20 hafta da kahverengi leke

Alyaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
89
19
88
Merhaba hanımlar 20+3 günlüğüm 20+1 de çok az miktarda kahverengi lekem geldi doktora gittim bebek sağlıklı herşey yolunda dedi ve alttan almam için progestan 200 verdi sabah öğlen akşam almam şartı ile 15 gün dinlenmem gerektiğini kendime dikkat etmemi söyledi bu durumu yaşıyan oldu mu olduysa nasıl baş ettiniz ne yapmam gerekiyor bu 2 hamileliğim

Merhaba hanımlar 20+3 günlüğüm 20+1 de çok az miktarda kahverengi lekem geldi doktora gittim bebek sağlıklı herşey yolunda dedi ve alttan almam için progestan 200 verdi sabah öğlen akşam almam şartı ile 15 gün dinlenmem gerektiğini kendime dikkat etmemi söyledi bu durumu yaşıyan oldu mu olduysa nasıl baş ettiniz ne yapmam gerekiyor bu 2 hamileliğim
Benim gebelik yeni.3 haftadır kanama ve lekeleme devam.ediyor.dr Progestan verdi.bol bol dinlenme önerdi. Çünkü ayağa kalkınca lekelenme artiyor.yapilacak başka birsey yok diyor dr.dinlenerek gecer diyor

Bol su tuketin benimde 6. Aya kadar kanamam vardi doktorum hicbir ilac vermedi cok Su iciyordum sizde doktorunuza danisin yine tabiki ama cocuk en buyuk ihtyaci su ve su ictikce kanamam azalip olmuyordu temizleniyordu sanki o kan oyle hissediyodum cok wc gitmeye sebep oluyo yoruyor ama benim sifam su oldu

Birde siyah cay kahve veya baska caylar ihlamur flan tuketyosaniz birakin hepsni su ayran kefir tuketin ben boyle yaptim bebise yaramayacak hicbsey tuketmeyin😊

Bol su tuketin benimde 6. Aya kadar kanamam vardi doktorum hicbir ilac vermedi cok Su iciyordum sizde doktorunuza danisin yine tabiki ama cocuk en buyuk ihtyaci su ve su ictikce kanamam azalip olmuyordu temizleniyordu sanki o kan oyle hissediyodum cok wc gitmeye sebep oluyo yoruyor ama benim sifam su oldu
Bende bol bol su tüketiyorum çok şükür kanama olmadı sadece bir akıntı şeklinde çok az miktarda kahverengi leke geldi bidaha gelmedi çok şükür perşembe tekrar kontrole gideceğim umarım güzel şeyler söyler doktor tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim bu arada o süre zarfında hep yattınız mı benim 2 nci gebeliğim ve kızım 1.5 yaşında henüz

Back
X