20 haftalık bebek hareketleri

Gzmehmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
18
6
1
33
Selam kızlar benm 1 haftadır bebeğim sürekli hareket ediyor ve bunu hissediyordum . Gün içinde belirli zamanlarda . Ama şuan 1 günü geçti hiç hareketini hissetmiyorum. Normal midir ? Lütfen aynı durumu yaşamış olanlar yazabilir mi ?

Bebeğin hareketleri yeni hissedilmeye başlandığı dönemde böyle olabilir. Kesinlikle kaygılanma. Ben de bebeğimin hareketini ilk hissettiğim günden sonra 2 gün hiçbir şey hissetmedim. Sonra yine çok hafif hissetmeye başladım. Bu bebeğin hareket etmediğini göstermiyor, sadece darbeleri içe doğruysa biz hissetmiyoruz.

Yaa o kadar tedirginim kii birazdan doktora gideceğim uyku bile uyuyamadım korkudan umarım bişey çıkmaz . Çok teşekkğr ederimm

Yaa o kadar tedirginim kii birazdan doktora gideceğim uyku bile uyuyamadım korkudan umarım bişey çıkmaz . Çok teşekkğr ederimm
Bu süreçte gereksiz endişeden biraz uzak durmak lazım. Kağan Kocatepe’nin youtube’daki videolarını izlemenizi öneririm, çok rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…