20 haftalık hamileyim

adazeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
5
0
36
Muğla
ama doktorum bebeği tam göremediğini ve çözünürlüğün kötü olduğunu söylüyor .Hatta cinsiyetini hala bilmiyorum.Çok üzülüyorum.Sakatlık varmı onuda göremiyorum diyor.Çünkü ben rahatsızlıktan dolayı kiloluyum.Ama hamile kaldığımdan beri 14 kg verdim.Lütfen bildiklerinizi aktarırmısınız.

Bence hemen daha ıyı goruntuleme cıhazı olan bı doktra basvur 20 hafta dıosun ben cınsıyetnı 12 haftalkken ogrenmstım hatta dr demstmkı sımdı salladn ıste 12 haftalk bebegın nesını gordun:)) ama 2 hafta sonra kesın olrk cınsıyetı bellı oldu baska bı dr gorunmenı tavsıye ederım eger durumn musaıtse goruntuleme merkezınede gıdebılrsın kı ayrıntılı ultrasn vaktn gelms ztn onun ıcın gıtmen gerekıo ztn

hemen baska doktora gitmelisin bence yani ben cinsiyeti gectimde sakatlik olup olmadiginida göremiyor kismina takildim.
daha iyi bi cihazi olan doktora gitmelisin.
yurtdisinda 20 haftalikken cinsiyetini ögreniyoruz bizde.

sakatlık olup olmadığını anlamak için zaten ultrasonla değil, 2li veya 3lü testle önce bir anlaması lazım. 20 haftalıkken kaldıki bırakın cinsiyetini organlarını görüyor uzmanlar. kadın doğumcudan çok radyoloji uzmanına baktırmanı öneririm.

Konunuz ilgili bölüme taşındı..

Hepinize teşekkür ederim.söylediğinizi dinledim.Ve randevumu aldım.İnşallah hayırlısı ile bir şey çıkmaz.

canım arkadaşların dediği gibi 20 haftalık diyorsun bırak bebeği cinsiyetini organ taraması bile yapılıyor bu haftada
bizimkide geçen hafta yapıldı bebeğin parmaklarını saydık kulağına baktık yani o derecede
başka bir uzman doktora git derim
allah sağlıklı gebelik doğum ve bebek nasip etsin

ama doktorum bebeği tam göremediğini ve çözünürlüğün kötü olduğunu söylüyor .hatta cinsiyetini hala bilmiyorum.çok üzülüyorum.sakatlık varmı onuda göremiyorum diyor.çünkü ben rahatsızlıktan dolayı kiloluyum.ama hamile kaldığımdan beri 14 kg verdim.lütfen bildiklerinizi aktarırmısınız.

canım bence en kısa zamanda dktr değiştir ve seni bilgilendiren ilgili bir doktor bul kendine ben bebeğimin cinsiyetini 14 haftalıkken öğrenmiştim nasıl göremiyormuş kilonla ne alakası var sonuçta ultrason bakıyo? Hiç vakit bile kaybetme bebeğin yani senin bir parçan

ama doktorum bebeği tam göremediğini ve çözünürlüğün kötü olduğunu söylüyor .hatta cinsiyetini hala bilmiyorum.çok üzülüyorum.sakatlık varmı onuda göremiyorum diyor.çünkü ben rahatsızlıktan dolayı kiloluyum.ama hamile kaldığımdan beri 14 kg verdim.lütfen bildiklerinizi aktarırmısınız.

ayrıca bu ayda ayrıntılı ultrasonla bebeğini aha iyi bi şekilde görebilirsin tüm kemikleri bile sayılıyor

Back
X