20 haftalık bebeğimizin kalbi durmuş

Gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun..
üzülmemek elde degil elbetteki ama vardir bunda da bir hayir,ahirette sefaatcin olur melegin..
Rabbim en kisa zamanda tekrar yüzünü güldürecek,acini hafifletecek,kucagini dolduracak melegini verir sana..Sabirlar diliyorum...

Yüce ALLAHım sabır versin.........şöyle bir söz vardı.....hayatında bir değişiklik olduğunda hayatım alt üst oldu diye düşünüp üzülme....ne biliyorsun hayatın altının üstünden daha güzel olmadığını.......mesneviden.çok çok zor bir durum...ama sabret. her şerde bir hayır vardır......

çok üzücü ya canım arkadaşım.. şimdi hastanedesindir. bende 18+4üm. birden kendimi senin yerine koydum hatta okumak bile istemedim bu konuyu. bebeğimin tekmelerini çok net hissettiğim bu haftalarda onu kaybetme düşüncesi bile delirtiyor beni. allah herkese sağlıklı bebekler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. haberlerini bekliyoruz canım

merhabalar
1 şubatta hastanedeydim olmadı 2 şubatta normal doğum oldu,eğer olmasaydı doktorum çok istemesede sezaryan yapacaktı,neyseki gerek kalmadı
Allah'ıma şükürler olsun,gebe olan arkadaşlarım lütfen bu tür yazıları okumayın,endişe etmeyin,herkesin başına gelecek diye birşey yok
benim sağlığımda moralimde iyi
en kısa zamanda anne olmayı tekrar deneyeceğim : )))

başın sagolsun inşallah ne sen nede dıger hamıle olan hiçbir kımse bole bırsey yaşamasın inşallah sende bıran önce hamile kalıp bebegini sag saglım kucagına alırsın

Allah yardımcın olsun,sabır dilerim.Umarım hayırlısıyla tekrar gebe kalır ve meleğine kavuşursun.Çok geçmiş olsun:teselli:

Canım cok geçmiş olsun bende yaşadım bundan 7 ay önce 20 haftalık bebeişim gitti normal dogum yaptım ama herşeyde bir hayır var deyip tekrar anne olmayı başardım inat ettim illa kızıma kardeş yapıcam dedim Allahım da ol dedi oldu bak Allahım tez zamanda sanada nasip eder inşallah tekrar geçmiş olsun canım

merhabalar
1 şubatta hastanedeydim olmadı 2 şubatta normal doğum oldu,eğer olmasaydı doktorum çok istemesede sezaryan yapacaktı,neyseki gerek kalmadı
Allah'ıma şükürler olsun,gebe olan arkadaşlarım lütfen bu tür yazıları okumayın,endişe etmeyin,herkesin başına gelecek diye birşey yok
benim sağlığımda moralimde iyi
en kısa zamanda anne olmayı tekrar deneyeceğim : )))

cnm öncelikle geçmiş olsun inş. çok beklemeden tekrar hamile kalırsın.bişey sorcam ben doktor neden kalbinin durduğu ile ilgili bişey dedimi herşey normalkenmi oldu

of yaaa canım çok üzüldüm bende 21.haftaya girecegim off çok korkuyorum bende canım çok büyük geçmiş olsun .allah sabır versin.

canım çok geçmiş olsun dünyaya gelemeyen meleklerimiz ahirette cennetin kapısında bize şefaatçi olacakmış bu dünyada meleğimizle buluşamasak bile ebedi öbür alemde buluşacağız inşallah , RABBıM yardımcın olsun..

canım benim büyük geçmiş olsun
bende yaşadım sunni sancıyla normal doğum yaptım
ben çok acı çektim sunni acı çok kötü birşey

tekrar geçmiş olsun arkadaşım
inş. en kısa zamanda sağlıklı bir bebegin olur.

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..Allah sabır versin cnm mafoldumben

Rabbim bebeciğinin yerini ondan daha hayırlısıyla doldursun arkadaşım, ahiretede lazım bi yavru, ömür gelip geçiyor :a015:

gani gani sabır versin rabbim sana inş ahirette şefaatçin olur bende 30. haftaya grcem devamlı bekliyom acaba bişi olurmu diye çift rahim gibi bi problemm var herşeyin hayırlısı rabbim herşeyn hayırlısını nasip etsin herkese

sudemebru senin ilk bebeğin mi? ben de çift rahimliyim ilk bebğimde hiç sıkıntı olmadı şimdi 4,5 yaşında oğluşum. Ben de 9 şubat salı sabahı düşük yaptım acaba çift rahimden mi diye kafama takıldı da. Gerçi doktorlar bana 1.sinde sıkıntı yaşamadıysan 2. de yaşamazsın dediler ama insanın kafasında soru işareti oluyor.
Denden arkadaşım Rabbim sana da sabır versin geçmiş olsun. ınşallah allah güzel bebişler nasip eder bizlere de.

Back
X