnm önden çok şiş burnum kendim bile bakmak istemiyorum aslında beni tanımayanların anlamayacağı bir şişlik ama yandan böyle ince bir burnun önünde top gibi duruyor şişlik.:çok üzgünüm:birkaç günee kadar önden de foto eklerim artık.buarada fotolara çok aldanma cnm hangi doktor güvenilir geldiyse sana ona ol.bu iş biraz da şans işi bana göre:sm_confused:

Aslında evet haklısın..her doktorun her hastası aynı sonucu vermiyor..seçimi yapıp iyi düşünmekten başka yapıcak bişey yok sanırım.umarım herkesin istediği gibi olur..senin burnunun ucu inceymiş sanki eskiden, şimdi bebek burnu gibi olduğu için önü sana çok şiş geliyodur.alışkın değilsin ya.eminim o kadar değildir üzülme.

tatlım yeni burnuşun hayırlı olsun çok beğendim benim yeni burnuşuma benzio =) benimde dün 3 haftam doldu yandan çok beğeniyorum ama önden dediğin gibi çok şiş aynaya bile bakasım gelmiyor birazck daha insin öle koyucm foto sen veli aslan a mı oldun ameliyatını?

tatlım yeni burnuşun hayırlı olsun çok beğendim benim yeni burnuşuma benzio =) benimde dün 3 haftam doldu yandan çok beğeniyorum ama önden dediğin gibi çok şiş aynaya bile bakasım gelmiyor birazck daha insin öle koyucm foto sen veli aslan a mı oldun ameliyatını?

hepimizn durumu aynı desene yandan harika önden korkunç-tatlicadiarzu-
benim de bugn 26.gnm veli aslan a oldum.sen ankarada mı oldun cnm?

Back
X