20. haftada 3 tane diş ağrısı :S ve şaşkın ben :s

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Merhaba canim kk arkadaşlarımmm :*

Cok uzun yazmistim kisaltiyorum.
Pers gunu dolgu yaptirdim.simdi baska disim acıyor yemek yerken.

Kanal tedavisi olan dise tekrar kanal tedavisi yaptiran var mi acaba?
İlla cekmek mi lazim ?

_benim doktor cekmemiz lazim dedi.kanal tedavisi olan dise tekrar uygulama olmazmis.cekmek de istemedi.rontgen de cekemeyiz dedi.
baska dr a mi gitsem :KK43:

Üç hamileligimdede cok dis agrisi cektim hepsinde bir disimi kaybettim kanal olan disimi cektiler benimde kökü iltihaplanmisti dogumdan sonraydi film cekildi oyle anlasildi

Üç hamileligimdede cok dis agrisi cektim hepsinde bir disimi kaybettim kanal olan disimi cektiler benimde kökü iltihaplanmisti dogumdan sonraydi film cekildi oyle anlasildi

Canim cvp icin teşekkürler ben de Allah nasip ederse dogumdan sonraya biraktim dis tedavisini .. sagolasin canim :*

Hala cektirmediyseniz, retreatment islemi uygulanabilir. Kanal tdv tekrarlanabilir yani. Rontgensiz de yapabilirler bunu. Tabi rontgen olsa daha iyi... ben hamileligimden habersizken dis rontgeni cektirmistim :( cok korkuyorm birsey olduysa diye ama.. insallah olmamistir bebise birsey..
Antibiyotik de kullanablrsiniz aslinda heralde. Ben ne zaman kanal yaptrsam 1hafta sis gezdim,dger 1haftada da ancak antbyotikle indi disim..

Hala cektirmediyseniz, retreatment islemi uygulanabilir. Kanal tdv tekrarlanabilir yani. Rontgensiz de yapabilirler bunu. Tabi rontgen olsa daha iyi... ben hamileligimden habersizken dis rontgeni cektirmistim :KK43: cok korkuyorm birsey olduysa diye ama.. insallah olmamistir bebise birsey..
Antibiyotik de kullanablrsiniz aslinda heralde. Ben ne zaman kanal yaptrsam 1hafta sis gezdim,dger 1haftada da ancak antbyotikle indi disim..

Canim gecmis olsun tekrarlamaz inşallah hiçbirimizinki

Back
X