20. haftada ağrı

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
arkadaşlar 20 haftalık gebeyim. 4 saattir karnımda sol tarafa doğru şiddetli bir ağrı var. Yok yere hastaneye de gitmek istemiyorum ama önemli birşey olabilir mi? Önce tekme sandım sanki nabız gibi bir hareketle sallanıyor orası aynı zamanda ama 4 saat oldu şiddeti azalmıyor ayağa kalkamıyorum. Bir de mesane üzerinde baskı hissi var. Yarına kadar beklemeyi düşünüyorum devam ederse doktorumu arayacağım. Gebelikte benzer durum yaşayan var mı?

Son düzenleme:
canım bebeğin kolunu ya da bacağını diriyor olabilir. bende de oluyordu. özellikle tam göbek deliğimin üzerinde oluyordu benim. ayakta duramıyordum. ama belki de farklı bir durumdur geçmiyorsa bir uzmana görünmekte fayda var. peki kasılma oluyor mu?

hmm gebelikte kasılmanın ne olduğundan emin değilim. bir baskı hissi ve ağrım var ama bariz şekilde bir hareket yaşıyoruz şuan. inşallah bebeğim iyidir.

bebeğin baş aşağı dönmeye çalışıyordur dicem ama daha erken sanki dönmesi için.benim bebeğim baş aşağı dönerken aynı hareketlenme ve baskı bende de olmuştu. ama 7. ayımdaydım o zaman. karnının toplanıp geri eski haline gelir gibi oluyorsa kasılmadır. son aylarda ne olduğunu çok iyi anlayacaksın. inşallah ciddi bir şey değildir. Allah yardımcın olsun.

inşallah, çok teşekkür ederim destek ve yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…