- 16 Temmuz 2020
- 141
- 27
- 48
- 29
- Konu Sahibi Buglem8001
-
Doktorunuza danışın bu haftalarda kanama beklenmezBen 20+0 haftalık gebeyim dün aksamdan bu yana kırmızı renkte nokta şeklinde kanamam oluyor peceteye silince geliyor cokr korkuyorum göbek deliğinden karnıma giden ince bi cizgi gibi sızı var bu durumu yaşayan varmı aranizda
Aminnn insaAllahhhh istirahat oneriliyo abimin eşinde vardı biraz erken dogdu ama tosuncukk su an 1 yasindaPlasenta previye marjinal teşhisi konuldu canim yeni geldim bebeğim aşağıya yerleşmiş çok üzgünüm tedavi verdi şimdi onun için ugrasacam inşallah bir sorun olmadan sağlıkla kucağıma alabilirim
İnşallah canım Allah'ın izniyle bir sorun olmaz abinizin eşi kaç haftalikken doğum yaptiAminnn insaAllahhhh istirahat oneriliyo abimin eşinde vardı biraz erken dogdu ama tosuncukk su an 1 yasindainsaAllah sizdede sorun olmaz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insaAllah
32 haftalikken yapti minnoşum bi sure kuvezde kaldi ama dogum yapmasinin sebebi yegenim ayagini rahimden cikarmistiİnşallah canım Allah'ın izniyle bir sorun olmaz abinizin eşi kaç haftalikken doğum yapti
Yani sen korkma erken dogururum falan diye bizim gelini doktoru yanılttı yola gidebilirsin diye musaade verdi halbuki hamile biri arabayla bin kilometre yolu niye gitsin yani.İnşallah canım Allah'ın izniyle bir sorun olmaz abinizin eşi kaç haftalikken doğum yapti
Yaaa Allah'ım korumuş canim benim32 haftalikken yapti minnoşum bi sure kuvezde kaldi ama dogum yapmasinin sebebi yegenim ayagini rahimden cikarmistihatta o haliyle gelinimiz tatile falan gitmisti zaten uzun yoldan gelince dogum basladi
Doğru soyluyorsun canim gerçekten müsade vermemesi gerekmiş ama olsun vakti saati gelmis minigimizin hayırlısı Rabbim uzun ömürler versin bebeğimize birşey sorabilirmiyim kaçıncı haftasında bu teşhis konuldu bilgin varmiYani sen korkma erken dogururum falan diye bizim gelini doktoru yanılttı yola gidebilirsin diye musaade verdi halbuki hamile biri arabayla bin kilometre yolu niye gitsin yani.
Gebeligin basindaydi yaaa cok doktor gezdi o tam kacinci hafta bilmiyorum aksam sorarim kendisine. Bebek buyuumeye basladiginda kanamasi oldugunda ogrendiDoğru soyluyorsun canim gerçekten müsade vermemesi gerekmiş ama olsun vakti saati gelmis minigimizin hayırlısı Rabbim uzun ömürler versin bebeğimize birşey sorabilirmiyim kaçıncı haftasında bu teşhis konuldu bilgin varmi
Tamam canim sorarsan çok sevinirim çok şey istedim ama bebek asagididamiydi kuzumGebeligin basindaydi yaaa cok doktor gezdi o tam kacinci hafta bilmiyorum aksam sorarim kendisine. Bebek buyuumeye basladiginda kanamasi oldugunda ogrendi
Evet asagidaydi hareketlerini bile assagida hissediyoduTamam canim sorarsan çok sevinirim çok şey istedim ama bebek asagididamiydi kuzum
Gitmis ya teşhis bile konmuş yukarda yazmış kendisi zaten. Sizdeki durumun aynisi bendede oldu 26. Haftamda serviks kisalmasi 18mm düşmüştü hastanede yattim 2 gun dediginiz ilaclari verdiler nidicard ı 20 dakkada bi verdiler cok sukur duzeldi. Şu andada endol kullaniyorum erken dogumu önlemek icin.Karındaki ağrı ve kanama tehlikidir.
Oğlumda karnım sertleşiyor ve ağrı oluyordu. Kanama yoktu. Doktora gittim; rahim ağzım kısalmıştı. 18 hafta da depot igne+nidicard+progestan tedavisi uygulandı.
Doktora gidin.
Görmedim ya.Gitmis ya teşhis bile konmuş yukarda yazmış kendisi zaten. Sizdeki durumun aynisi bendede oldu 26. Haftamda serviks kisalmasi 18mm düşmüştü hastanede yattim 2 gun dediginiz ilaclari verdiler nidicard ı 20 dakkada bi verdiler cok sukur duzeldi. Şu andada endol kullaniyorum erken dogumu önlemek icin.
Doktora gittim canim ilaç tedavisi verdiKarındaki ağrı ve kanama tehlikidir.
Oğlumda karnım sertleşiyor ve ağrı oluyordu. Kanama yoktu. Doktora gittim; rahim ağzım kısalmıştı. 18 hafta da depot igne+nidicard+progestan tedavisi uygulandı.
Doktora gidin.
İnşallah canım benim doktorla sürekli irtibataydim kuzumGörmedim ya.
Benim sizin gibi değildi.
Rahim karın zarlarıma + bağırsak askıları yapışmış ve hidroselpenks olan sol tüpümü aldırmayıp bağlattığım için kistleşmiş bağırsağıma ve rahmime yapıştığı için bu sorunlar yaşandı.
Yatış olmadı bende.
Doğumdan sonra zor bir ameliyat ile sorunlar giderildi.
Bu tarz sorunlar previa, rahim ağzı kısalığı oran olarak yüksek oluyor.
Bizim hamilelik döneminde bir arkadaş previa ile sağlıklı şekilde bebeğini dünyaya getirdi. Konu sahibi de getirir inşallah.
İlk bebeğin sanırım.İnşallah canım benim doktorla sürekli irtibataydim kuzum
Doğru söylüyorsun bende senin gibiyim ilk bebeyim sayılır ilkini 5 haftalıkken kaybettim düştü bu ikinci tüp bebekle oldu zorlu yollardan benim korktuğum bir diğer konu doğumdan sonra balon takma durumu olacak doktorumun yani yaşadığım şeyler benj yıpratiyor ama buna şükür inşallah güzel haberler vereceğim size canimİlk bebeğin sanırım.
Yaşadıkların zor olacak seni zorlayacak ama hepsi geçecek.
Bebeğin sağlıkla doğacak.
Benim inanılmaz zordu. Her gün bu günde bitti diye diye gün sayıyordum. Oğlum dogdu 8 ay sonra kızıma hamile kalınca herkes bi şok yaşadı.
Bizi haberdar et süreçten.
Benim de geçtiğim yollar çok zordu.Doğru söylüyorsun bende senin gibiyim ilk bebeyim sayılır ilkini 5 haftalıkken kaybettim düştü bu ikinci tüp bebekle oldu zorlu yollardan benim korktuğum bir diğer konu doğumdan sonra balon takma durumu olacak doktorumun yani yaşadığım şeyler benj yıpratiyor ama buna şükür inşallah güzel haberler vereceğim size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?