Canim, yok ben hap olarak sabah aksam 150mg toplam 300mg Magnezyum aliyorum.. Faydalarini sana ne kadar yazsam inan bitiremem, hem bebis icin hem senin icin süper bisy. Doktoruna sor bak, kesinlikle alma demez yani almani tavsiye ediyorum ki sirf bizim icin degil cocuklar ve normal insanlar icinde, suan anneme ve ablama da önerdim inan hergün dua ediyorlar.
1. Kandaki sekeri, enerjiye dönüstürür.
2.C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor gibi vitamin ve inerallerin daha etkili kullanılması için de gereklidir. Ayrıca cildi düzgünleştirir, saçı güzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir.
3.Sinir sistemi sağlığı, vücut ısısının dengede tutulması gibi pek çok fonksiyonda görev alan magnezyum, kemik ve diş gelişimi ve sağlığı açısından da gereklidir.
4.Astım ve alerjik nezleyi hafiflemesi de Magnezyumun Faydaları arasındadır. Adet dönemi öncesi magnezyum takviyesi adet sancılarını azaltır. Gebelikte görülen kramplara karşı koruyucudur.
5. Inan ben hamilelikden önce de cekiyordum, metobolizma düzensizligini ama, hamilelikde haftada yada 10 günde bir büyük abdeste cikiyordum o kadar kötüydü..Simdi ise, her gün.......
6.Günlük Magnezyum ıhtiyacı: Yetişkinlerde ortalama 300 mg. dır. Bu miktar 65 yaş üzerindekilerde 350 mg a, gebelik ve emzirme dönemlerindeki kadınlarda 600 mg a kadar çıkabilmektedir.
Dedigim gibi canim, ben 150 mg tableti sabah aksam olmak üzere 300 mg toplam aliyorum...
Maden suyu da, cok yararli ama elinden geldigince canim SU ic..
Rabbim, senin ve ihtiyaci olan herkesin sifasini versin.